دوستان ببخشید سوالمو اینجا میپرسم
سایت آپلودباز برای شما هم بالا نمیاد ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان ببخشید سوالمو اینجا میپرسم
سایت آپلودباز برای شما هم بالا نمیاد ؟
دوستان مشترک اندیشه که سرویس 256 نامحدود دارن
سرعت دانلودتون چنده؟
مال من حدود 10 روزه که 100 تا 110 هستش.
مال من هم بالا نمیاد.
سلام ودرود دوستان
من حدود 8سالی هست از پارس وی استفاده میکنم
الان 256 محدود دارم و خیلی وقته از سرعتش راضی نیستم
512 یا 1 کدوم شرکت سرعت و پشتیبانیش خوبه .....
ممنون
به 2020 زنگیدم میگم مشکل در دانلود و پیج باز کردن دارم حتی سایتای ایرانی و سرورهای داخل ایران.
میگه مشکل سرعت داریم تا 2 3 روز دیگه درست میشه
رسما روز شده برای اینا اب خوردن ، یعنی بنده 3 روز دانلود رایگان نباید داشته باشم؟پس این پشتیبانی برای چیه؟ چه کمکی می کنه؟ این پولایی که برای این سرویس ها میدم صرف چی میشه ؟؟
از 30 روز ماه 25 روز نت مشکل داره![]()
کم کم عادی میشه این چیزا
یعنی چی دانلود رایگان ندارید ؟؟؟ سرعتتون کمه یا مشکل دوباره سراسریه ؟؟؟
نوسان داره شدید یا اصلا نمیشه دانلود کرد. میگه به هیچی دست نزن. مشکل از طرف مخابراته تا 2 الی 3 روز دیگه درست میشه![]()
یه مشت دزد دور هم جمع شدن ، دردسرش رو ما باید بکشیم
برای منم اینطوری بود ، زنگ زدم 2020 ، مرتیکه برگشته میگه dns ست کن ، میگم ابله dns که تو سرعت دانلود تاثیر نداره ، میگه بله درسته ولی مشکل از سرور سایت هاست
میگم مگه میشه همزمان 10 تا سایت سرورش خراب باشه ، میگه آره چرا نمیشه
بهش میگم پس چرا قند شکن میزنم راحت بالا میاد ، دیگه هنگ کرد و خفه شد.
یه هفته اینطوری بود تا اینکه حضور فیزیکیبهم رسوندم تا مشکلم تقریبا حل شده.بخوای بمونی ، مشکلت حل نمیشه
من رفتم مخابرات طبقه سوم پیش آقای علوی ، برو پیشش شکایت بنویس تا بعدازظهرش بهت زنگ میزنن و حل میشه مشکلت
فقط مخابرات رو به گند نکشی ، چون طرف منت میکرد که کسی رو حضوری نفرستم اونجا( آخه گفتم خیلی از دوستام این مشکل رو دارن )
خواستی شماره تلفن مسئول فروش اونجا رو هم بهت میدم ، اینقدر زنگ بزن تا به غلط کردن بیوفتن![]()
مخابرات دیگه مسخره شو در آورده
چرا اینجوریه؟ اه![]()
تغییر در هدیه شبانه سرویسهای حجمی پارس آنلاین
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، نحوه ارایه سرویس شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.
مسخره کردن مارو ؟؟!!! اول اینکه ساعت رایگان شب رو هدیه میدونن !!! الانم که حذفش کردن و تبدیل شده به تخفیف در حجم مصرفی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)