جاده تهران سالن فرش گیلان محل دائمی نمایشگاههای گیلان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جاده تهران سالن فرش گیلان محل دائمی نمایشگاههای گیلان
آره دیشب که خیلی کند بود
زنگ بزن صبح چک می کنن اگه به 10 نرسیده باشه درستش می کنن واسه یکی از بچه ها هم اینجوری شد زنگ زد درست شد
راستی margin ( نویز خط ) هم چک کن اگه زیر 10 باشه سرعت اینجوری میشه
عجب آدمایی هستن.2 ساعت پیش زنگ زدم میگم کندی سرعت دارین میگه نه ، بعد سرجمع 1 گیگم نمیشه دان کرد
الانم که دارم تست میکنم همش داره با 30kb میگیره از سرور سافت 98
من که مشکلی نداشتم، نه دیشب نه امشب. الانم دارم راحت دانلود میکنم...
مطمئنی مشکل از چیزه دیگه ای نیست؟ در طول روز هم سرعت پایینه؟
صبانت مثل شاتل شده زیاد دانلود کنی محدود میشی و شبا 2 برار روزا میتونی بگیری یا لا رایگان شب نداری ، دیگه به درد نمیخوره از ما گفتن
جدی؟
مثلا چه چیزی میتونه باشه؟
نه روز مشکلی نداره با 230 دان میکنه ولی همین که ساعت میشه 1 شب ، میرسه به 30 یا 40 کیلوبایت از همون سرور دانلودی ( دارم بازی دان میکنم چند شب زدم ، تو روز 1 پارت زدم مشکلی نبود ولی شبا افتضاحه )
من این ماه 512 گرفتم
اگه دقت کرده باشید نزدیک 2-3 هفته هست اسم سرویس ها تغییر کرده : Pr-S00(New)-ADSL-512-5G-1M
تنها تفاوتی که من بین سرویسای جدید و قبلی دیدم این بود که قبلا که 1مگ یا 2مگ داشتم شب و روز با همون سرعت 1مگ یا 2مگ دانلود می کرد
اما الان که 512 جدید گرفتم روز با سرعت 1مگ دانلود می کنه و تو ساعت رایگان می شه سرعت 512
درواقع روزا سرعت دو برابر می شه و شب مثل قبله
مژده به مشترکین ADSL آشنای اول...هر روز ساعت 19 در غرفه مخابرات نمایشگاه الکامپ گیلان به قید قرعه هدایای متنوع مختص مشترکین اینترنت آشنای اول اهدا میگردد... مخابرات گیلان
نمایشگا ه جاده تهرانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)