اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشه
دوستان آدرس نمایندگی ها رو از کجا میتونم پیدا کنم
این مخابرات چشه ؟! من امروز از مسافرت برگشتم از صبح تا الان قطع و وصل می شه :| الان 1 ساعت می شه که اینترنت یکی از خطام قطع شده ولی اون یکی خطم وصل هستش ! به 2020 هم که زنگ می زنم یا مشغول هست یا صف انتظار 50 - 70 هستش![]()
صبح هم قطع بود 2-3 ساعت الانم باز قطع شده![]()
رسما 2 ساعته قطعه اینترنت!! رفتم سایت یوزر پسورد رو زدم قبول نکرد اصلا :( انگار -- شدن به 20 20 هم زنگ میزن 40 نفر تو صف انتظار هستن عجب![]()
نمیدونم مرکز ما که هیچ مشکلی وجود نداشت شاید تو برخی از مراکز مشکلی وجود داره. من که از صبح هم مغازه هم خونه هیچ مشکلی نداشتم.
نظر شخصی من
من اینترنت نامجدود مکس نت رو با 100 تا نامحدود مخابرات عوض نمیکنم
الانم مجبوری چون مکس نت پول اضافه { نگهداری و ... } میگیره و چون یه خط دیگه محدود مخابرات دارم و هزینه هام بیشتره
نمیتونم از مکس استفاده کنم
5 سال کاربر مکس بودم تو هفته یک بار قطع میشد - ولی مخابرات روزی 10 دفعه
خیلی وقت ها هم که بدون شیلتر سایت های خارجی معمولی تو مخابرات باز نمیشه نمیدونم علتش چیه
کلا تو قسمت نامحدود تو عذابم از دست مخابرات
بله دوست عزیز مکس نت برای کسایی که نامحدود استفاده می کننتنها گزینه ی مناسب هست. متاسفانه شرکت های دیگه نامحدود ارائه نمی کنن و مخابرات هم مخصوصا در استان ما از نامحدود فقط 128 و 512 مونده و بقیه اکانت ها رو برداشتن و زیاد روی محدود کار نمیکنن. ولی برای محدود میشه گفت مخابرات بهترین گزینه هست
Last edited by eyneto; 21-10-2014 at 20:10.
دوست من خلاصه چی گفتي.یه بار متن و بخون بگو ببینیم آخرش برای نامحدود مخابرات خوبه یا مکس نت !!!!
دوست عزیز اصلاح شد![]()
ضریب اشتراک سرویس های نامحدود مخابرات چند به چنده ؟!
برا ماکس نت برنزی و طلایی داره ! چه فرقی می کنند ؟1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)