سلام دوستان
کسی میدونه نیروانتظامی کرمان چجوریه؟
دوستم افتاده اونجا
سلام دوستان
کسی میدونه نیروانتظامی کرمان چجوریه؟
دوستم افتاده اونجا
امزوز برگه سفیدم اومد
محمد رسول الله بیرجند / انتطامی
کسی اطلاعاتی داره راجع به اونجا ؟
بعد از اموزشی معمولا کجاها میفرستن ؟
من کلا معنی این سوال رو نمیفهمم که چرا دوستان میپرسن؟!
شما در هر پادگانی که خدمت کنید هر جایی ممکنه شما رو بفرستن
هیچ پادگان تخصصی نداریم که برای جای خاصی آموزش بدن و بفرستن
و اینکه پادگانی که شما میخواهید برید یه پادگان خیلی خیلی خوبه که توش اذیت نمیشید
با خیال راحت برو سربازی
یه سوال داشتم/
الان منکه شدم ترم 12، بعد تموم شدن درس میشه یکسال نرفت خدمت یا اینکه فرصتی نداریم؟
ممنون
12 ترم (سنوات تحصیلی) جدا از یک سال فرصت فراغت از تحصیل هست.
شما 12 ماه (یک سال) بعد از آخرین نمراه ای در سیستم دانشگاه ثبت میشه (موقع تسویه حساب یه برگه بهت میدن که تاریخ دقیقش رو اونجا نوشته) مهلت داری اقدام کنی.
البته 15 روز قبل از اتمام اون یک سال باید اقدام کنی که یه وقت وارد غیبت نشی.
سلام
اگرکسی امریه اتش نشانی بگیره.کسری جبهه وبسیج رو ازمدت 24ماه کم میکنن یا خیر؟
ممنون
سلام
از همون اداره یا ارگانی که میخوایید امرییه بگیرید سوال کنید .
موفق باشید
عرض سلام و خسته نباشید خدمت سربازان دیروز و ... امروز!دوستان برگه سفیدم دیروز اومدو سعادت خدمت تو 04 بیرجند نصیبمون شد!رفقای گل اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مرکز داره چه خوب چه بد بدید ممنون میشم فقط از خوبیاش بیشتر بگید!راستی یه سوال اونم اینکه داخل برگه سفیدم گروه خونیمو اشتباه زده اهمیت داره برم دنبالش تصحیحش کنم؟
سلام. معافی کفالت کلا چطوره؟
سه تا داداش دارم ازدواج کردن. دوتاشون خدمت رفتن.یکیش نرفته و نمیخواد هم بره. متولد ۶۴ ـه.
بابام متولد ۳۲ ـه. الان من خودم دانشجو ام. اگه بابا م۶۵ سالش بشه و من هم درسم اون موقع تموم بشه، کفالت میدن؟
اصن راههای قسر در رفتن چیا هستن؟ :(
حیف دو سال وقت نیس؟! میتونم کار کنم..کلی جلو بیفتم...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نگاه کن دوست من، در کل جاهایی که دوستمون اشاره کرد بهتره ولی بازم بستگی به شرایط و موقعیت داره، من تو یه پاسگاه از همه اینها بهتر خدمت میکردم. شرط نیست که جای X افتادی خدمتت خوب باشه.
ولی از من میشنوین اگه دیدین جایی شیفتی میشه خدمت کرد سعی کنین برین اونجا، البته مطمئنن هم خواستارش زیاد میشه و هم باید مسئولیت قبول کنی که یه لحظه سهل انگاری میشه کابوس برات، در کل عاشق چشم و ابروی کسی نیستن اگه شیفتی کردن مطمئن باش به جاش کلی مسئولیت دادن.
سوال روتین...
نسبت به نیاز تقسیمات انجام میشه.
اگه مستثنیات داشته باشین میوفتین استان خودتون (استان نه شهر، برای شهر کمی شرایط سخت تره)
کپی کارت گروه خونی رو به هنگام تکمیل پرونده ترخیصی میگیرن، اون مهمه که به سیستم میزنن.
1- با 3 تا داداش سهله با یه داداش هم نمیشه گرفت می خواد داداشتون اونور دنیا باشه.
2- اینهمه آدم میرن وقتشون تلف نمیشه؟! اونها هم میتونن کار کنن و جلو بیوفتن؟! خدمت دل به خواهی نیست به زور میبرن (متاسفانه)
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)