تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2118 از 2376 اولاول ... 11181618201820682108211421152116211721182119212021212122212821682218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,171 به 21,180 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

نيمه ي اول خيلي چرت بود
    مخصوصا بيك زاده كه من نميدونم قلعه نويي از اين يارو چي ديده؟
    به اميد برد در نيمه ي دوم

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با اين مسخره بازيهايي كه تيممون در مياره الحق كه قهرماني حق ذوب آهن هست . بهترين فوتبال رو ارائه ميده ...

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

متاسفم!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاج به فارس خبر داد:
    برگزاري جلسه ويژه در فدراسيون براي پيگيري تباني در فوتبال

خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال از برگزاري جلسه براي برسي تباني در فوتبال ايران خبر داد.

مهدي تاج در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره جلسه هم‌انديشي فردا كه در مورد سقف قرارداد بازيكنان برگزار مي‌شود؛ تصريح كرد: براي كاهش قرارداد بازيكنان، مديران عامل باشگاه‌ها بهترين كساني هستند كه مي‌توانند ما را در اين امر ياري كنند و به همين دليل اين جلسه را ترتيب داديم.
    وي با اشاره به بحث تباني در فوتبال ايران كه اين روزها در محافل رسانه‌اي بازتاب گسترده‌اي پيدا كرده، تاكيد كرد: براي مشخص شدن اين موضوع جلسه‌اي را برگزار خواهيم كرد. هنوز درباره بحث تباني باشگاه‌هاي استقلال تهران و استقلال اهواز تصميمي نگرفته ايم و كميته انضباطي پيگير اين موضوع است. البته تاكنون هيچ كس درباره تباني سندي به ما ارائه نكرده است.
    نائب رئيس فدراسيون فوتبال از تشكيل جلسه با اعضاي كميته فني خبر داد و به فارس گفت: فردا ساعت 10 صبح با اعضاي كميته فني جلسه‌اي راجع به فوتبال پايه و جوانان برگزار خواهيم كرد تا با انجام مشورت‌هاي لازم در زمينه فوتبال پايه به جمع‌بندي خوبي برسيم. بعد از جلسه هم‌انديشي؛ فردا ساعت 17 در يك جلسه ديگر موسوم به جلسه بسيج ورزشكاران كه براي حمايت تيم ملي است شركت مي‌كنيم.
    سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره حضور در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ظهر سه‌شنبه ساعت 12 به مجلس شوراي اسلامي مي‌رويم. كميته تخصصي فراكسيون ورزش مجلس نامه‌اي به فدراسيون ارسال كرده و از كفاشيان، من و مايلي كهن خواسته تا براي بررسي شرايط تيم ملي و هموار كردن شرايط صعود ايران به جام جهاني 2010 در اين جلسه شركت كنيم و نظرات خود را ارائه دهيم. حضور من و مايلي كهن در اين جلسه قطعي است اما تاكنون كفاشيان در اين مورد چيزي نگفته است.
    تاج در مورد دستياران مايلي كهن و سرپرست آينده تيم ملي عنوان كرد: فرصت كافي براي انتخاب دستياران مايلي كهن داريم. به نظرم به دليل حساسيت سه بازي اخير نبايد عجله كرد و با آرامش بهترين انتخاب‌ها را خواهيم كرد.
    نائب رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سئوال كه آيا نامه‌اي از فيفا مبني بر محروميت فوتبال ايران به دليل رفتارهاي برخي تماشاگران در ديدار ايران و عربستان ارسال شده است يا خير گفت: ما خاطيان را شناسايي كرده و تنبيه كرده‌ايم اما تاكنون نامه رسمي از كميته انضباطي فيفا به ما نرسيده است. گرچه ما نيز با انجام چندين مكاتبه به مسئولين فيفا اطمينان داده‌ايم با خاطيان برخورد خواهيم كرد. فدراسيون فوتبال اعلام كرد اين مسئله داخلي را به خوبي مديريت كرده‌ايم و ما خواهان اين شده‌ايم كه فيفا در اين زمينه هواداران ايراني را محروم نكند.
    وي راجع به نحوه محروميت ايران تصريح كرد: بدون شك اين محروميت به بازي ايران و امارات مربوط مي‌شود چون ما فقط در اين بازي ميزبان هستيم.
    تاج درباره اعتراض فدراسيون به رفتار بعضي از بازيكنان عربستان پس از گل اول به ايران خاطرنشان كرد: پس از گل اول برخي از آنها با چند تن از بازيكنان ايراني درگيري فيزيكي داشته و اين رفتار تخلف محسوب مي‌شود. كميته بين‌المللي در اين زمينه با فيفا مكاتباتي انجام داده و ما پيگير اين مسئله هستيم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال/
    صدرنشيني ذوب آهن در روز سقوط برق شيراز

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي برق شيراز و ذوب آهن با نتيجه 2 بر يك به سود ذوب آهن به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي برق شيراز و ذوب آهن از ساعت 16:45 در ورزشگاه حافظيه آغاز شد.
    ابتدا محمد رضا خلعتبري بود كه موفق شد در دقيقه 13 دروازه برق را باز كند. در ادامه بازي در دقيقه 26 قاسم حدادي فر گل دوم تيم اصفهاني را به ثمر رساند.
    در دقيقه 42 محمد منصوري به دليل خطا روي بازيكن برق يك ضربه پنالتي را تقديم تيم شيرازي كرد كه اين ضربه را در دقيقه 43 مهدي كريميان به گل تبديل كرد.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي از برق به فريد عابدي، بهمن شيرواني و نناد وينكوف و از ذوب آهن به خلعتبري، حدادي فر، منصوري كارت زرد نشان داد.
    همچنين در دقيقه 42 محمد منصوري از ذوب آهن به دليل دريافت كارت زرد دوم اخراج شد.
    تيم برق شيراز با اين باخت با 27 امتياز به كار خود در ليگ برتر پايان داد و به ليگ دسته اول سقوط كرد اما در سوي ديگر ذوب آهن با اين پيروزي با 63 امتياز و با يك امتياز بيشتر از استقلال و با توجه به توقف آبي پوشان برابر فولاد در صدر جدول قرار گرفت.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال /
    استقلال پشت سد فولاد گرفتار شد

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و استقلال تهران با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي فولاد و استقلال از ساعت 16:45در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور 15 هزار تماشاگر آغاز شد.
    تلاش دو تيم در اين بازي براي گشودن دروازه حريف بي نتيجه باقي ماند. در دقايق پاياني نيمه اول بازي هاشم بيك زاده يك موقعيت عالي را براي استقلال از دست داد.
    در نيمه دوم استقلال تلاش كرد روند بازي را تغيير دهد اما فولاد هم پا به پاي آبي پوشان تهراني دويد و حتي در دقايق پاياني اين تيم اهوازي بود كه بر حملات خود افزود. البته بارش باران نيز در روند بازي دو تيم تاثير گذاشته بود.
    اكبرپور در دقيقه 83 يك موقعيت خوب را از دست داد. فولاد نيز توسط شريفات يك فرصت ايده آل را از دست داد.
    استقلال با اين تساوي صدرنشيني را از دست داد تا حاشيه هاي اين تيم در روزهاي پاياني ليگ بيشتر شود. اين تيم با 62 امتياز و با توجه به برد ذوب آهن برابر برق شيراز در رده دوم قرار گرفت.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده مسعود مرادي بود. وي به سيامك سرلك از فولاد و مجتبي جباري، سياوش اكبرپور و پيروز قرباني از استقلال كارت زرد نشان داد.

بازيكنان فولاد خوزستان:
    كارلوس آلبرتو، جلال كاملي مفرد، علي بداوي، احمد آل نعمه، نادر احمدي، سيامك سرلك، بختيار رحماني(75- سجاد فيض الهي)، سعيد رمضاني، محمد قاضي( 85- اسماعيل شريفات)، محمد رضا ذوالفنون، حجت ا... زاد محمود( 66- والنته)
    سرمربي: مجيد جلالي

بازيكنان استقلال:
    وحيد طالب لو، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، پژمان منتظري( 50- هادي شكوري)، خسرو حيدري، هاشم بيك زاده، حسين كاظمي، اميد روانخواه( 76- علي عليزاده)، مجتبي جباري، سياوش اكبرپور، آرش برهاني
    سرمربي: امير قلعه نويي
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/حاشيه ديدار فولاد و استقلال/
    تشويق شديد جانواريو در تختي اهواز

خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه تختي مورد تشويق قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو جانواريو كه سابقه بازي در فولاد را دارد با ورود به ورزشگاه تختي اهواز با تشويق هواداران دو تيم روبرو شد. البته اين بازيكن به دليل مصدوميت بالباس شخصي اين بازي را از جايگاه ويژه مي بيند.

* قبل از شروع بازي امير قلعه نويي به سمت نيمكت فولاد رفت و با مجيد جلالي به خوش و بش پرداخت.

* واعظ آشتياني، خسرو دانشجو و نفريه از اعضاي هيات مديره استقلال با استقبال هواداران تيم خود وارد ورزشگاه شدند.

* از اواسط نيمه اول بارش باران آغاز شد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/حاشيه ديدار برق شيراز و ذوب آهن/
    شعار عليه قلعه نويي در حافظيه

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان عليه سرمربي تيم استقلال تهران شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران اندك ذوب آهن در ورزشگاه حافظيه پس از به ثمر رسيدن گل دوم تيم خود عليه امير قلعه نويي شعار دادند و قهرماني را از آن تيم خود مي دانستند.

* تمامي عكاسان حاضر در ورزشگاه پشت دروازه برق تجمع كرده اند و هيچ عكاسي نتوانست صحنه پنالتي برق را شكار كند.

* پس از به ثمر رسيدن گل دوم ذوب آهن سكوت عجيبي بين هواداران برق شيراز حاكم شد.
    نيمه اول اين بازي با نتيجه 2 بر يك به سود ذوب آهن در جريان است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    منيعي:‌ رونالدو هم باشم قلعه نويي مرا بازي نمي‌دهد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: منكر اختلافاتم با امير قلعه‌نويي نيستم چرا كه اگر رونالدو هم باشم او مرا بازي نمي‌دهد.

ميثم منيعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص در‌گيري‌‌اش قبل از سفر به اهواز در فرودگاه مهر‌آباد اظهار داشت: من نمي‌توانم به شعور و عقل مردم توهين كنم و منكر اختلافاتم با امير قلعه‌نويي شوم. هنگامي كه در فرودگاه مهرآباد حضور داشتم از اينكه مسئولان دير به من گفتند كه در ليست 18 نفره حضور ندارم ناراحت شدم. اعتقاد دارم مدير روابط عمومي، يك كار سازماني در باشگاه استقلال دارد و اصلا در حيطه وظايف او نيست كه موردي را به من تذكر دهد.
    وي افزود: فقط در اين بين نظري جويباري، سرپرست باشگاه به من گفت كه هر چه سريع‌تر فرودگاه را ترك كن.
    منيعي در خصوص شايعه اختلاف با قلعه‌نويي تصريح كرد: نمي‌خواهم دروغ بگويم. اگر در استقلال كريستانو رونالدو هم باشم به من بازي نمي‌دهند. همه كساني كه به تمرين استقلال مي‌آيند پس از پايان تمرين مي‌گويند تو جزء آماده‌ترين‌هايي ولي چرا بازي نمي‌كني. اين براي من سئوال است كه چرا با اين همه آمادگي فني اينگونه بايد با من برخورد شود.
    منيعي ادامه داد: من بازيكن ملي‌پوش بودم و زماني كه به استقلال آمدم بهترين شرايط را داشتم اما نمي‌دانم چرا در باشگاه استقلال اينگونه با من برخورد مي ‌شود. در هر صورت من با تيم استقلال به اهواز نرفتم ولي براي تيمم آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/حاشيه ديدار استقلال و فولاد/
    بليت هاي 5 برابر قيمت در بازار سياه

خبرگزاري فارس: تعدادي از بليت هاي مسابقه امروز استقلال تهران و فولاد خوزستان با 5 برابر قيمت اصلي در بازار سياه خريد و فروش شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، درهاي ورزشگاه تختي اهواز از ساعت 10 صبح باز شده است.
    *بليت اين مسابقه نسبت به مسابقه هاي گذشته دوبرابر گران شد و به قيمت 2 هزار تومان به فروش رسيد.
    *تعدادي از بليت ها با 5 برابر قيمت اصلي و به بهاي 10 هزار تومان در بازار سياه توسط شماري از دلالها به فروش رفت.
    *درهاي ورزشگاه ساعت 16 بسته شد و گفته مي شود براي اين مسابقه 10 هزار بليت فروخته شده است. ورزشگاه تختي 15 هزار نفري است.
    *نيمي از ورزشگاه در اختيار هواداران استقلال و نيمي در اختيار طرفداران فولاد است.
    اين ديدار از ساعت16:45 آغاز مي شود.
    انتهاي پيام/م

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •