تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2115 از 2403 اولاول ... 11151615201520652105211121122113211421152116211721182119212521652215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,141 به 21,150 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی نیست جواب مارو بده

"
    من حدود 8سالی هست از پارس وی استفاده میکنم

الان 256 محدود دارم و خیلی وقته از سرعتش راضی نیستم

512 یا 1 کدوم شرکت سرعت و پشتیبانیش خوبه .....
    من پارس آنلاین بودم اومدم مخابرات
    مخابرات اول که خیلی عالی بود ولی الان بد شده بدی هاش هم اینه که
    1: حجم اضافه اومده از این ماه به ماه بعد انتقال پیدا نمی کنه
    2: نا محدود نداره
    3: پشتیبانیش ضعیف شده، آخرین باری که زنگ زدم 27 نفر تو صف انتظار بودند و خیلی منتظر شدم تا نوبتم بشه
    4: هر سرویسی بگیری این ماه، از ماه بعد بیشتر از اون نمی تونی بگیری و اگه بخوای سرعتت رو بیشتر کنی باید بهشون اطلاع بدی

من 2مگ مخابرات رو داشتم تو ساعت رایگان 4 تا 4.5 گیگ دانلود می شد
    1 مگ هم ماه پیش داشتم تو ساعت رایگان سرعت دانلودش حدود 130 هست، 2 تا 2.5 گیگ هم دانلود می شد
    الان 512 گرفتم تو ساعت رایگان سرعت دانلودش حدود 70 هست، حدود 1.5 گیگ هم دانلود می شه

و نکته ای که وجود داره اینه که همه شرکت ها از سرعت واقعی بیشتر می دند و تو ساعت رایگان سرعت رو کم می کنن اما مخابرات سرعت واقعی هر سرویس رو می ده، در عوض تو ساعت رایگان سرعت کم نمی شه
    قیمت سرویس هاش م از بقیه ی جا ها ارزون تره
    در کل از مخابرات راضی ترم
    Last edited by samin_panahi; 13-11-2014 at 06:54.

2. 4 کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

3: پشتیبانیش ضعیف شده، آخرین باری که زنگ زدم 27 نفر تو صف انتظار بودند و خیلی منتظر شدم تا نوبتم بشه
    4: هر سرویسی بگیری این ماه، از ماه بعد بیشتر از اون نمی تونی بگیری و اگه بخوای سرعتت رو بیشتر کنی باید بهشون اطلاع بدی

1 مگ هم ماه پیش داشتم تو ساعت رایگان سرعت دانلودش حدود 130 هست، 2 تا 2.5 گیگ هم دانلود می شد
    الان 512 گرفتم تو ساعت رایگان سرعت دانلودش حدود 70 هست، حدود 1.5 گیگ هم دانلود می شه

و نکته ای که وجود داره اینه که همه شرکت ها از سرعت واقعی بیشتر می دند و تو ساعت رایگان سرعت رو کم می کنن اما مخابرات سرعت واقعی هر سرویس رو می ده، در عوض تو ساعت رایگان سرعت کم نمی شه

من هرو سرویسو دارم هم مخابرات هم اندیشه ولی من از اندیشه بیشتر راضی ترم
    مخصوصا که الان آپلود مجانی کرده روزا آپلود می کنم شبا دانلود
    هر دو سرویسم 512 هست با مخابرات 1 گیگ بیشتر شبا نمی تونم دانلود کنم ولی با اندییشه 3 تا 3.5 گیگ دانلود می کنم
    حجم خوری مخابرات وحشتناکه این ماه 4 گیگ بیشتر زدم مثل فرفره کم می کنه

4. 2 کاربر از zerocold981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی نیست جواب مارو بده

"
    من حدود 8سالی هست از پارس وی استفاده میکنم

الان 256 محدود دارم و خیلی وقته از سرعتش راضی نیستم

512 یا 1 کدوم شرکت سرعت و پشتیبانیش خوبه .....

من اصلاح می کنم توضیحاتم رو
    یکی از بدی های مخابرات اینه که زیاد تغییر می کنه و معمولا هم وقتی تغییری ایجاد می شه اطلاع رسانی نمی شه
    و آخرین تغییری که کرده و من دیشب متوجه شدم اینه که سرویس 512 که تو روز و شب سرعت 70 داشت الان روزا 140 هست شبا 70 یعنی روزا با سرعت 1مگ دانلود می کنه شبا با سرعت واقعی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تغییر در هدیه شبانه سرویسهای حجمی پارس آنلاین

در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، نحوه ارایه سرویس شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:

به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.

شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

مسخره کردن مارو ؟؟!!! اول اینکه ساعت رایگان شب رو هدیه میدونن !!! الانم که حذفش کردن و تبدیل شده به تخفیف در حجم مصرفی ...

پارس آنلاین بدون شک شادروان ترین پرسنل رو داره

دقیقا یادمه دانلود شبانه از 1 تا 6 رو وقتی به 2 تا 7 تغییر دادن هم همینو زد در راستای بهبود شرایط برای ماربران و یه جوری به نفع ما تمومش کرد حالا ایکه من بدبخت مجبور بودم یه ساعت دیگه بیشتر بیدار بمونم تا مودم ریست کنم

همین 2/3 هفته پیش هم که هدیه سرعت بالا واسه سرویس های نامحدود رو از نصف هم کمتر کرد همین طوری تیتر زد

256 امحدود 30 گیگ حداقل ترافیک با سرعت بالا داشت الان شده 16 بدون اینکه قیمت کم شه الان از همه گرون تر داره میده

بعد همین گاگول ها میان به کسایی که 128 بیشتر میگیرن پهنای باند رو تا 16 مگابیت به قول خودشون باز میذارن ، یکی نیست بگه شا که همیشه مشکل کمبود پهنای باند دارید ، شما که هی دنبال بهونه تراشی هستید گه میخورید همچین کاری میکنید که بعد به بهونه کمبود پهنای باند و بالا بودن سرعت تو ساعات شبانه میاید اونو کلا جمع میکنید

البته ناگفته نمونه اینا همش ترفند خود سازمان تنظیم مقرراته و مجبورن دیگه سرویس نامحدود ندن و سرویس شبانه رو جمع کنن

شرکت های دیگه هم به زودی همین کارو میکنن

همه جای دنیا فیبر نوری و سرعت 10/20 مگ با قیمت مفت دارن ما اینجا کیلوبیت با سرعت بالا و محدودیت شدید !!! هر روز هم یه قانون میاد و بدتر میشه

7. 5 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دقت کردید از وقتی مردم شروع کردن به استفاده از وایبر و واتس اپ و ازین مضخرفات چقدر وضع اینترنت بدتر شده؟

9. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دقت کردید از وقتی مردم شروع کردن به استفاده از وایبر و واتس اپ و ازین مضخرفات چقدر وضع اینترنت بدتر شده؟
    به جهنم ، بزار ببینیم آخرش میخوان چه غلطی بکنن ، دیگه گندش رو درآوردن ، اینم شد مملکت؟
    فلسطین از اینجا بهتره بخدا
    آخه یکی نیست به این دزدای بی شرف بگه ، شب که همه جا رایگانه ، سرعت رو که محدود میکنین حالا اومدید از حجم اصلی هم کم میکنید برای دانلود شبانه
    مخابراتم که اومده رسما به ازای هر گیگ 24 مگ نمیده ، خیلی رسمی و شیک ، حالا حجم خوریش هم بماند
    خداییش تنها مملکتی که اینقدر راحت سر مردمش ظلم میشه همینجاست ، هیچ کس به فکر مشتری نیست

11. 5 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پارس آنلاین بدون شک شادروان ترین پرسنل رو داره

دقیقا یادمه دانلود شبانه از 1 تا 6 رو وقتی به 2 تا 7 تغییر دادن هم همینو زد در راستای بهبود شرایط برای ماربران و یه جوری به نفع ما تمومش کرد حالا ایکه من بدبخت مجبور بودم یه ساعت دیگه بیشتر بیدار بمونم تا مودم ریست کنم

همین 2/3 هفته پیش هم که هدیه سرعت بالا واسه سرویس های نامحدود رو از نصف هم کمتر کرد همین طوری تیتر زد

256 امحدود 30 گیگ حداقل ترافیک با سرعت بالا داشت الان شده 16 بدون اینکه قیمت کم شه الان از همه گرون تر داره میده

بعد همین گاگول ها میان به کسایی که 128 بیشتر میگیرن پهنای باند رو تا 16 مگابیت به قول خودشون باز میذارن ، یکی نیست بگه شا که همیشه مشکل کمبود پهنای باند دارید ، شما که هی دنبال بهونه تراشی هستید گه میخورید همچین کاری میکنید که بعد به بهونه کمبود پهنای باند و بالا بودن سرعت تو ساعات شبانه میاید اونو کلا جمع میکنید

البته ناگفته نمونه اینا همش ترفند خود سازمان تنظیم مقرراته و مجبورن دیگه سرویس نامحدود ندن و سرویس شبانه رو جمع کنن

شرکت های دیگه هم به زودی همین کارو میکنن

همه جای دنیا فیبر نوری و سرعت 10/20 مگ با قیمت مفت دارن ما اینجا کیلوبیت با سرعت بالا و محدودیت شدید !!! هر روز هم یه قانون میاد و بدتر میشه
    دقیقا !!! منم 256 میگرفتم ، نامحدود. گفتم خب گرون تر هست ولی یه جورایی نیازو بر طرف میکنه ، آدم کمتر احساس میکنه بهش ظلم شده ، الان اون رو نصف کردن !!! قیمت رو ثابت نگه داشتن ، منت هم میزارن که واسه خاطر ما بوده !!! آخه 16 مگ بر ثانیه رو هم که واسه ما نمیدن بگیم واسه سرعتشه !!! میترسم برم مخابرات ، بازم همین وضع پیش بیاد ، با این تفاوت که اونجا اطلاع رسانی هم نمیشه کلا !!!

13. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosebr3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا این اندیشه چرا از دیروز تاحالا بازی درآورده؟؟
    256 نامحدود دارم و حجم 16 گیگ پرسرعت ماهیانه تموم شده. (1 هفته ست که تموم شده)
    اما از دیروز تاحالا سرعتم 3 کیلوبایته
    درصورتی که درحالت عادی بدون اون 16 گیگ باید 50 باشه! واسه همه این مشکل هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بله تایید میشه برای منم 256 نامحدود خط 3373از هفته دوم سرعت بشدت کم شد قرار نیست شما رضایت داشنه باشین که
    باید خودشون راضی باشن حالا به هر شکلی دوباره اندیشه بازی در آورد مبارکه دقت کنید تو سایت زده 256 با ترافیک تضمین شده 16 دیگه نامحدود
    لولو خورد...در ضمن کیفیت های وب چطوره؟ یکی از دوستان گفت بهم تو استانه سرعت رو 800 بعضی دوستان دارن!!

16. این کاربر از shahrokhblash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p30worlduser.92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید ندونستم سوالمو کجا بپرسم
    اینجا مینویسم
    میشه بگید وقتی به آدرس 192.168.1.1برای تنظیمات مودم میرم چرا username وpasswordامو قبول نمیکنه؟!
    منadmin,adminمیزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •