سلام به دوستان
من یه پخش خیلی معقول میخوام واسه 206 که بلوتوث داشته باشه و ظارش زشت نباشه ! + 2 تا بلندگوی مناسب با کیفیت خوب. انتظار صدای خارق العاده ندارم ، فقط کیفیت مناسب. بلندگوهای خودمم نمیخوام درارم...
دوستان چی توصیه میکنن
سلام به دوستان
من یه پخش خیلی معقول میخوام واسه 206 که بلوتوث داشته باشه و ظارش زشت نباشه ! + 2 تا بلندگوی مناسب با کیفیت خوب. انتظار صدای خارق العاده ندارم ، فقط کیفیت مناسب. بلندگوهای خودمم نمیخوام درارم...
دوستان چی توصیه میکنن
کنوود BT600
باند برای طاقچه میخوای یعنی ؟!
بله. 2تا برا طاقچهکنوود BT600
باند برای طاقچه میخوای یعنی ؟!
قیمت این کنوود در چه حدودی هستش ؟ امکاناتش ؟ اینترفیس هم میخوره ؟
ممنون
Last edited by mf.designing; 31-10-2016 at 13:26.
حدوده 500 !
دو تا ؟! یه جفت دیگه !؟ به نظرم یه باند قدرتی بگیرید چون ساب نمیبندید ! مثل 7158 جی وی سی و بعد بهش آمپ اضافه کنید !
سلام حميد جان
منظور از ترك آديو چيه
همون سي دي صوتي منضورت هست يا فايلش فرق داره؟
با چه پسوندي هست؟
ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
فروم یکم مشکل داره تا مشکل حل بشه من جواب سوالتون رو میدم
بله منظور ایشون همون CD های صوتی اورجینال بود
البته فایل های دیجیتالی هم داریم که کیفیتی در حد Audio CD و یا Super Audio CD داشته باشن که خوب البته هر پخشی نمیتونه پخششون کنه
ببخشید پست زدم آپ بشه
و یه سوال دیگه از دوستان
پخش فابریکی جک جی5 کدومش بهتره ؟
شنیدم مدل وینکا خوبه مثل اینه درسته ؟
قیمتش چنده
سلام .
یه 7750 دارم که وقتی از پشت پخش به قسمتی که کابل usb وصل میشه دست میزنم فلش قطع میشه و وقتی هم که پخش رو خاموش میکنم و سوییچ رو میبندم فن پخش روشن میمونه ، دفعه بعد که بخوام پخش رو روشن کنم باید از زیر پنل ریستش کنم تا روشن بشه .
برای تعمیر کجا ببرم ؟ تهران هستم
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
میخوام یه سیستم بخرم برای پژو ۴۰۵
ماشین دوگانه سوز است و تو صندق کپسول هستش و نمیخوام از باکس استفاده کنم.
حدودا ۱ تا ۱.۵ میخوام هزینه کنم.
یه جفت مید رنج میخوام
یه جفت تیوتر
با یه ساب
و یه پخش . امپلی
ساب کنوود wps1200f
مید پایونیر m650
تیوتر پایونیر b350
پخش پایونیر ۸۷۵ تصویری
آمپ ؟؟؟
اینها چطورن؟
نظرتونو بگید لطفا
راستی پخش تصویری بهتره بگیرم یا صوتی؟
تو کیفیت صدا تاثیری داره یا نه؟
Last edited by choobin18; 04-11-2016 at 20:59.
سلام
دوستان من یه پخش کنوود 300u دارم جدیدا یه مشکل پیدا کرده مدام خاموش روشن میشه بعضی وقتا به محض اینکه روشنش میکنم 3-4 بار یا بعضی وقتا بیشتر پشت سر هم خاموش روشن میشه بعضی وقتا خوبه و بعد نیم ساعت یکی دوبار خاموش روشن میشه کسی میدونه مشکل از چیه؟از یک هفته پیش خود به خود اینجور شد شبیه هنگ کردن میمونه 2-3 ثانیه خاموش میمونه دوباره روشن میشه
سوال بعدی اینکه باند 6950 سونی دارم با امپ n1004 سونی رو همین پخش کنوود و فرکانس باند ها از 30-26000 هست حالا اچ پی اف رو حتما باید روی 80 بزارم یا روی همون 30 باشه خوبه؟چون ساب ندارم و وقتی اچ پی اف رو میزارم روی 80 خیلی بیس و قدرت باندا کم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by farshad0123; 04-11-2016 at 21:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)