تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2114 از 4428 اولاول ... 1114161420142064210421102111211221132114211521162117211821242164221426143114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,131 به 21,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی نیست تو این انجمن به این بزرگی جواب منو بده
    روز تولد که نه. ولی بعضی وقت ها برای اعیاد یهو 1 گیگ میدن به همه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا معنی اصطلاحات زیر را ذکر نمایید.با سپاس
    1رانژه
    2.پینگ
    1-رانژه یعنی کاری که مخابرات روی خط تلفنتون انجام میده تا برای ای دی اس ال آماده بشه که 10 15 تومن معمولاً میگیرن براش.
    2-پینگ هم یک عددیه که برای تست سرعت استفاده میشه. هر چی کمتر باشه بهتره. توضیحش مفصله. برای تست سرعت برید اینجا می فهمید پینگتون چقدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون

یعنی اگه 4 گیگ سه ماهه بگیرم هر ماه باید 4 رو تا آخر مصرف کنم و اگه مصرف نشه به ماه بعد اضافه نمی شه درست گفتم یا نه؟

اگه 4 گیگ 3 مهه بگیری میشه 12 گیگ. یعنی 3 ماه (90 روز) وقت داری تا از اون 12 گیگ استفاده کنی. حالا میتونی 80 روز هیچی استفاده نکنی و 10 روزه کل 12 گیگ رو استفاده کنی
    ولی اگه 90 روز تموم شه و بخوای قرارداد جدید تمدید کنی اونا همه می پره و می سوزه.

ولی اگه ترافیک رو جدا بخری منتقل میشه. یعنی مثلاً اگه توی اون زمانی که 12 گیگ رو داری 2 گیگ هم بخری بشه 14 گیگ. در صورت تمدید قرارداد هر چی حجم داشته باشی تا 2 گیگش منتقل میشه و بقیه ش اگه چیزی مونده باشه می سوزه.

4. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

1

اگه 4 گیگ 3 مهه بگیری میشه 12 گیگ. یعنی 3 ماه (90 روز) وقت داری تا از اون 12 گیگ استفاده کنی. حالا میتونی 80 روز هیچی استفاده نکنی و 10 روزه کل 12 گیگ رو استفاده کنی
    ولی اگه 90 روز تموم شه و بخوای قرارداد جدید تمدید کنی اونا همه می پره و می سوزه.

ولی اگه ترافیک رو جدا بخری منتقل میشه. یعنی مثلاً اگه توی اون زمانی که 12 گیگ رو داری 2 گیگ هم بخری بشه 14 گیگ. در صورت تمدید قرارداد هر چی حجم داشته باشی تا 2 گیگش منتقل میشه و بقیه ش اگه چیزی مونده باشه می سوزه.
    خیلی ممنون از جوابتون

6. این کاربر از bsireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون الان یه شکایت براشون مینویسم فردا بهم زنگ میزنن ولی من تا نامحدود رو محدود نکنم چیزی عوض نمیشه!
    البته اینم بگم مخابرات ما شلوغه برا همین پینگ بده شما خوش به حالته که مخابراتتون خلوته!!!!!!!!!!
    اتفاقا من دو خط متفاوت دارم که هردو فوق العاده شلوغه !

پینگ 1000 رو من واقعا باور نمیکنم. مگر اینکه یه چیزی رو دست گاهتون داره دانلود میشه نمیدونید !!!

تعرفه رو عوض کنید شمایت مکایت هم ننویسید مسخره بازیه. کاری که بهت می گم رو بکن. این تعرفه رو عوض کن.

8. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

1-رانژه یعنی کاری که مخابرات روی خط تلفنتون انجام میده تا برای ای دی اس ال آماده بشه که 10 15 تومن معمولاً میگیرن براش.
    2-پینگ هم یک عددیه که برای تست سرعت استفاده میشه. هر چی کمتر باشه بهتره. توضیحش مفصله. برای تست سرعت برید اینجا می فهمید پینگتون چقدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز با کمال ادب :
    تعریفتون از پینگ کاملا غلط است :

پینگ : زمان رفت و برگشت ( رفت | برگشت ) هر بسته اطلاعاتی ( ِData Packet ) از کامپیوتر شما تا پورت یا آدرس مورد نظر است.
    که معمولا با یکای پیشوندی میلی ثانیه سنجیده می شود !
    نه تست سرعت است نه توضیحش مفصله. همین تعریف رو تو سایت شاتل یا پارس آنلاین هم نوشته !

این را بدانید که کیفیت اینترنت را 4 مگ یا 80 مگ بودنش تعیین نمیکنه.
    پینگ تعیین می کنه. سرویس های DSL یا دی اس ال نا متغارن (ADSL ) پینگی بین 15 تا 40 باید داشته باشند.
    سرویس Cable که رو فیبر ارائه میشه که دیگه بهتر.
    پینگ دایال آپ باید 150 تا 200 باشد.

به چه درد می خورد ؟ بازی آنلاین..Media Streaming مثثل یوتوب.
    حالا اینکه چرا پینگ ایران بالاست رو بهتون می گم بعدا الان امتحان زبان انگلیسی دارم باید برم مدرسه !

10. 3 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سروسی نامحدود دیگه از 2 تا 7 رایگان نیست ؟ ( چون تا 33 گیگ برای 256 سروییس بالاتر میدن و بعد بر می گرده روی سرعت واقعیش )

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان عکس کارت دانشجویی رو واسشون از طریق حساب کاربری بفرستی اجازه میدن که سرویس بالاتر از 128 کیلوبیت بگیری ؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سروسی نامحدود دیگه از 2 تا 7 رایگان نیست ؟ ( چون تا 33 گیگ برای 256 سروییس بالاتر میدن و بعد بر می گرده روی سرعت واقعیش )
    نه دیگه چیزی با عنوان دانلود رایگان نداره ! اصلش همون 256/8 کیلوبایت هست که این 33 گیگ رو به عنوان جایزه میده و البته پولش رو هم میگیره !! در اصل این 33 گیگ رو همون دانلود شبانه حساب میکنه + سرویس عادی 256 که سرعتش میشه 256/8 !

دوستان عکس کارت دانشجویی رو واسشون از طریق حساب کاربری بفرستی اجازه میدن که سرویس بالاتر از 128 کیلوبیت بگیری ؟
    نیاز به اجازه گرفتن نداره ! سیستم رو از طریق پنل کاربریت تا هر چقدر که دلت بخواد ( البته بیشتر از 2 مگ نداره :d ) میتونی بالا ببری ! بدون مدارک ! اگرم بهت زنگ زدن گفتن مدارک بیار بگو فردا میارم :d من یه سال الافشون کردم ! هر ماه زنگ میزدن ، منم میگفتم فردا میارم :d

14. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من اشتباه كردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم سرعت شبانش براي 512 داغونه در حد 30 كيلوبايت نميشه اعتراضي كرد ؟ راهي داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •