ای بابا این چه سرعتیه گذاشتن واسه نامحدود گیر یه ایمیل دادنم بعد رفتم hotmail ساختم چون سبک تره اونجا نمیشه فایل اتچ کرد!!
اول که سرعت 25 فیکس بود ... بعد کردن 6 گیگ سرعت بالا بقیه اش 16 ... این دفعه 6 گیگ رو تموم کردم سرعت کمتر از 10-5 ست!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا این چه سرعتیه گذاشتن واسه نامحدود گیر یه ایمیل دادنم بعد رفتم hotmail ساختم چون سبک تره اونجا نمیشه فایل اتچ کرد!!
اول که سرعت 25 فیکس بود ... بعد کردن 6 گیگ سرعت بالا بقیه اش 16 ... این دفعه 6 گیگ رو تموم کردم سرعت کمتر از 10-5 ست!![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 14-11-2014 at 18:53.
من از دو ماه پیش که اندیشه تر زد به نامحدود رفتم سراغ 512 حجمی ، الان سرعتم تو روز و شب ثابت رو 220 هستش، شبی 4 گیگ میارم که بالاتر از این همه میشه دانلود کرد، فقط اگه مودم رو بعد ساعت یک شب خاموش روشن کنم سرعتم میاد رو 60. به هر حال این از نامحدود حجمی که معلوم نیست قراره بعد اتمام حجم چه بلایی سر آدم بیاره اندیشه خیلی بهتره، الان هم که دوستان میگن بعد از تموم شدن حجم سرعت میشه دایل آپ . دیگه بدتر از این نمیشه...
دوستان آسیاتک سرویساش چطوره؟ از اندیشه بهتره؟
مثلا 512 نامحدود برنزی سرعت دانلودش چقدره؟
دوستان کسی سرویس های نامحدود های وب نداره؟
512 نامحدود
از شما دوستان ممنون
من میخواستم مخابرات بگیرم
ولی به نظر من مخابرات مثل چینی ها اول میاد و از بقیه شرکتها جلو میزنه و وقتی مشتریاش زیاد شد تو کار بقیه شرکتها موش میدوونه و مشکل ایجاد میکنه و در آخر سر اکثر شرکتها برن به سمت تعطیلی و بعد هر کاری خواست بکنه به همین خاطر با توجه به سرویسهای خوب و مودم رایگان اولش من نرفتم سراغش
پارس وی هم که همش میگه دارن زیرساخت رو مخابراتیها درست میکنن مشکلا از اینه ....
من خط 5 درام به نظرتون اندیشه ارزش تغییر رو داره
الان اندیشه 512 4 گیگ رو چند میده و مودم وایرلسش چنده ؟
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهر سنگر در استان گیلان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهر سنگر در استان گیلان می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
Last edited by ahriman323; 16-11-2014 at 16:45.
گلستان یا گیلان؟![]()
دوستان کسی از آسیاتک سرویس داره؟وضعیتش چطوره؟روزانه و ساعت رایگان چطور میشه؟
خدا رو شکر مثل اینکه همه نتشون خوبه و کسی مشکلی نداره این تاپیک چند روزه آپ نشده
نمردیم و دیدیم آشنای اول بالاخره با مردم اشنا شدکسی شاکی نیست
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)