چرا اتفاقا من همچنان شاکیم
سرعت پیج داغون ، سرعت دانلود تو بازه ی رایگان از اون داغون تر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا اتفاقا من همچنان شاکیم
سرعت پیج داغون ، سرعت دانلود تو بازه ی رایگان از اون داغون تر
کسی شالتل رو تو خط 5 امتحان کرده لطفا اگه آره بفرمایید کیفیتش چه طوره ....؟
شاتل رو خط 5 فعلا جواب نمیده
دوستان یه سوال ...میشه یه خط شخصی برای منزل گرفت؟(مستاجر هستیم و خط تلفن داریم اما اگه امکانش باشه یه خط دیگه میخوام بگیرم)
در مورد مستاجر بودن که فکر کنم باید با صاحب خونه صحبت کنید ولی کلا به غیر از اون هم باید ببینی که خونه سیم کشی اضافه برای یه خط دیگه داره یا نه؟ اگر نه که باید سیم کشی بکنی...
امروز تو نمایشگاه غرفه صبانت چشمُ گرفت ، رفتم یکم تعرفه هاش رو نگاه کردم، قیمتاش خیلی خوب بود ! 12 مگ 3 گیگ 1 ماهه رو فک کنم میداد 23 تومن!
ولی خب نامحدود نداشت، تو غرفه آشنای اول هم داشتن توضیح میدادن که دیگه نامحدود کلا ارائه نمیشه ولی تو سایت صبا نت سرویس نامحدود هست !
کسی از صبانت سرویس داره؟ چطوره ؟
Last edited by Amir-Rainman; 19-11-2014 at 17:31.
تو یه سرچ وضع نت بررسی کردم به نتیجه رسیدم همه مث هم هستن
واقعا کی می خواد بداد ما برسه من نزدیک 40 تومن پول نت بدم بعد سرعتم از 10 تا 30 و 40 15بالا پایین میره انگار نمی شه یه سال
با یه isp سرکرد یه مدت مخابرات داشتم بهم نت با سرعت خوب داد من طرح 6 ماه گرفتم بیچاره شدم اومدم بیرون سرعتم از دور ور 200 رسیده بود به 4 و 5!!!
اخه من موندم شما که کیفیت سرویستن پایین هست چرا وعده های الکی و پوچ میدین الانم زدن نت 10 مگ واقعا جوک خوندنش قیمت ادم میبینه چی بگم..
انگار وضع درامد مردم اینا نمیدونن بعد گیگ دادنشون نیم چاشت بعد صبحونه نیم بها 8 تا 10 صبحشرکت اسیاتک منظورم هست واقعا جوکککککک
چه وضعی داریم یعنی 30 گیگ نت بدن جونشون در میاد اخرشم قیمت میبنیپول خط فیبرنوری از رشت تا انزلی می گیرن
چه باید کرد؟!!
کجا نمایشگاه گذاشتن ؟
سلام
آقا کسایی که از دزدهای محترم آشنای اول سرویس دارن ، برای شما هم سرعت اومده پایین؟
من 2 مگ دارم ، شبا به زور 1.500 دانلود میکنه در حالی که قبلا راحت نزدیک 4 گیگ دان میکرد
256 نامحدود اندیشه به 10 گیگ هم نرسیدم سرعت شده 25 35 اخه این چه وضعشه نزدیک 16 گیگ هم نشدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)