تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2113 از 3195 اولاول ... 1113161320132063210321092110211121122113211421152116211721232163221326133113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,121 به 21,130 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

2

بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
    این حرفو حتما یکی از فروشنده ها زده.... از چه راهی مردم رو گمراه میکنن بی پ... پدر صلواتی ها! آقا جون رک بهت بگم از حاج میثم بگیر.... اول اینکه دستگاه مطمعن بهت میده بعدشم واست خاطره میشه

2. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من دیروز عصر رفتم که xbox elit بگیرم که دیدم قیمتش شده 430 هزار!!!!
    و فروشند ه ها هم دلیلش این افزایش چشمگیر قیمت رو به طور کامل کپی خور نشدن سری های slim دونستن ، و می گفتن قراره از این هم بیشتر بشه (ممکنه برسه به قیمت اولش تو ایران یعنی بالای 500)
    حالا به نظرتون من چیکار کنم؟ elite با این قیمت رو بگیرم یا صبر کنم که قیمت بیاد پایین؟
    فقط تو رو خدا زود جواب بدبد
    خیلی ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من دیروز عصر رفتم که xbox elit بگیرم که دیدم قیمتش شده 430 هزار!!!!
    و فروشند ه ها هم دلیلش این افزایش چشمگیر قیمت رو به طور کامل کپی خور نشدن سری های slim دونستن ، و می گفتن قراره از این هم بیشتر بشه (ممکنه برسه به قیمت اولش تو ایران یعنی بالای 500)
    حالا به نظرتون من چیکار کنم؟ elite با این قیمت رو بگیرم یا صبر کنم که قیمت بیاد پایین؟
    فقط تو رو خدا زود جواب بدبد
    خیلی ممنون
    من يه مدت كوتاهي تو بازار بودم.
    بازاريا كارشون اينه

كاملا با هم هماهنگ هستن (‌توهين نشه)

وقتي قيمت رو با توافق هم ببرن بالا و ملت هم ازشون بخرن‌ ، هم مطمعن هستن كه فروش دارن هم سودشون بيشتره
    شما به نظر من نخر
    يه فرد بي تجربه كه فقط تو بخش فروش هست هيچ اطلاعاتي در بخش مهندسي برق و الكترونيك و كامپيوتر احتمالا نداره‌( همه رو نميگم)
    واسه همين ميگه من كه اسليم نميتونم بفروشم. بذار اليت رو قيمتش رو ببرم بالا سودم بيشتر شه.
    بعد كه اسليم هـــك شد يهو از 450 ميكنتش 250. اسليم كه الان 440 تومنه رو ميكنه 540 تومن!

كلا وضعيت بازار ما چون حساب كتاب نداره دست خود بازاري هاست!!
    شما به نظر من يا اسليم بگير صبر كن تا هـــكش بيا. چون هـــك بشه قيمتش خفن ميره بالا.
    يا صبر كن!!
    اگر هم عجله داري‌‌ ، بخر.
    Last edited by Milad4171; 28-01-2011 at 11:50.

5. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز
    حالا اگر من از slim های که الان تو بازار هست رو بگیرم (یا از اونای که ناقص کپی خور شدن یا اصلا کپی خور نیستن . بازم جنابعالی کدم رو تایید می کنید؟)
    اگر کپی خور کاملش (مثل elite ی که الان تو بازار هست) بیاد ، این slim های قبلی می تونن به این slim های کاملا کپی خور تبدیل بشن یا نه؟و اگر تبدیل بشن به کاملا کپی خور ، ایرادی توشون بوجود نمیاد(چون از اول کپی خور نبودن)؟و (چون من زیاد نمی دونم میپرسم) اینکه تغییرات سخت افزاری ایجاد میشه یا نرم افزاری که کنسولها کپی خور میشن؟
    و اینکه حدودا چقدر باید وایسیم که slim کاملا کپی خور (مثل قبلیها) بشه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز
    حالا اگر من از slim های که الان تو بازار هست رو بگیرم (یا از اونای که ناقص کپی خور شدن یا اصلا کپی خور نیستن . بازم جنابعالی کدم رو تایید می کنید؟)
    اگر کپی خور کاملش (مثل elite ی که الان تو بازار هست) بیاد ، این slim های قبلی می تونن به این slim های کاملا کپی خور تبدیل بشن یا نه؟و اگر تبدیل بشن به کاملا کپی خور ، ایرادی توشون بوجود نمیاد(چون از اول کپی خور نبودن)؟و (چون من زیاد نمی دونم میپرسم) اینکه تغییرات سخت افزاری ایجاد میشه یا نرم افزاری که کنسولها کپی خور میشن؟
    و اینکه حدودا چقدر باید وایسیم که slim کاملا کپی خور (مثل قبلیها) بشه
    تا به امروز هيچ چيزي نيست كه هــكرها واسش كاري نكنن.
    كلا كار هكرها واسه نمايش قدرت خودشونه نه كار ديگه ايه!! (‌البته بحث هكر ها و كركر ها الان اينجا نيست!!
    من مطمعن هستم كه هكرها اسليم هم مثل تمام چيزهاي ديگه هك ميكنن.

كنسول كه از اول كه كپي خور نيست. اسليم خام رو ميبرن هكش ميكنن!. يعني به صورت نرم افزاري و سخت افزاري دستكاريش ميكنن كه دستگاه فرق بين ديسك اصل و كپي رو نشناسه!!
    هيچ مشكلي هم در مورد خود كنسول پيش نخواهد آمد. اگه دست اينكارش بدين خودش انقدر كنسول سوزونده كه ديگه ياد گرفته .
    به نظر من تا قبل عيد هـــكش مياد.
    اگه شما الان باندل اسليم رو بگيري چند تا حسن داره
    يكي اينكه ميتوني فعلا بازي هايي كه به صورت رايگان و ارجينال در پكيج اش هست رو فعلا بازي كني و حتي ميتوني بدون ترس از بن شدن از يك ماه اكانت گولد(طلايي)‌ استفاده كني و لذتش روببري. چون دستگاهت كاملا ارجيناله.

بعد از يك ماهم كه اكانتت تموم شد هـــكش مياد ميري و بازي هاي ديگه رو نصب ميكني روش و استفاده ميكني.
    من خودم با اينكه دوست داشتم كنسولم رو زود راه بندازيم فكر اين چيزا رو كردم. رفتم يه اسليم گرفتم.
    الانم دارم تو لايو عشق و حال ميكنم.
    Last edited by Milad4171; 28-01-2011 at 12:38.

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزان اگه هارد غیر اورجینال توسط usb وصل کنم .... ایرادی داره ؟؟

یا باید حتما هارد اورجینال باشه ؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی از USB هارد وصل می کنی دیگه حساب هارد نیست فلشی هست که تا سقف 16 گیگ می تونی ازش استفاده کنی

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی من هارد 500 بخرم فقط از 16 گیگش استفده میشه ؟؟

اورجینال چنده ؟؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

من يه مدت كوتاهي تو بازار بودم.
    بازاريا كارشون اينه

كاملا با هم هماهنگ هستن (‌توهين نشه)

وقتي قيمت رو با توافق هم ببرن بالا و ملت هم ازشون بخرن‌ ، هم مطمعن هستن كه فروش دارن هم سودشون بيشتره
    شما به نظر من نخر
    يه فرد بي تجربه كه فقط تو بخش فروش هست هيچ اطلاعاتي در بخش مهندسي برق و الكترونيك و كامپيوتر احتمالا نداره‌( همه رو نميگم)
    واسه همين ميگه من كه اسليم نميتونم بفروشم. بذار اليت رو قيمتش رو ببرم بالا سودم بيشتر شه.
    بعد كه اسليم هـــك شد يهو از 450 ميكنتش 250. اسليم كه الان 440 تومنه رو ميكنه 540 تومن!

كلا وضعيت بازار ما چون حساب كتاب نداره دست خود بازاري هاست!!
    شما به نظر من يا اسليم بگير صبر كن تا هـــكش بيا. چون هـــك بشه قيمتش خفن ميره بالا.
    يا صبر كن!!
    اگر هم عجله داري‌‌ ، بخر.
    کاملا درسته . بازار ایران کلا مافیاییه یعنی یه چیزی یهو تو بازار نیست میشه و هیچکس نداره !!!! اونایی هم که دارن میبینی دولا یهنا .... آره . در صورتی که ممکن بود تا هفته پیش همه اونو داشته باشن !!!بهتر اینه که اسلیم خام یا باندل بگیرید و بعد که هکش اومد بدید دست اینکاره ردیفش کنه یا اگر صبر عیوب دارید که صبر پیشه کنید تا قیمتا عادی بشه !!!
    راستی باندل اسلیم شامل چیا میشه تو پکش ؟؟؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

راستی باندل اسلیم شامل چیا میشه تو پکش ؟؟؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم باندال کینکت 250 گیگ خریدم به شدت هم ازش راضی هستم اگه هکش هم بیاد نور علی نور می شود شما پتو دور دستگاه بپیچ بعدا بازی کن اخ نمی گه. از زیبایی هم هیچ چیز کم نداره .

4 گیگ 500
    250 گیگ 600

کنسول / کینکت / بازی کینکت اورجینال / کابل av / هدفون / کنترل تمام مشکی / دفترچه
    Last edited by marvel_malayer; 28-01-2011 at 13:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •