تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2116 از 2376 اولاول ... 11161616201620662106211221132114211521162117211821192120212621662216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,151 به 21,160 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    فتح‌ا... زاده: تباني استقلال تهران و استقلال اهواز توهم است

خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: بحث تباني استقلال تهران و استقلال اهواز توهم است و واقعيت ندارد.

علي فتح‌ا... زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد صحبت‌هاي واعظ آشتياني مبني بر اينكه مسئولان فدراسيون فوتبال آموزش نديده هستند كه با قلعه‌نويي وارد مذاكره شدند، اظهار داشت: براي انتخاب مربي تيم ملي يك طرف قضيه فدراسيون فوتبال است و طرف ديگر ‌آن مربيان هستند.بنابراين مسئولان فدراسيون حق دارند با هر مربي صحبت كنند و در صورت موافقت،‌ صحبت‌ها با باشگاه انجام شود.
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ادامه داد: بعيد مي‌دانم واعظ آشتياني چنين صحبت‌هايي كرده باشد اما اگر هم چنين حرفي زده بايد بگويم كار ما غيرحرفه‌اي نبوده و در تمام دنيا با مربيان تيم‌ها و حتي مربيان تيم‌هاي ملي ساير كشورها نيز وارد مذاكره مي‌شوند و اين مسئله خاصي نيست.
    مديرعامل سابق استقلال در مورد شايعه قهرش از جلسه انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: من قهر نكردم؛ بلكه پس از آنكه بحث‌هاي لازم انجام شد ما به سه گزينه نهايي مايلي‌كهن، قلعه‌نويي و ياوري رسيديم و قرار شد رئيس فدراسيون با اين سه گزينه درباره ساير موارد صحبت كند. پس از آن علي كفاشيان با مايلي كهن به توافق رسيد و اين موضوع را اعلام كرد.
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در مورد اينكه به قلعه‌نويي گفته شده بود كه او سرمربي تيم ملي است، تصريح كرد: چنين چيزي نيست. پس از آنكه مهدي تاج با گزينه‌ها صحبت‌هايي را انجام داد اين مسئله به راي‌گيري گذاشته شد.
    فتح‌ا... زاده در مورد شايعه تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در سال 81 گفت: آن زمان من مديرعامل استقلال نبودم اما قريب، مديرعامل وقت از دوستان خوب من است و من مطمئن هستم كه اين مسئله كذب محض است. حتي مطرح شدن اين مسائل را محكوم مي‌كنم. هيچ گاه استقلال وارد حاشيه‌ها نشده و نمي‌شود.
    مديرعامل سابق استقلال در مورد اينكه شايد بحث تباني در سطح بازيكنان مطرح شده، گفت: بازيكنان استقلال همگي شريف هستند و بحث تباني فقط يك توهم است.
    فتح‌ا... زاده درباره اينكه چرا استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بد نتيجه گرفته عنوان كرد: قلعه‌نويي و استقلال هم اكنون در صدر جدول ليگ ايران هستند بناب اين شش دانگ حواس قلعه‌نويي به رقابت‌هاي فوتبال ايران است. يك اشتباه مي‌تواند اين تيم را از قهرماني دور كند. بنابراين، اين مسئله روي كار تيم تاثير گذاشته اما مطمئنم استقلال در دور برگشت بسيار خوب ظاهر مي‌شود و حتي يكي از تيم‌هاي صعودكننده به مرحله بعد است.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اشجاري در گفت‌و‌گو با فارس:
    ذوب‌آهن شايسته‌ترين تيم براي قهرماني در ليگ برتر است
    این اشجاری بهتره یه نگاهی به آمار استقلال و ذوب آهن بندازه اونوقت حرف بزنه.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی بازی با ام صلال یوسفی یه صحبت هایی در مورد اینکه جطور تونستن دقیقه و تایمر بالای صفحه بزارن گفت من صدای تلویزیون رو کم کرده بودم نشنیدم.چی میگفت؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

این جریان شکایت استقلال از ام صلال چیه ؟!

انگار یکی از بازیکناش غیر مجاز بوده ؟

شما چیزی میدونین ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زير نظر فيفا
    كلاس آموزشي براي باشگاه‌هاي ليگ برتري برگزار مي‌شود

من با این کلاسها خیلی موافقم
    مخصوصا برای مربی هایی که تیمشون جلوی پیام هم کم میاره

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پيش از پرواز به اهواز
    منيعي با قلعه نويي درگير شد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال پيش از سفر به اهواز با سرمربي اين تيم درگير شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 16:45 امروز تهران به مقصد اهواز ترك كردند تا فردا به مصاف فولاد بروند.
    در آستانه اين سفر ميثم منيعي در فرودگاه مهرآباد با امير قلعه نويي و محمد نوري فر، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال درگير شد.
    گفته مي‌شود منيعي با نوري فر درگيري فيزيكي پيدا كرده و با قلعه نويي نيز به شدت به صورت لفظي درگير شده است.
    وي پس از اين درگيري از همراهي استقلال در سفر به اهواز محروم شد.
    دليل اين درگيري مشخص نشده اما ظاهرا منيعي به دليل نيمكت نشيني در استقلال از سرمربي و مسئولان باشگاه دلخوري دارد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال 2 فولاد 1

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پيش از پرواز به اهواز
    منيعي با قلعه نويي درگير شد
    اینم پر رو شده
    از اول فصل فقط یه بازی درست حسابی کرده انتظار داره فیکسم باشه
    فصل بعد باید اون یارو کوچولو ی اصفهانی رو بگیریم(خلعتبری)
    این فصل چپمون خیلی میزد(لنگ)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این آقای زرینچه که دم از استقلالی بودن میزنه اگه واقعا استقلالی بود صبر می کرد بازیهای لیگ تموم میشد بعد این شایعات رو می ساخت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فولاد 1-3 استقلال
    ایشالا این بازی رو می بریم و قهرمان میشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •