در گفت و گو با فارس
فتحا... زاده: تباني استقلال تهران و استقلال اهواز توهم است
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: بحث تباني استقلال تهران و استقلال اهواز توهم است و واقعيت ندارد.
علي فتحا... زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد صحبتهاي واعظ آشتياني مبني بر اينكه مسئولان فدراسيون فوتبال آموزش نديده هستند كه با قلعهنويي وارد مذاكره شدند، اظهار داشت: براي انتخاب مربي تيم ملي يك طرف قضيه فدراسيون فوتبال است و طرف ديگر آن مربيان هستند.بنابراين مسئولان فدراسيون حق دارند با هر مربي صحبت كنند و در صورت موافقت، صحبتها با باشگاه انجام شود.
عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ادامه داد: بعيد ميدانم واعظ آشتياني چنين صحبتهايي كرده باشد اما اگر هم چنين حرفي زده بايد بگويم كار ما غيرحرفهاي نبوده و در تمام دنيا با مربيان تيمها و حتي مربيان تيمهاي ملي ساير كشورها نيز وارد مذاكره ميشوند و اين مسئله خاصي نيست.
مديرعامل سابق استقلال در مورد شايعه قهرش از جلسه انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: من قهر نكردم؛ بلكه پس از آنكه بحثهاي لازم انجام شد ما به سه گزينه نهايي مايليكهن، قلعهنويي و ياوري رسيديم و قرار شد رئيس فدراسيون با اين سه گزينه درباره ساير موارد صحبت كند. پس از آن علي كفاشيان با مايلي كهن به توافق رسيد و اين موضوع را اعلام كرد.
عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در مورد اينكه به قلعهنويي گفته شده بود كه او سرمربي تيم ملي است، تصريح كرد: چنين چيزي نيست. پس از آنكه مهدي تاج با گزينهها صحبتهايي را انجام داد اين مسئله به رايگيري گذاشته شد.
فتحا... زاده در مورد شايعه تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در سال 81 گفت: آن زمان من مديرعامل استقلال نبودم اما قريب، مديرعامل وقت از دوستان خوب من است و من مطمئن هستم كه اين مسئله كذب محض است. حتي مطرح شدن اين مسائل را محكوم ميكنم. هيچ گاه استقلال وارد حاشيهها نشده و نميشود.
مديرعامل سابق استقلال در مورد اينكه شايد بحث تباني در سطح بازيكنان مطرح شده، گفت: بازيكنان استقلال همگي شريف هستند و بحث تباني فقط يك توهم است.
فتحا... زاده درباره اينكه چرا استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بد نتيجه گرفته عنوان كرد: قلعهنويي و استقلال هم اكنون در صدر جدول ليگ ايران هستند بناب اين شش دانگ حواس قلعهنويي به رقابتهاي فوتبال ايران است. يك اشتباه ميتواند اين تيم را از قهرماني دور كند. بنابراين، اين مسئله روي كار تيم تاثير گذاشته اما مطمئنم استقلال در دور برگشت بسيار خوب ظاهر ميشود و حتي يكي از تيمهاي صعودكننده به مرحله بعد است.
انتهاي پيام/