تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2117 از 3745 اولاول ... 1117161720172067210721132114211521162117211821192120212121272167221726173117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,161 به 21,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

یک نفر که سرویس 10 مگ داره میشه تست سرعت بزاره؟

سرعتش موقع ساعت رایگان چطوره؟

میخوام یک 10مگ 10گیگ که 4-10 صبح رایگانه بخرم , میخوام بدونم ساعت 4صبح باید مودم رو ری-استارت کنم یا اتوماتیک هستش؟

ممنون

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوستان، آسیاتک جایزه گذاشته. اگر 4 گیگ حجم بخرید، 4 گیگ هم هدیه میدهد.
    فقط تا 24 اسفند هم فرصت دارید از این طرحش استفاده کنید.
    انصافا این طرحش خوب بود, 8گیگ خریدم 16 گیگ بردم

حیف که از دیشب نت کلا به چنگ رفته همش قعطی دارم کوفتمون شد!!!!!!!

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام یک 10مگ 10گیگ که 4-10 صبح رایگانه بخرم , میخوام بدونم ساعت 4صبح باید مودم رو ری-استارت کنم یا اتوماتیک هستش؟

ممنون
    داداش من چند روزه اینترنتم فعال شده
    تو روز نهایتاً سرعتی که داشتم 700k بود،دیشب برا دانلود رایگان یه فیلم 2گیگ گذاشتم برا دانلود(سرور داخلی).صبح میخواستم برم سر کار بلند شدم دیدم کامپیوتر روشنه تعجب کردم رفتم دیدم 24 درصدش رفته و داره با سرعت 40k دانلود میکنه
    در یک کلام افتضاح،واقعاً پشیمونم،20روز طول کشید تا اینترنتم وصل شد الانم بدجوری پشیمونم.من 20 گیگ ماهانه دارم این 20گیگ رو تموم میکنم دیگه تمدید نمیکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

داداش من چند روزه اینترنتم فعال شده
    تو روز نهایتاً سرعتی که داشتم 700k بود،دیشب برا دانلود رایگان یه فیلم 2گیگ گذاشتم برا دانلود(سرور داخلی).صبح میخواستم برم سر کار بلند شدم دیدم کامپیوتر روشنه تعجب کردم رفتم دیدم 24 درصدش رفته و داره با سرعت 40k دانلود میکنه
    در یک کلام افتضاح،واقعاً پشیمونم،20روز طول کشید تا اینترنتم وصل شد الانم بدجوری پشیمونم.من 20 گیگ ماهانه دارم این 20گیگ رو تموم میکنم دیگه تمدید نمیکنم

منم 10مگابیت همین سرویسو داشتم (البته 10 گیگ 4 تا 10) که تموم شد و تمدید نکردمش چون خیلی ارور داد و اذیت کرد...
    Last edited by VahidDG2007; 16-03-2015 at 15:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    نه نیاز نداره فقط یه دی سی کنی کافیه

من واسه کارای روزمره رفتم روی سرویسای زیر 1مگابیت!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    من بسته قرمز یک ساله رو گرفتم. 10 مگابیت و 12 گیگ با 200 گیگ رایگان از 4 تا 10 صبح. سرعتش خوبه. رو سایتهایی که اجازه دانلود با سرعت بالا رو بدن تا 1 مگابایت (MB) برثانیه هم میرسه یعنی یک گیگابایت رو تو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنه ولی معمولا چون اکثر سایتها سرعت دانلود رو محدود کردن معمولا بین 200 تا 300 کیلوبایت(KB) دانلود داره که این هم بد نیست و تو این سایتها دانلود یک گیگ حدود 1 ساعت زمان می بره. این رو تو ساعات مصرف رایگان تست کردم و تو ساعات مصرف عادی هم همینه، فرقی نداره. خودش اتوماتیک حساب میکنه البته من قبل و بعد از ساعت 4 امتحان نکردم ولی بعد از ساعت 10 ترافیک رو از حجم 12 گیگ کم میکنه.
    تست سرعتی هم که با تبلت گرفتم معمولا بین 7 تا 9 مگابیت (Mb) بر ثانیه بوده که میشه همون حدود 1 مگابایت.
    قطعی و مشکل هم حداقل برای من که خیلی کم پیش اومده و در کل راضیم از این شرکت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    همون طور که تو کامنت های قبلیمم گفته بودم، سرعت روز یه مگ رو راحت میده. شب توی مدت رایگان محدودش میکنن فیکس روی 250 کیلوبایت بر ثانیه. (حدود دو مگابیت) و احتمالا چون مرکز ما خلوته، سرعتم پایینتر نمیاد و شبی حدود 5گیگ میشه گرفت. نیاز به ریست مودم هم نداره... حالا اینکه واسه شما هم خوب جواب بده(اگه به اون 250 بگیم خوب!!) بستگی به فاصلتون از مرکز مخابراتی داره که ببینیم اصلا ده مگ میکشه یا نه. و اینکه آیا ساعات رایگان مصرف کاربران به خصوص اونایی که باهاشون به اشتراک گذاشته شدین زیاده یا کم. به نظرم بهترین کار اینه از یه همشهری بپرسین. چون الان نظرات رو که ببینید یه سری ناراضین و یه سری راضی! به هر حال بنده بندرعباس هستم.

رو سایتهایی که اجازه دانلود با سرعت بالا رو بدن تا 1 مگابایت (MB) برثانیه هم میرسه یعنی یک گیگابایت رو تو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنه ولی معمولا چون اکثر سایتها سرعت دانلود رو محدود کردن معمولا بین 200 تا 300 کیلوبایت(KB) دانلود داره که این هم بد نیست و تو این سایتها دانلود یک گیگ حدود 1 ساعت زمان می بره.
    قطعی و مشکل هم حداقل برای من که خیلی کم پیش اومده و در کل راضیم از این شرکت.
    منظورتون از این اعمال محدودیت توی ساعات رایگانه دیگه؟؟ تا جایی که من تست کردم هیچ سروری چه داخلی چه خارجی توی ساعات رایگان سرعت بالاتر از 250 نمیده. اگه از جایی سرعت دانلود 1مگ گرفتین معرفی کنین منم تست کنم

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چه وضعیه درست کردن ؟
    منو روزی 30-40 دفعه دیسی میکنن ! هر دفعه هم پهنای باندم تغییر میکنه ! الان هم به زور یک صفحه بالا میاد !
    من 10 مگ دارم یک موقع میبینی دیسی کردن پهنای باند شد 4 ... باز دوباره خودم دیسی میکنم 10 بار باید دیسی کانکت کنم شاید دوباره آمد روی 10 !
    خب آخه این چه وضعیه ؟ بازی آنلاین هم که هیچی پینگ ها همه 300-400 ...
    به اجبار مجبور شدم برای کاهش پینگ سرویس بگیرم که اونم بعضی اوقات انقدر تایم اوت میدن که ارتباط با سرور قطع میشه و وسط بازی میفتی بیرون و مثلا" اگه تو فیفا باشه حریف میبره !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

این چه وضعیه درست کردن ؟
    منو روزی 30-40 دفعه دیسی میکنن ! هر دفعه هم پهنای باندم تغییر میکنه ! الان هم به زور یک صفحه بالا میاد !
    من 10 مگ دارم یک موقع میبینی دیسی کردن پهنای باند شد 4 ... باز دوباره خودم دیسی میکنم 10 بار باید دیسی کانکت کنم شاید دوباره آمد روی 10 !
    خب آخه این چه وضعیه ؟ بازی آنلاین هم که هیچی پینگ ها همه 300-400 ...
    به اجبار مجبور شدم برای کاهش پینگ سرویس بگیرم که اونم بعضی اوقات انقدر تایم اوت میدن که ارتباط با سرور قطع میشه و وسط بازی میفتی بیرون و مثلا" اگه تو فیفا باشه حریف میبره !
    داداش منم مشهدم همین مشکل و دارم صبح ها چراغ لینک میره و میاد دی سی هم که دیگه هیچی !!!!

اینم بهت بگم مشکل از شرکته است چون 7 سال صبانت داشتم هیچوقت اینجور ندیده بودم چراغ لینک بره و بیاد نتم 24 ساعت بدون دی سی روون وصل بود

این شرکته این آخر کاری دیگه داره بدجور اذیت میکنه...

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عزیز اتفاقا" من هم 7-8 سال صبانت بودم پارسال آمدم آسیاتک !

آره مثلا" آدم صبح بلند میشه از خواب میبینه چراغ مودم قرمز شده بعد دقیقا" سه بار باید سیم مودم رو بکشم وصل کنم بعد وصل میشه !
    این مشخص هست که مشکل از طرف خودشون هست ...
    ظاهرا" بیش از حد کاربر گرفتن این مشکلات پیش آمده و شبکه شون نمیکشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •