بله دوست عزیز و شماره حساب ثبت شده پادگان ملاک واریزه حقوقه
بله دوست عزیز و شماره حساب ثبت شده پادگان ملاک واریزه حقوقه
امروز رفتم پلیس +10 ،هنوز کد محل اعزامم مشخص نشده.
برگه سفید چند روز قبل از اعزام میاد؟
من رفتم دو ماه عقب انداختم.طرف میگفت 10 روز قبل میاد
برای من برگ سفیدم 12 اردیبهشت اومد![]()
پلیس +10 گفت کد مشخص نشده،ولی برگه سفید اومد :|
مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد (ناجا)
من که خودم مازندرانی هستم،باید برم پادگان خودم رو معرفی کنم یا باید برم نظام وظیفه خودشون می برن؟
برای یگان ممکنه شهر خودم بیوفتم؟
Last edited by Ho3ein A; 05-04-2014 at 14:05.
دوستان به نظر شما بهترین قسمت نیروی انتظامی کجا هستش واسه یگان؟؟؟ اگه هست اونوقت واسه اینکه اونجاها بیفتی نیاز به بند پ هستش که ما نداریم یا بصورت شانسی هم میندازن اون مراکز؟
ستاد فرماندهی و قسمت های اداری، مثل کارگزینی و عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و بهداری... بستگی به شرایط داره.. خودت باید یکم زرنگ باشی و حواست باشه ببینی چجوری میتونه تو اینجور جاها نفوذ کنی.. عقیدتی سیاسی که ماشالا همه واردن چیکار باید بکنن و البته بسنگی به روحیت داره که میتونی با آخوند جماعت و امثال اینا سر و کله بزنی یا نه... کلا توی ناجا وارد بودن به کارای کامپیوتری مثل کار با ورد و اکسل و فتوشاپ و اینکه ساکت و سر به زیر خودتو نشون بدی میتونه همه جا به درد بخوره..
شما روز اعزام باید برید نظام وظیفه.. یا خودشون ماشین میگیرن و میفرستن و یا اینکه میگن فلان ساعت ترمینال باشین و اینا که البته خودتون هم میتونید برید، مشکلی نیست.. ولی اول به خود نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید.
lمنم اونجا بودم. اموزشیش بد نیست ولی متاسفانه تقسیماتش اکثرا مرزی هست و درون شهری هم معمولا پاسگاه
سلام پایگاه دریای سیرجان چطوریه ؟ واسه اموزشی و بعدش
چون من بومیم ایا میتونم بعد از ساعت اداری برم خونه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)