تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2117 از 2199 اولاول ... 1117161720172067210721132114211521162117211821192120212121272167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,161 به 21,170 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

حجم باقی مانده طرح که تمام میشه ولی زمان باقی ماندش تمام نشده 12روز دیگش مونده چرا ساعت رایگانش برامون کار نمیده برا شما هم همینطوره؟ وقتی اعتبار ریالی حجم اضافه رو افزوده کنم طرح رایگان کار میکنه؟
    چه مسخره بازیه این مبین نت ما اینجا سربازیم روانی شدیم از دستش گفتیم مبین نت بگیریم کارامون راه بیوفته سرگرم بشیم ولیکن مثل ماشینای مدل پایینه که هی بنزین میخورن لذا فقط پول میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

سلام من مودم جیبی نداشتم لیکن اول میخواستیم جیبی بگیریم یادمه تی وی تبلیغشو میراشت که 30گیگ رایگان داره شاید هم 300گیگ یادم نیست چنین و چنانه ولی راجبش تحقیق کردیم پشیمون شدیم اصلن بدرد نمیخوره فقط نزدیکای دکل انتن میده طرحهاش هم کم سرعتتره ولی اگر نزدیک دکل هستی و همون حدودا جابجایی داری اول تست کن اگه جواب داد بعداً بگیر از نظر قدرت مودم های فضای باز از همه بهترند و جیبی ها از همه ضعیفترند نمونه ای هم داره که سیمکارت میخوره هر وقت مبین نت انتن نده با نت سیمکارت میتونی از اینترنت دیزلی بهره مند بشوی
    این رو هم بگم که از هرجایی مودم میخری از نمایشگاه نخر که حسابی میندازن به مشتری اکثر شرکتا دکلهای موفت اطراف نمایشگاه میزارن بعدش که نمایشگاه تمام شد دکلا رو جمش میکنن

3. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان میشه یه راهنمایی کنید به من؟من مجبورم که از اینترنت مبین نت استفاده کنم واسه همین میخواستم بدونم اگه من 128 بگیرم میتونم باهاش بازی های انلاین سنگینی مثل پی اس و اینا بازی کنم؟و راهی نداره که با 128 سرعت دانلودم رو 50 یا 60 اینا برسونم ممنون میشم پاسخ بدید

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام دوستان میشه یه راهنمایی کنید به من؟من مجبورم که از اینترنت مبین نت استفاده کنم واسه همین میخواستم بدونم اگه من 128 بگیرم میتونم باهاش بازی های انلاین سنگینی مثل پی اس و اینا بازی کنم؟و راهی نداره که با 128 سرعت دانلودم رو 50 یا 60 اینا برسونم ممنون میشم پاسخ بدید

سرعت رو که هیچ راهی نداره بیشتر از اون حد قراردادی بالا ببری. حتی اگه در حد قرارداد باشه باید خوشحال باشی!!!
    برای بازی آنلاین هم اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر کنم پینگ و پکت لاست مهم تر از سرعت باشه. باز باید از کارشناسان بپرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

حجم باقی مانده طرح که تمام میشه ولی زمان باقی ماندش تمام نشده 12روز دیگش مونده چرا ساعت رایگانش برامون کار نمیده برا شما هم همینطوره؟ وقتی اعتبار ریالی حجم اضافه رو افزوده کنم طرح رایگان کار میکنه؟
    چه مسخره بازیه این مبین نت ما اینجا سربازیم روانی شدیم از دستش گفتیم مبین نت بگیریم کارامون راه بیوفته سرگرم بشیم ولیکن مثل ماشینای مدل پایینه که هی بنزین میخورن لذا فقط پول میخوره

اره یا باید حجم داشته باشی یا اعتبار.اگه روزانه برات مهم نیست و فقط میخوای دانلود شبانه انجام بدی با آپ(#733*) فقط 1000 تومان شارژ کن دانلود شبانت درست میشه.اگرم روزانه رو هم میخوای باید حجم بگیری یا اعتبار بیشتر.

پ.ن:منم بزودی باید برم سربازی .چطوری اینترنت و گوشی و .... دارین اونجا؟!!!

7. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

خدا وکیلی خیلی ستمه از مبین استفاده کنی
    پینگ بالا
    قیمت سرویس ها وحشتناک بالا
    مودم گرون

9. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تهران هستم، منطقه 4 مخابراتی ( میشه منطقه 5 شهرداری )
    فن آوا - سرویس 512 نامحدود برنزی - ماهی 24500
    گوش شیطون کر نوسانش زیاد نیست. سرعتش نزدیک به اونیه که توی قرارداد قید شده

شاتل که فاتحه ش خوندست!!!! آسیاتک که از یک سال پیش و در پی ادغام لایزر قدرتمند با خودش، کلا زد توی خط نامردی! پارس آنلاین هم تا چند وقت پیش که میرفتم سر کار، سایتای خارجی رو بدون مشکل باز می کرد ولی سایتای داخلی رو باید با چیز.تر.شکن میرفتی!!!
    کلا اینترنت ایران پوکیده! خدا کنه این خوب باشه

نمی‌دونم حساب کردین یا نه، که حجم اضافه فن‌‌آوا هم مشابه شاتل و صبانت هست. ولی دیدم که کلاً شبانه رو توی محدودها سخت می‌ده. یعنی یا طرف باید قیمت بالاتر داده باشه یا حجم بیشتر خریده باشه، برای همین با اینکه در مورد سقف دانلود شبانه یا برای نامحدودها چیزی نگفته، کمی بعید می‌دونم که مثل مخابرات بدون سقف باشه. تابحال که همچین چیزی در مورد سقف دانلود نشنیدین؟
    کلاً گویا همه شرکتها دارن مشابه مبین‌نت بیشتر و بیشتر دانلود شبانه یا طرحهای نامحدود رو محدود یا حذف می‌کنن. فقط امیدوارم که مخابرات اینکار رو نکنه که باز الان وجود اون و رقابتش هست که این شرکتها رو اینجور نگه داشته. اگه روزی اون هم سقف دانلود تعیین کنه که شک نکنید جاهایی مثل مبین‌نت یا حتی شرکتهای ADSL وضعیت و قیمت رو از این هم بشدت بدتر می‌کنن.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من مودم جیبی نداشتم لیکن اول میخواستیم جیبی بگیریم یادمه تی وی تبلیغشو میراشت که 30گیگ رایگان داره شاید هم 300گیگ یادم نیست چنین و چنانه ولی راجبش تحقیق کردیم پشیمون شدیم اصلن بدرد نمیخوره فقط نزدیکای دکل انتن میده طرحهاش هم کم سرعتتره ولی اگر نزدیک دکل هستی و همون حدودا جابجایی داری اول تست کن اگه جواب داد بعداً بگیر از نظر قدرت مودم های فضای باز از همه بهترند و جیبی ها از همه ضعیفترند نمونه ای هم داره که سیمکارت میخوره هر وقت مبین نت انتن نده با نت سیمکارت میتونی از اینترنت دیزلی بهره مند بشوی
    این رو هم بگم که از هرجایی مودم میخری از نمایشگاه نخر که حسابی میندازن به مشتری اکثر شرکتا دکلهای موفت اطراف نمایشگاه میزارن بعدش که نمایشگاه تمام شد دکلا رو جمش میکنن

راستش حساب دقیق مقایسه بین هزینه مبین‌نت و رایتل رو ندارم، ولی اگه هدفتون اینترنت سیار هست با توجه به اینکه سیستم مبین‌نت توی بخش مودم جیبی نه کیفیت داره و نه سرعت، شاید بهتر باشه که برید همون سراغ رایتل. هر چی باشه اینترنتش مثل مبین‌نت ریپ نمی‌زنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوستان ببخشيد كه اينجا سوالم رو مي پرسم!
    مي خواستم بدونم ميشه مودم هاي مبين نت رو براي ارائه دهنده ديگري مثل پارس آنلاين يا شاتل كانفيگ كرد؟
    من يك مودم مبين نت مدل Echolife BM635 دارم ولي ديگه از شبكه مبين نت استفاده نميكنم و پارس آنلاين گرفتم!مي تونم مودمش رو استفاده كنم؟
    سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من نزدیک دوساله اینترنت 128 با خجم 4 گیگ دارم .این ماه به طرز عجیبی خیلی زود حجم تموم کرد به طوری که تا حالا کلی شارژ کردمش. تقریبا مطمئنم که کسی رمز مبین مودم رو نداره . به نظرتون اشکال از کجاس؟ آیا هنوز ساعت رایگان از 2 تا 8 صبحه؟......سوال دوم اینکه موقعی که میخوام رمز مودم رو عوض کنم هی اررور میده که رمز فعلی اشتباهه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •