سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
![]()
سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
![]()
دوستان من آخر متوجه نشدم سرعت سرویسهای محدود پارس آنلاین هم همون سرعت اسمیه یا بالاتر؟ مثلاً سرعت دانلود با 512 چقدره؟
ساعت رايگان چنده سرعتش؟
اکثرا توی ساعات غیررایگان چند برابر سرعت اسمیه مثلا من که 128 دارم چون خطها رو روی 4مگ میبندن ، تا 300 کیلوبایت هم سرعتم میرسه
اونکه دیگه واقعا خیلی محشره ، بیشتر از 30 نمیشه !!!
پس یعنی اگر سرویس 512 شو بگیرم سرعت چقدر میشه؟! اگه 512 بگیرم روزانه چطوره؟ شبانه چی؟
کسایی که تو این تاپیک اعلام کردن ، دور و بر 400 میچرخه سرعتشون تو روز (این به شرطیه که خطتون رو روی 4 مگ ببندن و مشکل نویز نداشته باشید). اما توی شب به طور قطع نمیشه گفت سرعتتون چقدر میشه و بستگی به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکان این شرکت توی منطقه مخابراتیتون بستگی داره
من 4 ماهی هست پارس انلاین گرفتم
حدود 2 هفتس پینگم بد شده ، با speed test پینپ 30 میداد،شباشم که 4 یا 5 یا 6 گیگ مگرفتم
خلاصه دنیا به کاممون شیرین بود تا اینکه جدیدا پینگش خراب شده و جدید جدیدم سرعتش
تو طول 24 ساعت به ندرت اون شرایط برمیگرده ،پشتیبانیم میگه برای پینگ باید سرعتتو کم کنم که شرایط اولیه من میگه هم سرعت و پینگ رو میتونم با هم داشته باشم
خلاطه من موندم چرا یهو این شکلی شد و دیگه اون شکلی نمیشه
دیگه تحملش سخته
چون از یه نت ادیم پایین تره![]()
چجوری باید باشه که خط رو روی ۴ مگ ببندن؟ کار مخابراته یا از طرف ISP انجام میشه؟
مثلاً باید بگم لطفاً تا وصل میکنید روی ۴ مگ ببندید خط رو برام؟
ممنون.
جدیدا همه خطهارو روی 4 مگ میبندن ! اره خوب یاد اوری کنید که خطتتون روی 4 مگ بسته بشه !!
البته اینم بگم که اگه شرایط خطتتون خوب نباشه و نویز زیادی داشته باشید ، با قطعی های مکرر و کم شدن سرعت هم روبرو میشید ( اگه اوضاع خطتتون خراب بود و نویز زیادی داشتید میتونید بهشون بگید که خط رو رو 2 مگ تنظیم کنن ! )
سرویس من 512 محدود هست که صبح ها سرعتم 300 تا 500 هست و شبا بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکنم ( دو هفته ای هست که حجمم بالاتر از 2.5 گیگ رفته ) ... البته دوستانی هم بودن که سرعت دانلود شبانشون با سرویس 1 مگ روی 20 -30 کیلوبایت بوده ! این برمیگرده به شانستونو وضعیت منطقه ی مخابراتی !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)