شایدم تا یک ماه دیگه صد در صد نشه
و حتی اگه کپی خور کامل بشه....
قیمتش فکر کنم الان حدود 450000 هست 250 گیگش ولی من فکر می کنم اگه کپی خور شه ارزون تر میشه دیگه از 500000 گرونتر که نمیشه
الان همه دیگه ایکس باکس دارن کسی نمیره بگیره!!!!!!!!!!!!
شایدم تا یک ماه دیگه صد در صد نشه
و حتی اگه کپی خور کامل بشه....
قیمتش فکر کنم الان حدود 450000 هست 250 گیگش ولی من فکر می کنم اگه کپی خور شه ارزون تر میشه دیگه از 500000 گرونتر که نمیشه
الان همه دیگه ایکس باکس دارن کسی نمیره بگیره!!!!!!!!!!!!
تقریبا خارج از تاپیک : دوستان کسی سایتی نداره تا کد های تقلب بازی های x360 رو داشته باشه ؟؟؟
یه مرجع باشه !!!
شما x وسط کنترلر رو بزنید،برید آخرین منو سمت راست، در قسمت Profile، یه چیزی به نام auto signin هست فکر کنم،اونو برای اکانت خودتون فعال کنید.(یه چیزی تو همین مایه هاست اسمش( ..... sing in)
Last edited by gap; 28-01-2011 at 15:31.
دقیقا پیشنهاد خودم هم همینه و همه علمای xboxهم نظرشون اینه . پولم جور بشه بدون اتلاف وقت میرم یه اسلیم خام میگیرم و نگه میدارم حالا یکی دو تا بازی اورجینال هم که قیمتش اونقدر بالا نیست !!! میگیریم و فعلا مشغول میشیم . ضمن اینکه دانشگاه و کار هم هست دیگه !!!!!!!!! قطعا تا اونموقع ( حداکثر بعد از عید ) اسلیم هکش اومده . ولی قیمتش اونموقع معلوم نیست که تو این بازار مکاره بالا بره یا پایین !!! بنابراین من فکر نمیکنم اونموقع ( حتی تا اردیبهشت ) با داشتن یه اسلیم خام ضرر کنم ؟؟؟؟!! دوستانی که الان پول دارن و پولشون به اندازه اسلیم خام میرسه به نظر من برن و از آقا میثم همین الان یه دونه بخرن .
خواستیم تو آبان ماه xbox بخریم ، نخریدیم الان این بلا سر قیمتش اومده تا عید یا بعد از عید هم خدا میدونه چی بشه !!!![]()
دوستان عزیز من میخوام xbox slim بگیرم فقط میخوام که موقع خرید باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟ و لوازم جانبیش چی هست؟
دوستان عزیز من میخوام xbox slim بگیرم فقط میخوام که موقع خرید باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟ و لوازم جانبیش چی هست؟
سلام. اولین نکته اینه که تا ه ک کامل نشده اسلیم نخرید
قیمت خام الان 390 تومنه اگه باندال بگیری برات 360 تومن میوفته در صورتی که -- بشه میشه حداقل440 تومن یعنی 50 تومن اختلاف قیمت ؟ کم نیستقیمتش فکر کنم الان حدود 450000 هست 250 گیگش ولی من فکر می کنم اگه کپی خور شه ارزون تر میشه دیگه از 500000 گرونتر که نمیشه
شما اگه يه اسليم آكبند بگيري از همه چيزش مطمعن ميشي. زيرش برچسب سبز خورده.دوستان عزیز من میخوام xbox slim بگیرم فقط میخوام که موقع خرید باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟ و لوازم جانبیش چی هست؟
ولي كلا چيزهايي كه داره - كنسول - دسته - كابل برق - آداپتور برق - كابل اصلي - هدست - چند تا كاتالوگ - 2 تا باطري دوراسل تو كاور كنترلر - همين !
درسته كه چيزي معلوم نيست از هــكش ولي چون كلا ساختار كنسول مايكروسافت يه جور خاصي هست فكر نكنم هكرها نتونن كاري بكنن.
شركت سوني هم واسه PS3 من فكر ميكنم به اين خاطري هـــك نشد چون سوني خودش خبره هست در زمينه ي الكترونيكي. احتمالا فكر همه چيزو كرده كه كسي نتونه برد ها رو دست كاري كنه!!
ولي خوب هرچيزي يا باگي داره
به نظر من كه خودم اسليم دارم تا يك ماه دو ماه ديگه هــــك شدنش قطعي هست!! بازم هرجور هركي دوست داره ميتونه عمل كنه.
البته الان هم با تعويض درايو هم ميشه بازي هاي كپي شده رو اجرا كرد ولي چون سخت افزاري هست شايد زياد خوب نباشه. ولي اگر هم هـــك شدنش طولاني شد ميشه اين كارو كرد!!
میلاد جون تو الان داری بازی اصل انجام میدی؟
میشه بگی چه بازیهاییه؟همون kinect adventuresه؟
هم كينكت ادونچر هم Pes2010.میلاد جون تو الان داری بازی اصل انجام میدی؟
میشه بگی چه بازیهاییه؟همون kinect adventuresه؟
پسر خالم هم اهل اورجيناله.
پس 2010 ازش گرفتم .اصلا بازش نكرده بود. چون بعد از اون موقع واسه ادمه تحصيل رفت انگليس. منم بازيهاشو ازش گرفتم .يعني خودش داد.
ماشالله كلي هم بازي هاي اصل داشت!!
ولي خوب ميگم ديگه. هنوز تو لايو بازي نكردم .
نميدونم هم پس رو ميشه انلاين بازي كرد يا اكانت جدايي ميخواد؟؟
همون اكانت لايو كافيه يا واسه كونامي هم اكانت ميخواد؟
من اصلا نرفتم دنبالش!! البته با اين سرعت نت ما هم بعيد ميدونم بشه درست حسابي بازي كرد
نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)