تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2117 از 2376 اولاول ... 11171617201720672107211321142115211621172118211921202121212721672217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,161 به 21,170 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جباری : امیرخان صلاح بدانند در مقابل فولاد بازی می کنم .

مجتبى جبارى پس از دورى چند روزه از استقلال سرانجام به تمرینات این تیم بازگشت. وى در بازگشت به تمرینات صحبت هایى را مطرح کرد که خواندن آن خالى از لطف نیست. گفت وگوى ما با جبارى را در ذیل بخوانید:

• در جلسه کمیته انضباطى باشگاه چه اتفاقاتى رخ داد؟
    - نشست بسیار خوبى بود. پس از دقایقى صحبت باشگاه در مورد من رأى صادر کرد و من هم به راحتى این رأى را پذیرفتم.

• یعنى مشکلاتت با قلعه نویى به طور کامل برطرف شد؟
    - من از ابتدا هم با امیرخان مشکلى نداشتم. من قلعه نویى را به عنوان یک معلم خوب قبول دارم. وى همواره برایم قابل احترام است. سوءتفاهماتى وجود داشت که حل شد. از او معذرت خواهى کردم و همه چیز مرتفع گشت.

• در این مدتى که نبودى، نتایج استقلال را دنبال مى کردى؟
    - بله، هر وقت استقلال نتیجه مطلوبى کسب نمى کرد واقعاً دلم مى گرفت. جدا از این مساله با این که در تمرینات استقلال حضور نداشتم اما به صورت اختصاصى تمرین کرده ام و از نظر بدنى نیز در شرایط خوبى قرار گرفته ام.

• گفته مى شود براى فصل آینده با پرسپولیس به توافق رسیده اى. درست است؟
    - اصلاً صحت ندارد. من با پرسپولیس هیچ مذاکره اى نداشتم پس چگونه با این تیم به توافق رسیده ام. واقعاً زشت است که چنین مسائلى مطرح مى شود. دوست ندارم وارد حاشیه شوم و به همین خاطر اصلا دنبال این قضایا نیستم.

• استقلال از گروه آسیایى خود صعود مى کند؟
    - هنوز ۳ بازى باقى مانده است و مى توانیم با کسب نتایج مطلوب در این رقابت ها از گروه خود صعود کنیم. چاره اى جز پیروزى در این ۳ بازى نداریم.

• بازى با فولاد را چطور مى بینى؟
    - این دیدار بسیار سخت است. همه ما به خوبى مى دانیم که نباید فولاد را دست کم بگیریم. مى رویم تا بازى خوبى را انجام دهیم و ۳ امتیاز را نیز به دست آوریم.

• در این دیدار بازى مى کنى؟
    - اگر امیرخان صلاح بداند بله.

۱۳۸۸/۰۱/۲۲
    ۰۹:۱۰
    بابا مودب

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/

ناصر جان مطمئنم که اشتباهی شده
    وگرنه زدن این پست توی تاپیک ما ...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

استقلال 3
    فولاد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    حجازي: وارد بحث تباني استقلال نمي‌شوم

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تباني بين دو باشگاه استقلال اهواز و تهران بحثي كودكانه است و وارد اين بحث نخواهم شد.

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد تباني بين دو باشگاه استقلال تهران و استقلال اهواز اظهار داشت: به عقيده من اين بحث بچگانه است و از آنجايي كه به من مربوط نمي شود وارد آن نمي شوم.
    سرمربي اسبق استقلال در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي و اينكه وعده داده بود ناگفته هايش را از اين انتخاب بر زبان بياورد؛ گفت: قرار است روز جمعه در يك برنامه زنده تلويزيوني حرف هايم را بزنم. با توجه به اينكه مخاطبان تلويزيون ميليوني هستند ترجيح مي دهم در آن برنامه صحبت كنم اما اين را مي گويم كه من همواره خلاف جريان آب شنا مي كنم و دوست ندارم در مسير آب باشم زيرا فقط ماهي هاي مرده در مسير آب قرار مي گيرند.
    گفتني است حجازي پيش از اين اعلام كرده بود مسئولان فدراسيون فوتبال از كسبه محل براي انتخاب سرمربي تيم ملي نظر خواهي كردند اما نظر او را نخواسته اند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بايانو: مشكلي با الجزيره ندارم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال الجزيره امارات گفت: شرايط همكاري‌ام با اين باشگاه مطلوب است و شايعات در مورد من صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه الخليج امارات، فرناندو بايانو اظهار داشت: از وقتي كه بازيكن الجزيره شدم تا اين لحظه همكاري خوبي با اين باشگاه داشته ام. من طي مدت حضورم هيچوقت با مشكلي از سوي باشگاه، كادر فني و يا بازيكنان روبرو نبوده ام.
    اين بازيكن برزيلي عنوان كرد: اگر مشكلي ميان من و باشگاه وجود مي داشت، هرگز از سوي شيخ منصورمالك باشگاه الجزيره پيشنهاد همكاري دريافت نمي كردم. بنابراين شايعات رواج يافته در مورد من همه بي اساس است.
    بر پايه اين اظهارات بايانو 29 ساله كه در گذشته در ولفسبورگ بازي مي كرد،‌ از طرف شيخ منصور كه در عين حال مالك باشگاه منچسترسيتي انگليس نيز است، پيشنهادي براي تمديد قرارداد تا سال 2010 دريافت كرده است.
    اين در حالي است بايانو هنوز پاسخي بر اين پيشنهاد نداده است.
    وي در سال گذشته راهي الجزيره شد و براي اين تيم در ليگ امارات و مسابقات بين المللي به بازي پرداخت.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش تمرین استقلال

از حضور معلم جباری تا جلسه جان واریو با قلعه نویی
    تمرین استقلال دیروز ساعت ۱۴ و۱۰ دقیقه در ورزشگاه دستگردی برگزار شد و آبی پوشان زیرنظر قلعه نویی به انجام حرکات تاکتیکی پرداختند.
    رینالدو غایب بود
    رینالدو، هافبک پرویی استقلال در تمرین دیروز آبی پوشان غایب بود. رینالدو از نظر بدنی مشکل دارد و به صورت اختصاصی تمرینات بدنسازی انجام می دهد.

حضور معلم جباری
    یکی از معلمان دوران دبستان مجتبی جباری در تمرین دیروز استقلالی ها حضور یافت و با جباری برخورد گرمی داشت به طوری که قلعه نویی را کنجکاو به دانستن ماجرا کرد.
    جلسه جان واریو و قلعه نویی
    امیر قلعه نویی در اواسط تمرین فابیو جان واریو را به داخل رختکن فرا خواند و در مورد وضعیت جسمانی اش از او سوال کرد. جان واریو توسط دکتر خداداد وضعیت خود را برای قلعه نویی توضیح داد.
    قلعه نویی با لباس شخصی
    امیر قلعه نویی، سرمربی استقلال با لباس شخصی در تمرین دیروز حضور یافت و از کنار زمین حرکات بازیکنان را نظاره گر بود.
    سعید بیات هم بود
    سعید بیات، هافبک استقلال یک ساعت زودتر در ورزشگاه دستگردی حضور یافت و به دویدن دور زمین پرداخت. بیات پس از دویدن دور زمین همراه آبی پوشان تمرین کرد.
    جان واریو، فقط دور زمین
    فابیو جان واریو، هافبک استقلال در تمرین دیروز به دویدن دور زمین پرداخت و پس از ۱۰ دقیقه دویدن به کنار زمین آمد و به استراحت پرداخت.
    شرح تمرین
    در ابتدا نفرات چند دقیقه ای به دویدن دور زمین پرداختند. سپس در قالب ۲ تیم نارنجی و آبی آقاوسط بازی کردند. سپس مانع هایی را در زمین قرار داده و از بین آنها عبور کردند. در ادامه آبی پوشان کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند. سانتر از جناحین و سرزنی، شوتزنی به سمت دروازه و تمرین ضربات ایستگاهی دیگر حرکاتی بود که آبی پوشان انجام دادند.
    پرواز به سوی اهواز
    پس از اتمام تمرین اعضای تیم به سمت فرودگاه مهرآباد حرکت کرده و تهران را به مقصد اهواز ترک کردند.
    تمرین بدون تماشاگر
    از تمرین دیروز آبی پوشان هیچ تماشاگری دیدن نکرد. تغییر در زمان شروع تمرین باعث عدم حضور تماشاگران شده بود.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

به احتمال زیاد یا 1-0 می بریم یا 2-1

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    محمدي: سقف قرارداد بازيكنان بي‌جهت رشد داشته است

خبرگزاري فارس: رييس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: سقف قرارداد بازيكنان در سال هاي اخير بي‌جهت رشد داشته است.

عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد جلسه هم‌انديشي مديران عامل باشگاه‌ها، مسئولان فوتبال و سازمان ليگ اظهار داشت: فردا مديران 9 باشگاه را دعوت كرديم تا در مورد تعيين سقف قرارداد بازيكنان تصميم‌گيري كنيم. مي‌خواهيم تا جايي كه امكان دارد اين سقف را كنترل كرده تا بي‌جهت افزايش پيدا نكند.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا سال گذشته اين كار عملي نشد؛ عنوان كرد: فصل گذشته در اين مورد با باشگاه‌ها مذاكره‌اي نكرديم و در حد توصيه عمل كرديم. در واقع سال گذشته اين موضوع در اختيار باشگاه‌ها بود، اما امسال مي‌خواهيم به جمع بندي كاملي برسيم كه اين امر نيازمند تعامل با باشگاه‌ها خواهد بود.
    رييس سازمان ليگ برتر خاطرنشان كرد: مي‌خواهيم با مديران باشگاه‌ها جلسه گذاشته و نظرات آنها را در اين مورد جويا شويم. سعي داريم امسال با دعوت از مديران 9 باشگاه، استارت هم‌انديشي‌ها را زده و با ادامه جلسات فوق براي سال آينده يك تصميم اساسي و اصولي گرفته شود.
    جلسه هم‌انديشي مديران عامل باشگاه‌ها، مسئولان فوتبال و سازمان ليگ برتر فردا ساعت 15 اين جلسه در فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازی چند چند است من تلویزیون ندارم

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بدون گل مساوی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •