تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2116 از 4428 اولاول ... 1116161620162066210621122113211421152116211721182119212021262166221626163116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,151 به 21,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام سرعت همه افت کرده ؟
    سلام، نه برای ما مشکلی فعلا" نیست؟
    احتمالا" سرویس نامحدود که ندارید؟!

2. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام سرعت همه افت کرده ؟
    بعد از ظهر پینگ شدیدا رفته بود بالا ! به زور سایت هارو باز میکرد ! البته سرعت دانلود تفاوتی نکرده بود ! الان اوضاع عادیه !

چرا بالاتر هم داره.
    اسمی نداره
    خیلی ها این حرف رو زدن ولی کسی ثابت نکرد ! حتی اون سرویس های دانشجویی و پزشکی رو که 2 مگ نامحدود ( یا فکر کنم با حجم بالا ) رو میدادن 28 تومن هم کسی حاظر نشد اثبات کنه !
    البته همین که ما استفاده میکنیم و سرعت تا 500 کیلو میره ، به صورت تئوری همون 4 مگابیت حساب میشه !
    Last edited by alex_love; 03-01-2013 at 00:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان سرعت شبانه په جوریاست؟؟
    کسی در شیراز داره که بگه سرعت خوبه یا نه؟
    درود....
    من قبلاً داشتم یه 2 ماه قبل بود گمونم شبی کمتز از یک گیگ باهاش میگرفتم...بین 800 مگ تا یک گیگ....

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان عزیز موقعی که از این شرکت با یکی از سرعتهای زیر سرویس گرفتید ، تویه برگه ای امضا کردید که من فلان سرویس رو با فلان سرعت خریداری کردم و قبول کردید که سرعتتون 128 ، 256 و .... کیلوبیت بر ثانیهباشه تبدیل این سرعتها به کیلو بایتبه شکل زیر میشه . در واقع هر چقدر این شرکت نسبت به شرکتهای دیگه سرعت کمتری بده یا برای زودتر تموم شدن ترافیک سرعت رو چند برابر سرعت های زیر بکنه ، شما قانونا (چه سهوی و چه عمدی ) زیر بار سرعت های زیر رفتید و بار دیگه تاکید میکنم که خودتون این شرایط رو قبول کردین و امضا کردین کسی مجبورتون نکرده .

128kbps =16 kbytes

256kbps=32 kbytes

512kbps=64 kbytes

1024kbps=128 kbytes

2048kbps=256 kbytes

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزیز موقعی که از این شرکت با یکی از سرعتهای زیر سرویس گرفتید ، تویه برگه ای امضا کردید که من فلان سرویس رو با فلان سرعت خریداری کردم و قبول کردید که سرعتتون 128 ، 256 و .... کیلوبیت بر ثانیهباشه تبدیل این سرعتها به کیلو بایتبه شکل زیر میشه . در واقع هر چقدر این شرکت نسبت به شرکتهای دیگه سرعت کمتری بده یا برای زودتر تموم شدن ترافیک سرعت رو چند برابر سرعت های زیر بکنه ، شما قانونا (چه سهوی و چه عمدی ) زیر بار سرعت های زیر رفتید و بار دیگه تاکید میکنم که خودتون این شرایط رو قبول کردین و امضا کردین کسی مجبورتون نکرده .

128kbps =16 kbytes

256kbps=32 kbytes

512kbps=64 kbytes

1024kbps=128 kbytes

2048kbps=256 kbytes
    من 512 پارس آفلاين دارم سرعت 30كيلو در ساعت رايگان
    64 باشه كه خوبه يارو ميگه بايد 12 باشه نميدونم اينو ديگه از كجا درآورده

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من 512 پارس آفلاين دارم سرعت 30كيلو در ساعت رايگان
    64 باشه كه خوبه يارو ميگه بايد 12 باشه نميدونم اينو ديگه از كجا درآورده
    خیلی از اونایی که پشتیبان هستن خودشونم نمیدونن چند چندن ! با افراد دیگه توی پشتیبانی هم حرف بزنید و موظف اند که سرعت حداقل رو تامین کنن .

اگه طول روز سرعتتون بالاست ولی شبا سرعت کم باشه (مشکل از طرف شما نباشه) باید پیگیری کنن

8. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان کسی امتحان کرده که ببینه از ساعت 1:30 شب هم میشه دانلود کرد، در حالی که از حساب غیر رایگانمون هم چیزی کم نشه ؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

128kbps =16 kbytes

256kbps=32 kbytes

512kbps=64 kbytes

1024kbps=128 kbytes

2048kbps=256 kbytes
    چیزی که شما نوشتین فقط وقتی درسته که سرویسها از لحاظ حجمی نامحدود باشن.طبق مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فروش ADSL بصورت محدودیت حجمی غیر قانونیه و شرکتها نباید سرویس محدود ارائه کنن اما همه شرکتها سرویسهای محدود رو ارائه میکنن و در عوض سرعت اون رو چندین برابر بالاتر از محدودیت اسمیش در نظر میگیرن.(بعنوان مثال سرویس 128 کیلوبیت محدود پارس سرعتی نزدیک به 140 کیلوبایت داره یعنی 8 برابر ظرفیت اسمیش).همه این شرکتها در کنار سرویسهای محدود سرویس نامحدود هم ارائه میدن تا کاربرها نتونن از اون شرکت شکایت کنن.

من اوایل که اومده بودم پارس زنگ زدم و گفم سرعتم پایینه و اونا هم گفتن چون سرویس 512 کیلوبیت داری سرعت 50 الی 64 کیلوبایت برات خیلی هم خوبه.من هم گفتم بله حق با شماست اما به شرطی که محدودیت حجمی برای دانلود نداشته باشم.من بهشون گفتم دلیل اصلی من برای انتخاب سرویس محدود شما سرعت بالار از ظرفیت اسمیه و گرنه فروش سرویس 64 کیلوبایتی با محدودیت 2 گیگابایت در ماه غیر قانونیه.البته نا گفته نمونه که اونا هم با آسمون و ریسمون بافتن سعی کردن منو بپیچونن اما بعد از خرید سرویس 1 مگابیت وضع سرعتم بهتر شد و تا حد زیادی راضیم.

پ.ن: یه چیز دیگه هم یادآوری کنم و اونم اینکه توی قرارداد اولیه پارس آنلاین به هیچ وجه نمیشه فهمید که سرویسها با محدودیت حجمی ارائه میشن و تنها سر نخی که وجود داره همین بند 8 تو عکس پایینه.یه کاربر معمولی و از همه جا بی خبر که تازه میخواد ADSL بخره نمیتونه بفهمه چیزی به اسم محدودیت حجمی وجود داره مگر اینکه نماینده پارس خودش بهش بگه.

Last edited by csssaeed; 03-01-2013 at 16:49.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه چند روزیه من مشکل در باز کردن سایتها و تاخیر در باز کردنشون دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چیزی که شما نوشتین فقط وقتی درسته که سرویسها از لحاظ حجمی نامحدود باشن.طبق مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فروش ADSL بصورت محدودیت حجمی غیر قانونیه و شرکتها نباید سرویس محدود ارائه کنن اما همه شرکتها سرویسهای محدود رو ارائه میکنن و در عوض سرعت اون رو چندین برابر بالاتر از محدودیت اسمیش در نظر میگیرن.(بعنوان مثال سرویس 128 کیلوبیت محدود پارس سرعتی نزدیک به 140 کیلوبایت داره یعنی 8 برابر ظرفیت اسمیش).همه این شرکتها در کنار سرویسهای محدود سرویس نامحدود هم ارائه میدن تا کاربرها نتونن از اون شرکت شکایت کنن.

من اوایل که اومده بودم پارس زنگ زدم و گفم سرعتم پایینه و اونا هم گفتن چون سرویس 512 کیلوبیت داری سرعت 50 الی 64 کیلوبایت برات خیلی هم خوبه.من هم گفتم بله حق با شماست اما به شرطی که محدودیت حجمی برای دانلود نداشته باشم.من بهشون گفتم دلیل اصلی من برای انتخاب سرویس محدود شما سرعت بالار از ظرفیت اسمیه و گرنه فروش سرویس 64 کیلوبایتی با محدودیت 2 گیگابایت در ماه غیر قانونیه.البته نا گفته نمونه که اونا هم با آسمون و ریسمون بافتن سعی کردن منو بپیچونن اما بعد از خرید سرویس 1 مگابیت وضع سرعتم بهتر شد و تا حد زیادی راضیم.

پ.ن: یه چیز دیگه هم یادآوری کنم و اونم اینکه توی قرارداد اولیه پارس آنلاین به هیچ وجه نمیشه فهمید که سرویسها با محدودیت حجمی ارائه میشن و تنها سر نخی که وجود داره همین بند 8 تو عکس پایینه.یه کاربر معمولی و از همه جا بی خبر که تازه میخواد ADSL بخره نمیتونه بفهمه چیزی به اسم محدودیت حجمی وجود داره مگر اینکه نماینده پارس خودش بهش بگه.
    حرف شما درست ، از نظر کاربران اینترنتی و سازمان تنظیم مقررات این کار غیر قانونیه اما از نظر شرکت پارس انلاین و کاربر این چیزیه که توافق شده وقتی ما سرعتمون کمه
    اگه به سازمان مقررات شکایت کنیم درسته ولی وقتی به پشتیبانی زنگ میزنیم ، اونا هم میگن این چیزیه که بین ما و شما توافق شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •