تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2113 از 2199 اولاول ... 1113161320132063210321092110211121122113211421152116211721232163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,121 به 21,130 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک راه حل عالی برای همه دوستان تهرانی که مبین نت داشتند ( مثل خودم ) :
    من تا طرحم تموم شد دیگه تمدید نکردم و تقریبا هر چی شرکت خدمات اینترنتی رو بود آمارشون رو گرفتم.و از انتخابی که الان کردم اصلا پشیمون نیستم و حتی از این پشیمونم که چرا زودتر اینکارو نکردم.یه کم خرجش زیاده ولی قابل عودته ( چون امانیه )
    ردوستان برید از شرکت داتک تلکام وایمکس با مودم امانی بگیرید ( که اگه ناراضی بودید پول مودم رو پس میدن بهتون ) با سرعت 512 و حجمی ( حالا یا 3 یا 10 گیگش ) که یکی 30 و دیگری 48 تومن در میاد.از ساعت 2 تا 7 هم دانلود رایگان داره و ضریب اشتراک شخصی ( بله درست میشنوید یک به یک هست ) و من در این 5 ساعت دانلود رایگان ( بدون هیچ محدودیتی ) بین 12 تا 14 گیگ دانلود کردم . یعنی بیشتر از 2 برابر حجم دانلود در زمانی که ساعات مبین هم آزاد بود با سرعت 2 مگ . تازه داتک این رو در 5 ساعت شبانه به شما میده.قطعی خیلی کم.پینگ پایین .
    واقعا حیفم اومد این تجربه جدیدم رو بهتون نگم چون خودم مشترک مبین نت دزد بودم و مثل همه شما شکایت بی فایده هم کردم.آمار هر جا رو هم بگید واسه گرفتم و دقیق سنجیدم.تازه الان میفهمم نت یعنی چی
    سوالی بود در خدمتم عزیزان

توی سایتش دیدم که گفته مودمهای دیگه رو هم قبول می‌کنه و اینجوری با همین مودم وایمکس فعلی هم می‌شه بهش وصل شد. البته خوب خودتون هم گفتین که کمی گروونتر هست. منتهی چیزی که مهم هست اینه که آیا مشابه جاهایی مثل شاتل محدودیت توی دانلود شبانه دارن یا نه. و درضمن آیا مشابه ایرانسل و مبین‌نت اگه جایی دکل کم باشه و ترافیک زیاد، آیا باز سرعت ثابت می‌مونه و یا افت می‌کنه.
    کلاً قبول دارم که توی اینترنت شرکتهای معروف وضعیت‌ بدتری دارن و شرکتهایی با مشتری کمتر، بهتر عمل می‌کنن.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیگه مطمئن شدم که از سازمان تنظیم مقررات هم کاری برنمی‌یاد چون خودش نمی‌خواد کاری بکنه. یعنی باور کنید همه‌شون با هم هستن و با هم یکی و مشابه هستن. مبین‌نت و ایرانسل یا شرکتهای ADSL فرق خاصی با هم ندارن و توی دانلود شبانه مشکل دارن. سر دانلود شبانه انگار که مثل این فیلمهای مافیایی یه جلسه محرمانه گذاشتن و توافق کردن که دیگه هیچ شرکتی دانلود شبانه رو بصورت درست و کامل به مشتری نده و همه با هم یکسان باشن. یکی محدودش می‌کنه، یکی کندش می‌کنه، یکی کلاً حذفش می‌کنه یا یکی ساعت و حجم رو کم می‌کنه. انگار شده مثل قانون سرعت خونگی که نباید بالای ۱۲۸ باشه و هیچ اعتراضی تابحال هم جواب نداده و اگه شرکتی هم زیرسبیلی رد می‌کنه، دلیل بر حق مشتری نیست و اگه دلش خواست می‌تونه هم شدید و سخت اجراش کنه.
    همون اول تو همین تایپیک بهتون گفتم که وقتی یه شرکتی مثل مبین نت اینجور مسخره بازی هایی رو علنا سر مشتری در میاره یعنی اینکه پشتش به یه جا گرمه.
    البته خیلی قابل پیش بینی بود.چون که چیزی که ارزش نداره صدای مشتریه.البته نه فقط برای مبین نت.برای بقیه مشتریان سایر سرویس دهنده ها هم همینه ، با درصد کمتر

3. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

به پیشنهاد دوستان میخوام ایکس باکسم رو با کابل وصل کنم به مودم و نه وای فای.مشکل اینجاست که مودم رو ببرم نزدیک ایکس باکس انتن نمیده.میخواستم ببینم کابل لن حدود 15 متری هست؟
    اگه هست باعث مشکل نمیشه بخاطر طول زیاد؟یعنی تو کیفیت تاثیر نمیذاره؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دیگه مطمئن شدم که از سازمان تنظیم مقررات هم کاری برنمی‌یاد چون خودش نمی‌خواد کاری بکنه. یعنی باور کنید همه‌شون با هم هستن و با هم یکی و مشابه هستن. مبین‌نت و ایرانسل یا شرکتهای ADSL فرق خاصی با هم ندارن و توی دانلود شبانه مشکل دارن. سر دانلود شبانه انگار که مثل این فیلمهای مافیایی یه جلسه محرمانه گذاشتن و توافق کردن که دیگه هیچ شرکتی دانلود شبانه رو بصورت درست و کامل به مشتری نده و همه با هم یکسان باشن. یکی محدودش می‌کنه، یکی کندش می‌کنه، یکی کلاً حذفش می‌کنه یا یکی ساعت و حجم رو کم می‌کنه. انگار شده مثل قانون سرعت خونگی که نباید بالای ۱۲۸ باشه و هیچ اعتراضی تابحال هم جواب نداده و اگه شرکتی هم زیرسبیلی رد می‌کنه، دلیل بر حق مشتری نیست و اگه دلش خواست می‌تونه هم شدید و سخت اجراش کنه.
    بله داداش درسته !

پشت تمام این کارها سی یا ست هست ، من نوعی یا شمای نوعی از اینترنت شبانه برای دانلود مداحی و نوحه و منبر آقایون استفاده نمیکنیم.
    داریم باهاش یا سریال آمریکایی دانلود میزنیم یا فیلم آمریکایی ( تازه اگه بچه های خیلی مثبتی باشیم ) و گرنه po هم عده ای دانلود میکنن.
    و این همون چیزی هست که برای آقایون خوشایند نیست .
    مگه نمی بینی هر روز تو تلوزیون میگن زن باید بچه بیاره و بشینه خونه بچه بزرگ کنه ؟!
    مگه نمیبینی هر روز میگن زن رو چه به بیرون کار کردن ، یا جدیدا میگن چرا خانم ها باید برن دانشگاه درس بخونن ؟!

خب من و شمایی که با دنیای روز بدون هیچ مرزی ( به لطف قندشکن ) در ارتباط هستیم این حرف ها رو قبول نمی کنیم ، و این دقیقا همون چیزی هست که آقایون خوششون نمیاد.
    سرعت کم اینترنت و برداشتن شبانه همه برای این هست که من و شمای نوعی از دنیا قطع باشیم ، فقط یک رسانه داشته باشیم و اون هم سیمای ج م ا است ، من و شما فقط و فقط باید هر روز قبل از اذان یا بعد از اذان ظهر باید بشینیم ببینم حاج آقای سیاه پوش چی پند و اندرزهایی بهمون میدن !

6. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله داداش درسته !

پشت تمام این کارها سی یا ست هست ، من نوعی یا شمای نوعی از اینترنت شبانه برای دانلود مداحی و نوحه و منبر آقایون استفاده نمیکنیم.
    داریم باهاش یا سریال آمریکایی دانلود میزنیم یا فیلم آمریکایی ( تازه اگه بچه های خیلی مثبتی باشیم ) و گرنه po هم عده ای دانلود میکنن.
    و این همون چیزی هست که برای آقایون خوشایند نیست .
    مگه نمی بینی هر روز تو تلوزیون میگن زن باید بچه بیاره و بشینه خونه بچه بزرگ کنه ؟!
    مگه نمیبینی هر روز میگن زن رو چه به بیرون کار کردن ، یا جدیدا میگن چرا خانم ها باید برن دانشگاه درس بخونن ؟!

خب من و شمایی که با دنیای روز بدون هیچ مرزی ( به لطف قندشکن ) در ارتباط هستیم این حرف ها رو قبول نمی کنیم ، و این دقیقا همون چیزی هست که آقایون خوششون نمیاد.
    سرعت کم اینترنت و برداشتن شبانه همه برای این هست که من و شمای نوعی از دنیا قطع باشیم ، فقط یک رسانه داشته باشیم و اون هم سیمای ج م ا است ، من و شما فقط و فقط باید هر روز قبل از اذان یا بعد از اذان ظهر باید بشینیم ببینم حاج آقای سیاه پوش چی پند و اندرزهایی بهمون میدن !

این که می‌گم جدی هست و شوخی نیست. من شب عید تا الان دانلودم از شاتل، بیشتر کلاه‌قرمزی و موارد مشابه برای بچه‌ها و سریالهایی مثل شاهگوش و شوخی کردم برای خودم بوده. البته خوب اون رو هم می‌گن کپی‌رایت رعایت نمی‌کنید و مستحق مجازات هستین.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این که می‌گم جدی هست و شوخی نیست. من شب عید تا الان دانلودم از شاتل، بیشتر کلاه‌قرمزی و موارد مشابه برای بچه‌ها و سریالهایی مثل شاهگوش و شوخی کردم برای خودم بوده. البته خوب اون رو هم می‌گن کپی‌رایت رعایت نمی‌کنید و مستحق مجازات هستین.
    اینا با همون کلاه قرمزی هم مشکل دارن ، خاطرتون هست پارسال سر داستان عروسک خر که یادم نیست جریانش رو چه بلوایی ساختن؟!
    دیگه اینم که عید پخش میکنن سر پافشاری و هزار جور سانسوری هست که ناچارا مجبورن ایام عید مردم رو بکشن پای تلوزیون خودشون.
    سریال هایی مثل شاهگوش و شوخی کردم رو هم که کلا توی رسانه ملی نمیشه پخش کرد ! نه اینکه نشه ها ، میشه
    ولی با خط مشی صدا و سیما کلا مشکل داره ، چون خانم هاش به روز لباس میپوشن ! پس دانلود کردنش هم مشکل داره
    از نظر اونها فقط باید قشر خاصی برن پول بدن بخرن ، اون قشر متوسط و ضعیف با این فیلم ها از مسیر انقلاب منحرف میشن !

10. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی سایتش دیدم که گفته مودمهای دیگه رو هم قبول می‌کنه و اینجوری با همین مودم وایمکس فعلی هم می‌شه بهش وصل شد. البته خوب خودتون هم گفتین که کمی گروونتر هست. منتهی چیزی که مهم هست اینه که آیا مشابه جاهایی مثل شاتل محدودیت توی دانلود شبانه دارن یا نه. و درضمن آیا مشابه ایرانسل و مبین‌نت اگه جایی دکل کم باشه و ترافیک زیاد، آیا باز سرعت ثابت می‌مونه و یا افت می‌کنه.
    کلاً قبول دارم که توی اینترنت شرکتهای معروف وضعیت‌ بدتری دارن و شرکتهایی با مشتری کمتر، بهتر عمل می‌کنن.
    نه دوست عزیز مودمهای شرکتهای دیگه رو قبول نمیکنه.واسه همین مودم خودشون رو امانی میدن بهتون.ببینید من تو میدان فاطمی تهران هستم.یکی از شلوغترین منطقه های تجاری اداری تهران, تازه این وضعیتم که گفتم.شاید وسواس من رو کمتر کسی تو انتخاب نت داشته باشه.بعدشم وایمکس داتک یکسال هم نیست که راه افتاده.فعلا تو دور حال دادن به کاربرانشه.من میگم حیفه از دستش بدید.
    اینو برای همه دوستان میگم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به پیشنهاد دوستان میخوام ایکس باکسم رو با کابل وصل کنم به مودم و نه وای فای.مشکل اینجاست که مودم رو ببرم نزدیک ایکس باکس انتن نمیده.میخواستم ببینم کابل لن حدود 15 متری هست؟
    اگه هست باعث مشکل نمیشه بخاطر طول زیاد؟یعنی تو کیفیت تاثیر نمیذاره؟
    دوست عزیز تا هر چند متر بخواید میدین براتون میسازند هیچ مشکلی هم نداره . فقط دقت کنید سیمی رو که باهاش دارن درست میکنند تا خورده گی و قعطی به خاطر فشار ( حالا به هر چی ) نداشته باشه.من خودم کابل لن 150 متری واسه شرکتی درست کردیم و چون یک کابل کامل شخصی است و به جای دیگه ای به جز اون دو وسیله واسه شبکه وابسته نیست پس مشکلی واسه کیفیت براش پیش نمیاد

13. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هیچ محدودیتی تا الان که یک ماه دارمش ندیدم.میگم چون خیلی وایمکسش نو پاست داره حال میده فعلا.مثلا پشتیبانیش تا حالا تو بدترین حالت فقط 4 نفر تو قسمت وایمکس تو انتظار موندم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این همه آدم شکایت کردن که دو خط بشه جوابمون !
    بگو حداقل طرح تشویقی دیگه ندارید قیمت گیگ اضافه رو پایین بیارید .
    اصن هیچ جای دنیا محدودیت حجم برای نت معنا نداره برید جایی بگید میخندن فقط تو این کشور اینجوریه ... چقدر بدبختیم ما ...
    احساس می کنم ی دستی پشت پردست نمیذاره وضع نت درست حسابی بشه و هر چی تلاش تو این زمینه بشه رو جلوشو میگیره و از این وضعیت سود سرشاری میبره .. که به احتمال بسیار زیاد سپاهه.
    Last edited by yuzarsiff; 09-04-2014 at 12:44.

16. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •