تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2117 از 3195 اولاول ... 1117161720172067210721132114211521162117211821192120212121272167221726173117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,161 به 21,170 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

13

دقیقا پیشنهاد خودم هم همینه پولم جور بشه بدون اتلاف وقت میرم یه اسلیم خام میگیرم و نگه میدارم حالا یکی دو تا بازی اورجینال هم که قیمتش اونقدر بالا نیست
    به نظر من این فکر اشتباس ( با احترام ) حرف شما درسته منم اونموقع می خواستم بگیرم قیمتش رفت بالا اما اونموقع تابستون بود بعدشم بازم می گم الان دیگه بیشتریا ایکس باکس و پلی استیشن 3 دارن فروششون اومده پایین به خاطر این قیمتارو بردن بالا نامردا !!!!!!
    من تابستون ازشون نخریدم . بعدم به نظر خودت ارزش داره بری کلی پول بازی اورجینال بدی؟؟؟

قیمت خام الان 390 تومنه اگه باندال بگیری برات 360 تومن میوفته در صورتی که -- بشه میشه حداقل440 تومن یعنی 50 تومن اختلاف قیمت ؟ کم نیست
    بعدم اگه -- بشه عمرا !! قیمتش بالا تر نمی ره دلیلی نداره....

البته اینجا ایرانه و بازارای ایرانم که هر چقدر عشقشون بکشه میفروشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دمت گرم یه توضیحی در مورد قیمت باندلم برا من بده اگه سوا یه زمانی بخوام بخرم چنده این کینکتا رو ؟؟؟

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام
    بالاخره من مصمم شدم که اگه خدا بخواد امروز عصر برم و یه slim بگیرم
    اما قبلش 4تا سوال دارم که دیگه همه چی برام واضح بشه
    سوال اول : آیا اگر من slim خام بگیرم و بعدا slim های کپی خور وارد بازار بشن ، ممکنه این اسلیم من نتونه به نوع های کپی خور تبدیل بشه؟
    سوال دوم : آیا وقتی slim کپی خور شد و من خواستم slim خام خودم رو کپی خور کنم ،تغییرات سخت افزاری روی دستگاه انجام میشه یا نرم افزاری؟وآیا احتمال ایجاد نقص و مشکل وجود داره؟
    سوال سوم : آیا روی این کنسولی که میگیرم باید بازی اورجینال موجود باشه یا نه؟
    سوال چهارم :امروز صبح که رفتم یه قیمتی کنم ، فروشنده گفت که ما slim هایی داریم که ناقص کپی خور شدن ، حالا اینا رو بگیرم یا همون slim خام رو؟
    خیلی ممنون
    Last edited by afsos; 29-01-2011 at 17:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    من امروز یه چیز خیلی عجیب شنیدم ، اونم اینکه یکی که slim گرفته بود گفت که این کنسول مشکل حرارتی که نسلهای اول xbox داشتن رو دارن ( یه چیزای تو مایه های سه چراغه شدن)
    حالا خواستم ببینم که آیا چنین چیزی اصلا ممکنه؟
    آیا مگه مادربردهای slim همون jasper نیستن؟
    سلام

دوست عزیز از نظر درجه حرارت باید گفت که سری اسلیم یه چند درجه ای گرم تر از سری فت با مادربورد Jasper هست ولی اینکه اون فروشنده از مشکل حرارتی برای این مورد نام برده همونطور که دوستمون هم گفتن این حرف درست نیست و متاسفانه یه سری که هیچ گونه اطلاعاتی ندارن میان و این جور حرف هارو میزنن!

سلام
    بالاخره من مصمم شدم که اگه خدا بخواد امروز عصر برم و یه slim بگیرم
    اما قبلش 4تا سوال دارم که دیگه همه چی برام واضح بشه
    سوال اول : آیا اگر من slim خام بگیرم و بعدا slim های کپی خور وارد بازار بشن ، ممکنه این اسلیم من نتونه به نوع های کپی خور تبدیل بشه؟
    سوال دوم : آیا وقتی slim کپی خور شد و من خواستم slim خام خودم رو کپی خور کنم ،تغییرات سخت افزاری روی دستگاه انجام میشه یا نرم افزاری؟وآیا احتمال ایجاد نقص و مشکل وجود داره؟
    سوال سوم : آیا روی این کنسولی که میگیرم باید بازی اورجینال موجود باشه یا نه؟
    سوال چهارم :امروز صبح که رفتم یه قیمتی کنم ، فروشنده گفت که ما slim هایی داریم که ناقص کپی خور شدن ، حالا اینا رو بگیرم یا همون slim خام رو؟
    خیلی ممنون
    سلام

1: شما هر زمانی اسلیم بگیرید اگر فرموری برای ه ک درایو عرضه بشه میتونید اونا کپی خورش کنید.

2: تا الان که روش کپی خور کردن این کنسول نرم افزاری بوده ولی در آینده معلوم نیست که چی پیش میاد.

3: کنسولتون اگه معمولی باشه که نه هیچ بازی باهاش نیست ولی اگه باندل باشه بستگی به نوع باندل باهاش یکی دوتا بازی هست.

4: بله فروشنده درست گفته.

یه سری اسلیم هستن که لنز درایوشون تعویض شده و توصیه میشه که از فکر خرید این نوع اسلیم ها فعلا بیرون بیاین ! اگر میخواین اسلیم بخرید یا خام بخرید یا بزارید تا زمانی که فرمور مخصوصش برای ه ک درایوش عرضه شد اون وقت به صورت کپی خور شده بخرید!

4. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان کسی سایتی آدرسی چیزی نداره برا خرید بازی های ارجینال ایکس باکس!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان کسی سایتی آدرسی چیزی نداره برا خرید بازی های ارجینال ایکس باکس!!
    گیر اوردی به منم بگو
    منم دوتا بازی میخام کینکت اسپورت و pes 2010

[/QUOTE]
    بعدم اگه -- بشه عمرا !! قیمتش بالا تر نمی ره دلیلی نداره....

البته اینجا ایرانه و بازارای ایرانم که هر چقدر عشقشون بکشه میفروشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دمت گرم یه توضیحی در مورد قیمت باندلم برا من بده اگه سوا یه زمانی بخوام بخرم چنده این کینکتا رو ؟؟؟
    تا یک ماه اینده به امید خدا صد در صد -- میشه شاید هم زودتر / قیمتش هم بالا نره ((که صد در صد بالا میره)) خریدنش الان از ارکید و الیت به صرفه تره
    باندال ها هم تشکیل شده از یک ایکس باکس اسلیم و یک کینکت و همراه با یک بازی اورجینال
    که اگه حساب کنیم کینکت 230 تومن اونموقع ایکس باکس اسلیم 250 گیگ برات در میاد 370 تومن
    Last edited by marvel_malayer; 29-01-2011 at 18:50.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من اسليم كنسول همه چي تموميه. از نظر گرما هم نگراني ندارم.
    و به نظر من تنها دليل ساخت مدل اسليم اضافه كردن تكنولوژي هاي روز روي كنسوله ، نه سخت افزارهاي پيشترفته تر.

هارد بيشتر. واي فاي . رنگ . USB بيشتر . دكمه هاي لمسي و از همه مهمتر كينكت كه به نظر من كه شايد به نظر دوستان مسخره باشه مايكروسافت ميخواست يه كنسول هماهنگ با كينكت توليد كنه.
    كينكت تكنولوژي كمي نيست به نظر من!!

فكر نكنم غير اينا چيز ديگه اي به اين كنسول اضافه شده.‌( البته من شنيدم فنهاش هم شدن 2 تا . ولي دقيقا نميدونم)

8. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

دیگه اون صدا های وحشت ناک از فن هاش خارج نمیشه کینکت هم بسیار فن اوری جالبه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ه-ک هایی هست که کردن ببینید میارزه یا نه

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی از دوستان هست که خودش LT+ رو روی کنسول ریخته باشه ؟

.......

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تا یک ماه اینده به امید خدا صد در صد -- میشه شاید هم زودتر / قیمتش هم بالا نره ((که صد در صد بالا میره)) خریدنش الان از ارکید و الیت به صرفه تره
    باندال ها هم تشکیل شده از یک ایکس باکس اسلیم و یک کینکت و همراه با یک بازی اورجینال
    که اگه حساب کنیم کینکت 230 تومن اونموقع ایکس باکس اسلیم 250 گیگ برات در میاد 370 تومن
    قیمت جهانیه باندل 400 دلاره. بعد چه جوری 370 میشه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

قيمت كنسول تو جاهاي مختلف فرق داره مثلا قيمت اسليم 250 گيگ تو آسيا كشورهايي كه از سمت خود مايكروسافت فروش دارن قيمت رو 500 دلار گذاشتن و تو امريكا قيمت 400 دلاره تو اروپا قيمت متفاوت تره. هرجايي بسته به موقعيتي كه داره قيمت مخصوص به خودش رو داره. خيلي از جنسهاي تو بازار هم اين خاصيت رو دارن!!!

13. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •