تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2114 از 4105 اولاول ... 1114161420142064210421102111211221132114211521162117211821242164221426143114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,131 به 21,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    سوالي داشتم. از دوستام چند نفري ميگفتن كه اگه نمره امتحان و تيراندازيت خوب باشه ميندازنت منطقه آموزشي يا ميري تكاوري واس همين هم امتحان و هم تير اندازي رو خراب كن ! بر عكس اين حرفم شنيدم كه اگه اينا خوب باشه جا خوب ميفتي ! كدوم اين حرفا درسته ؟!
    چرت و پرت محض ِ این حرفا ، اصلا به اینطور شایعات توجه نکنید ...
    کلا آموزشی هیچ ربطی به یگان نداره،تقسیمات از تهران میاد و اصلا کاری ندارن طرف تو آموزشی چه کارهایی کرده یا نکرده!
    بنظر شما کسی وقت داره که بخواد تک تک این سربازارو بسنجه که کی خوب تیراندازی کرده بندازنش یگان تکاوری؟!!!

2. 7 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرت و پرت محض ِ این حرفا ، اصلا به اینطور شایعات توجه نکنید ...
    کلا آموزشی هیچ ربطی به یگان نداره،تقسیمات از تهران میاد و اصلا کاری ندارن طرف تو آموزشی چه کارهایی کرده یا نکرده!
    بنظر شما کسی وقت داره که بخواد تک تک این سربازارو بسنجه که کی خوب تیراندازی کرده بندازنش یگان تکاوری؟!!!
    100% درست و تایید میشه

واقعا همش حرفه،مثلا ما رفتیم گفتن نمره تیراندازی باید خوب و باشه فلان و ... رفتیم یه خشاب زدیم اومدیم

نمره ها رو هم همرو همینجوری رد میکنن میزارن تو پرونده ت 4 تا کاغذ باطله

4. 2 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سالام
    راستش من هیچ اطلاعی در مورد چگونگی ارسال دفترچه و برگه سبز و سفید و اینچیزها نمیدونم
    اصلا نمیدانم باید چه کار کنم میشه توضیح بدید ممنون
    چون بارها نوشته شده دیگه خلاصه میگم، میری از پلیس +10 دفترچه میگیری خوب مطالعش میکنی و مدارک مورد نیاز رو آماده میکنی، واکسن میزنی، دکتر میری، یه حساب تو سپه باز میکنی بعدش همش رو میبری پلیس +10 ثبت میکنه.

دو روز بعد میری پرینت برگ سفید رو میگیری، تاریخ اعزامت مشخص میشه.

25-30 روز مونده به اعزام میری پرینت برگ سبز رو میگیری و مرکز آموزش و نیروی به کارگیرنده ات مشخص میشه.

بعد کچل میکنی میری خدمت

دوستان امروز و فردا که تعطیله راهی نیست که بفهمیم کجا افتادیم؟مردیم از ترس!تازه 27 اسفند درخواست تعویق دادیم هیچی معلوم نیست
    نه نیست.

6. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این کارت پایین خدمت دقیقا چند روز بعد اتمام خدمت میاد ؟ من که 1/1/93 بودم به نظرتون کی برسه کارتم ؟ می خوام برای گذرنامه اقدام کنم و کارت نیاز هستش .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان این کارت پایین خدمت دقیقا چند روز بعد اتمام خدمت میاد ؟ من که 1/1/93 بودم به نظرتون کی برسه کارتم ؟ می خوام برای گذرنامه اقدام کنم و کارت نیاز هستش .
    من 28 بهمن تسویه کردم هنوز نیومده، البته دو دلیل هم داره که تا الان دیر کرده:
    1- درخواست زیاد برای تعویض پایان خدمت های قبلی که منجر به تمدید فرصت تا خرداد ماه شد.

2- من چون از کسر استفاده کردم تشکیل پرونده طبق روال عادی صورت نمیگیره.

* برای سربازان ناجا خیلی راحت تر گواهی پایان خدمت از طرف ف.ا.ا. صادر میشه ولی برای ارگان های دیگه ظاهرا سخت گیری و کاغذ بازی بیشتره.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    آقا دو تا سوال دارم:
    1. با معافیت کفالت موافقت نشده. راهی برای فرجام خواهی هست؟
    2. چند درصد احتمال داره به سربازی که آموزشیش نیروی زمینی 01 تهران که لیسانس برق - قدرت هست، دوره کد بخوره؟
    ممنون

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

دوستان این کد یعنی چی ؟
    همش دیدم تو پستا میگید فلانی کد میخوره کد نمیخوره ؟ من متوجه نشدم !

یه سوال دیگه
    غیبت چطوریاس ؟ من الان مثلا 1 ساله که غیبت دارم ،اضاف میخورم چقدر ؟ بخشودگی در کار هست ؟
    من دانشگام رو ول کردم ( ترم 7 که تموم شد (سال 91) ول کردم به امون خدا حتی نرفتم بگم و اعلام کنم و انصراف بدم
    حالا الان بخوام برم خدمت چطوریاس ؟ باید برم دانشگاه کاغذ بیارم ،میشه یه مقداری برادرانه راهنماییم کنید
    ممنونتون میشم
    Last edited by alil1369; 03-04-2014 at 23:24.

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

بله
    همون ندسا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    آقا دو تا سوال دارم:
    1. با معافیت کفالت موافقت نشده. راهی برای فرجام خواهی هست؟
    2. چند درصد احتمال داره به سربازی که آموزشیش نیروی زمینی 01 تهران که لیسانس برق - قدرت هست، دوره کد بخوره؟
    ممنون
    2- تا جایی که من دیدم تمامی قدرت ها دوره کد میخورن.

دوستان این کد یعنی چی ؟

یه سوال دیگه
    غیبت چطوریاس ؟ من الان مثلا 1 ساله که غیبت دارم ،اضاف میخورم چقدر ؟ بخشودگی در کار هست ؟
    من دانشگام رو ول کردم ( ترم 7 که تموم شد (سال 91) ول کردم به امون خدا حتی نرفتم بگم و اعلام کنم و انصراف بدم
    حالا الان بخوام برم خدمت چطوریاس ؟ باید برم دانشگاه کاغذ بیارم ،میشه یه مقداری برادرانه راهنماییم کنید
    ممنونتون میشم
    دوره کد، یه دوره آموزش تخصصی هست که بیشتر تو ارتش اجرا میشه.

بله اضافه داره، حداقل 6 ماه ولی اینکه میفرسن دادسرای نظامی یا نه فعلا حضور ذهن ندارم، الان روی سیستم مشمول غایب بودن شما زده شده.

آخرین بار تا خرداد 91 فرصت داده بودن، فعلا که خبری نیست، اگه هم به امید اینکه یه روزی ببخشن بشینین سخت در اشتباه هستین.

======================================
    این دو عکس رو دیدم حیفم اومد نزارم، هر دو از روز 13 فروردین:

سربازای ارتش، بازم خوبه تونستن مرخصی بگیرن بزنن بیرون

و اما ناجای همیشه در صحنه حاضر!
    Last edited by ice_man_sh; 04-04-2014 at 01:53.

13. 8 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این کد یعنی چی ؟

یه سوال دیگه
    ممنونتون میشم
    دوره کد یه دوره ی 2 ماهه بعد از دوره آموزشی هست.
    رشته هایی که مستقیما در ارتش به تخصص آن نیازی نیس (مانند عمران و ....) دوره کد میخورن (به تعداد مورد نیاز)
    ولی رشته هایی مثل کامپیوتر که در ارتش "رسته رایانه" داریم، کد نمیخورن و مستقیم رسته رایانه میشن.
    این دوره کد هم مثل دوره آموزشی هست، ولی با کلاس تر!!!

اگه ترم 7 سال 91 باشه، پس ورودی 88 هستی. شما تا مهر 1394 معافیت تحصیلی داری (البته سنوات تحصیلی رو کم کردن، ولی دقیقا یادم نیس از چه سالی اجرا شد)
    شما باید بری از دانشگاه بپرسی وضعیتتو
    باید بری پیگیر بشی که این یه سال رو برات مرخصی زدن یا بالاخره تعیین تکلیف کنی.
    (میتونی به سامانه اس ام اس نظام وظیفه هم اس ام اس بدی و متوجه بشی که هنوز معافیت هست یا نه)
    اگه معافیت باشه که وارد غیبت نشدی (ولی باید دانشگاهتو تعیین تکلیف کنی)
    و اگه وارد غیبت شده باشی، از یک روز تا 90روز غیبت ؛ 3 ماه اضافه خدمت (احتمال بخشودگی هم هست)
    از 91 روز تا 180 روز غیبت؛ 6 ماه اضافه خدمت (بازم احتمال بخشودگی هست)
    از 181 روز به بالا، 6 ماه اضافه و به دادگاه معرفی میکنن(99% هی بخشودگی اعمال میشه و به این مرحله نمیرسی)

15. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •