روز تولد که نه. ولی بعضی وقت ها برای اعیاد یهو 1 گیگ میدن به همه![]()
روز تولد که نه. ولی بعضی وقت ها برای اعیاد یهو 1 گیگ میدن به همه![]()
1-رانژه یعنی کاری که مخابرات روی خط تلفنتون انجام میده تا برای ای دی اس ال آماده بشه که 10 15 تومن معمولاً میگیرن براش.
2-پینگ هم یک عددیه که برای تست سرعت استفاده میشه. هر چی کمتر باشه بهتره. توضیحش مفصله. برای تست سرعت برید اینجا می فهمید پینگتون چقدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 4 گیگ 3 مهه بگیری میشه 12 گیگ. یعنی 3 ماه (90 روز) وقت داری تا از اون 12 گیگ استفاده کنی. حالا میتونی 80 روز هیچی استفاده نکنی و 10 روزه کل 12 گیگ رو استفاده کنی
ولی اگه 90 روز تموم شه و بخوای قرارداد جدید تمدید کنی اونا همه می پره و می سوزه.
ولی اگه ترافیک رو جدا بخری منتقل میشه. یعنی مثلاً اگه توی اون زمانی که 12 گیگ رو داری 2 گیگ هم بخری بشه 14 گیگ. در صورت تمدید قرارداد هر چی حجم داشته باشی تا 2 گیگش منتقل میشه و بقیه ش اگه چیزی مونده باشه می سوزه.
خیلی ممنون از جوابتون
![]()
اتفاقا من دو خط متفاوت دارم که هردو فوق العاده شلوغه !
پینگ 1000 رو من واقعا باور نمیکنم. مگر اینکه یه چیزی رو دست گاهتون داره دانلود میشه نمیدونید !!!
تعرفه رو عوض کنید شمایت مکایت هم ننویسید مسخره بازیه. کاری که بهت می گم رو بکن. این تعرفه رو عوض کن.
دوست عزیز با کمال ادب :
تعریفتون از پینگ کاملا غلط است :
پینگ : زمان رفت و برگشت ( رفت | برگشت ) هر بسته اطلاعاتی ( ِData Packet ) از کامپیوتر شما تا پورت یا آدرس مورد نظر است.
که معمولا با یکای پیشوندی میلی ثانیه سنجیده می شود !
نه تست سرعت است نه توضیحش مفصله. همین تعریف رو تو سایت شاتل یا پارس آنلاین هم نوشته !
این را بدانید که کیفیت اینترنت را 4 مگ یا 80 مگ بودنش تعیین نمیکنه.
پینگ تعیین می کنه. سرویس های DSL یا دی اس ال نا متغارن (ADSL ) پینگی بین 15 تا 40 باید داشته باشند.
سرویس Cable که رو فیبر ارائه میشه که دیگه بهتر.
پینگ دایال آپ باید 150 تا 200 باشد.
به چه درد می خورد ؟ بازی آنلاین..Media Streaming مثثل یوتوب.
حالا اینکه چرا پینگ ایران بالاست رو بهتون می گم بعدا الان امتحان زبان انگلیسی دارم باید برم مدرسه !![]()
سروسی نامحدود دیگه از 2 تا 7 رایگان نیست ؟ ( چون تا 33 گیگ برای 256 سروییس بالاتر میدن و بعد بر می گرده روی سرعت واقعیش )
دوستان عکس کارت دانشجویی رو واسشون از طریق حساب کاربری بفرستی اجازه میدن که سرویس بالاتر از 128 کیلوبیت بگیری ؟
نه دیگه چیزی با عنوان دانلود رایگان نداره ! اصلش همون 256/8 کیلوبایت هست که این 33 گیگ رو به عنوان جایزه میده و البته پولش رو هم میگیره !! در اصل این 33 گیگ رو همون دانلود شبانه حساب میکنه + سرویس عادی 256 که سرعتش میشه 256/8 !
نیاز به اجازه گرفتن نداره ! سیستم رو از طریق پنل کاربریت تا هر چقدر که دلت بخواد ( البته بیشتر از 2 مگ نداره :d ) میتونی بالا ببری ! بدون مدارک ! اگرم بهت زنگ زدن گفتن مدارک بیار بگو فردا میارم :d من یه سال الافشون کردم ! هر ماه زنگ میزدن ، منم میگفتم فردا میارم :d
دوستان من اشتباه كردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم سرعت شبانش براي 512 داغونه در حد 30 كيلوبايت نميشه اعتراضي كرد ؟ راهي داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)