تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2115 از 2605 اولاول ... 11151615201520652105211121122113211421152116211721182119212521652215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,141 به 21,150 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز این کار رو کردم و مودم رو به سر خط وصل کردم تو حیاط.
    تقریبا هیج تفاوت سرعتی وجود نداشت.

از طرفی هم امروز از 195 زنگ زدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از ساختمونه.

الان برای من ثابت شده یا داره کم فروشی میشه و یا خود خط از جانب مخابرات مشکل داره.
    از طرفی هم هنوز مطمئن نشدم که بالاخره فیبر نوریه یا نه. چون اگه فیبر نوری باشه که نباید سرعت پایین باشه و اگه نباشه پس چرا نذاشتن از جای دیگه اینتنت بگیرم؟

همه این سوال ها بی جواب مونده.
    من اگه بشه تو سایت 195 تجدید نظر میزنم هر وقت که جوابشون ثبت شد. هر چند میدونم که فایده ای نداره.
    سلام
    دوستان یک نکته ای که باید بهش توجه کرد رد شدن سیم تلفن در کنار سیم برق هست که باعث کاهش کیفیت و یا نویز خواهد شد. این موضوع میتونه از جلوی ساختمان تا داخل واحدها صورت گرفته باشه. بنابراین اگر همه کار کردید (ریست کردن مودم، عوض کردن مودم و...) ولی باز هم مشکل داشتید کافیه یک برق کار حرفه ای بیاد سیم ها رو چک کنه. این موضوع رو من در زمان بازسازی منزل به چشم خودم دیدم که چطور از سرخط ساختمان سیم تلفن و آیفون از کنار سیم برق وارد واحد شده بود و هم تلفن و هم آیفون نویز شدید داشتن. باور کنید در ساختمان های نوساز هم که طرف اینکاره نبوده یا خواسته همه چی ارزون تموم بشه این موارد ممکنه رخ بده.
    من کل سیم ها اعم از برق و تلفن و آیفون و آنتن رو عوض کردم و به همان نسبت کیفیت گرفتم به طوری که بدون محافظ کوچکترین نوسان برق هم مشاهده نمیشه و ولتاژ بین 216 تا 224 هست و مابقی سیم ها فاقد نویز هست. (این مورد توسط دستگاه برق کار نشان داده شد.)

2. 2 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من 256 قدیمی هستم! که سرعتش خیلی افتضاح ولی به همین راضی هستم و فقط باهاش دنلود می کنم. راضی ام چون به این طرح جدید و حجمی مخابرات و شرکتهای دیگه اعتماد ندارم و سالها قبل که شرکتی داشتم و حجم می خریدم سر خیلی ها رو کلاه گذاشتن که یکیش من بودم و با همین سرعت افتضاح 256 چند سالی سر کردم. اما الان از مخابرات برام اس ام اس تهدید آمیز مودبانه!؟ که بیا سرویس رو عوض کن. حالا برای امتحان می خواهم 512 یکماه پیش پرداخت بگیرم می دزدن یا صادق هستند. تو سایت برای 512 یکماه زده 40 گیگ ترافیک / 10 گیگ ترافیک بین الملل.
    یعنی 50 گیگ کلا؟ یا 10 گیگ ترافیک بین الملل جزء همون 40 گیگ هست؟

من بیشتر دنلود فیلم و سریال از سایتهای ایرانی رایگان دارم. آیا این دنلود بین اللملل حساب میشه یا جزء ترافیک ماهیانه محاسبه می شه؟

ممنون
    Last edited by Spectero; 20-08-2018 at 18:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من 512 نامحدود داشتم چند سال هفته پیش تغییر دادم به این طرح جدید غزال ولی امروز پیامک اومده که سرویس شما نیاز به تغییر داره! قضیه چیه؟ کسی خبر داره؟!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من 512 نامحدود داشتم چند سال هفته پیش تغییر دادم به این طرح جدید غزال ولی امروز پیامک اومده که سرویس شما نیاز به تغییر داره! قضیه چیه؟ کسی خبر داره؟!
    من هم 512 نامحدود داشتم و 2،3 هفته پیش عوضش کردم ولی برام پیامک اومده! از اون طرف برای برادرم که هنوز همون 512 نامحدود رو داره هم پیامک اومده. حالا یا کلاً اشتباهی برای خیلی ها این پیامک رو فرستادن، یا هدفشون تعطیل کردن سرویس های نامحدود قدیمی بوده و سرویس هایی مثل من و شما هم چون تازه تغییر دادیم، هنوز یه نیمچه اثری از 512 قبلی توی سیستم داغون اینا مونده و اشتباهی پیامک زدن.

6. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام

من 256 قدیمی هستم! که سرعتش خیلی افتضاح ولی به همین راضی هستم و فقط باهاش دنلود می کنم. راضی ام چون به این طرح جدید و حجمی مخابرات و شرکتهای دیگه اعتماد ندارم و سالها قبل که شرکتی داشتم و حجم می خریدم سر خیلی ها رو کلاه گذاشتن که یکیش من بودم و با همین سرعت افتضاح 256 چند سالی سر کردم. اما الان از مخابرات برام اس ام اس تهدید آمیز مودبانه!؟ که بیا سرویس رو عوض کن. حالا برای امتحان می خواهم 512 یکماه پیش پرداخت بگیرم می دزدن یا صادق هستند. تو سایت برای 512 یکماه زده 40 گیگ ترافیک / 10 گیگ ترافیک بین الملل.
    یعنی 50 گیگ کلا؟ یا 10 گیگ ترافیک بین الملل جزء همون 40 گیگ هست؟

من بیشتر دنلود فیلم و سریال از سایتهای ایرانی رایگان دارم. آیا این دنلود بین اللملل حساب میشه یا جزء ترافیک ماهیانه محاسبه می شه؟

ممنون
    ینی شما میتونی کلا 40 گیگ استفاده کنی اگر از سایت داخلی استفاده کردی که سایتای کاربردی زیادی نیست بدرد بخوراش ورزش 3 و اپارت و شاتلند یا ی چند تا دیگست،حجم مصرفی مثل عادی کم میشه ولی اگه رفتی ی سری سایت دیگه 4 برابر کم میکنه
    ینی شما میتونی 10 گیگ بین املل کلا استفاده کنی و یا 40 گیگ داخلی ولی ما بینش میشه ترکیب این دو تا

8. این کاربر از mjavad205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من میخواستم اینترنت 2 مگ طرح ارغوان بگیرم برام سواله که یک سالشو زده 90گیگ ماهی و سرعت 4برابر که میشه 8 مگمیخواستم بپرسم کسی گرفنه طرح رو واقعا اینجوریه یا فقط میتونی یا سرعت بالاتر انتخاب کنی یا حجم بالا یا هردوتاشو میدن؟/؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت شما هم کانکت نمیشه یا ماله من فقط اینجوری شده امروز
    یا کانکت نمیشه یا وقتی میشه کلا تیام اوته، نت قطعه

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان من هم حجم دارم هم تا تاریخ اتمام سرویسم مونده چند رو ولی فقط میتونم سایت مخابرات رو باز کنم.
    داستان چیه؟
    2020 حدود 150 نفر تو صف انتظارن. فکر کنم سراسری باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام.
    دوستان من هم حجم دارم هم تا تاریخ اتمام سرویسم مونده چند رو ولی فقط میتونم سایت مخابرات رو باز کنم.
    داستان چیه؟
    2020 حدود 150 نفر تو صف انتظارن. فکر کنم سراسری باشه.
    سلام
    یه پینگ بگیر ببین نت شما هم قطع یا نه
    نت منم امروز کانکت نمیشه، احتمالا سراسریه

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه پینگ بگیر ببین نت شما هم قطع یا نه
    نت منم امروز کانکت نمیشه، احتمالا سراسریه
    قطعه، فقط ecare.tct.ir باز میشه

14. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •