الان باز سرویس نامحدودم قطع هستشدیشب هم نامحدودم قطع بود ولی خط محدودم وصل بود
زنگ زدم پشتیبانی نفر 47 زد برام که قطع کردم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان باز سرویس نامحدودم قطع هستشدیشب هم نامحدودم قطع بود ولی خط محدودم وصل بود
زنگ زدم پشتیبانی نفر 47 زد برام که قطع کردم
![]()
برای مخابرات 128 نامحدود 1 به 4 و 512 نامحدود 1 به 8
برای مکس نت طلایی 1 به 4 و برنزه 1 به 10 که اکثرا خیلی کمتر از ایناست.
مثلا 128 طلایی 1 به 4
512 طلایی 1 به 6
1024 برنزه 1 به 16
2048 برنزه 1 به 22
یعنی کلا کم فروشی و تقلب تو ذاتشنونه
نه دوست عزیز قاطی نکرده بعضی وقت ها که پهنای باند اضفی داره سرعت اکانتشو بالا میبره . البته من 10 مگ دارم و با اون دانلودم 1.116MBps هست که فقط کمی بیشتر از مال شماست. واقعا عالیه این سرعتتون.
من بهار همین امسال مجبور شدم یک ماه از سرویس برنزه 1024 مکس نت استفاده کنم، خیلی خیلی بد بود. افتضاح بود![]()
Parameter
Up
Down Rate 1027 Kbps 4095 Kbps Attainable rate 1343 Kbps 14880 Kbps SNR Margin 10.2 dB 25.9 dB Attenuation 15.8 dB 27.0 dB Output Power 14.3 dBm 12.5 dBm
من جشنواره گرفتم 10 مگ ببینید روی چند بستن ! خودش 5 مگه گفتن 2 برابر میشه اونوقت رو 4 بستن !
زنگ زدم میگم خط من 14 مگ ساپورت میکنه اون لامصبو ببرش رو 10 میگه بردمش رو 8 !!!
8 به درد عمتون میخوره که هنوز همون 8 هم اعمال نشده
یه چیزی اون Snr من چطوریه ؟ اصلا قانونش چیه ؟ هر چی کمتر باشه بهتره ؟
خیلی خوبه فعلا هر چی بالاتر باشه بهتر هست
باز خط نامحدودم همین الان دوباره قطع شد الان چند روز دور و بر ساعت 9 نامحدودم قطع می شه 1-2 ساعت بعدشم محدود :|
مرکز مخابراتی ولیعصر
باز تعداد تو صف انتظار همین الان 52 نفر فردا صبح وقتی که قطع نیستش و صف انتظار کمه زنگ می زنم یک فحش درست حسابی به عمه مخابرات می دم![]()
باز خط نامحدودم همین الان دوباره قطع شد الان چند روز دور و بر ساعت 9 نامحدودم قطع می شه 1-2 ساعت بعدشم محدود :|
مرکز مخابراتی ولیعصر
باز تعداد تو صف انتظار همین الان 52 نفر فردا صبح وقتی که قطع نیستش و صف انتظار کمه زنگ می زنم یک فحش درست حسابی به عمه مخابرات می دم![]()
من هم 2 روزه همین مشکل رو دارم و نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم اگه تونستید از طرف من هم از خجالتشون در بیایید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)