سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش
امروز این کار رو کردم و مودم رو به سر خط وصل کردم تو حیاط.
تقریبا هیج تفاوت سرعتی وجود نداشت.
از طرفی هم امروز از 195 زنگ زدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از ساختمونه.
الان برای من ثابت شده یا داره کم فروشی میشه و یا خود خط از جانب مخابرات مشکل داره.
از طرفی هم هنوز مطمئن نشدم که بالاخره فیبر نوریه یا نه. چون اگه فیبر نوری باشه که نباید سرعت پایین باشه و اگه نباشه پس چرا نذاشتن از جای دیگه اینتنت بگیرم؟
همه این سوال ها بی جواب مونده.
من اگه بشه تو سایت 195 تجدید نظر میزنم هر وقت که جوابشون ثبت شد. هر چند میدونم که فایده ای نداره.
Last edited by amirpers; 02-08-2018 at 21:00.
از کدوم سایت میرید داخل پنل؟
سلام من بوشهرم از ادرس adsl.tci.ir وارد میشم پایین صفحه توجه کنی زده ورود به پنل جدید
واسه من که آخر سر هم هیچ غلطی نکردن با اینکه از 195 هم شکایت کردم دوباره یه هفته هی زرت و زرت تایم اوت میداد و بازی قطع می شد...یه بار دیگه هم 2020 زنگ زدم این دفعه کارشناسش با شعورتر بود گفت مشکل تایم اوت رو نمی تونیم کاری کنیم باز این کارشناس شرف داشت قبول کرد که مشکل از isp هست اون قبلیه بی شعور که اصلا قبول نمی کرد مشکل رو من هم دیگه نا امید شدم گفتم بی فایده س دوباره شکایت کنم از طریق 195 ....مجبور شدم واسه بازی 4g همراه اول بگیرم...فقط مشکلش اینکه که 1v1 فرندلی لابی pes رو نمیشه بازی کرد به خاطر مشکل nat type... ولی چون الان فقط co-op بازی می کنم واسه co-op خیلی خوبه یه بار هم قطع نمیشه توی 3 تا 4 ساعت بازی... .
من رفتم تخلیه کردم زنگ زدم داتک بعد از ظهر پیام دادن نمی تونیم براتون نصب کنیم چون خط شما فیبر نوری عجب گیری افتادیم از دست این بی شرف ها
برام سوال شده این شرکت ها دقیقا به کی اینترنت می فروشن وقتی همه خط ها شده فیبر نوری؟
کدوم مرکز ؟
برای مرکز عرب سرخی مشکل اینجاست که ما برای کار شرکت لازمش داریم حالا صبح به 195 شکایت کردم گفتن پیگیری می کنیم
فروشنده داتک که می گفت اگر از مخابرات بگیرید خودشون pcm می کنن تا دیگه از جایی نتونید اینترنت بگیرید این مشکل رو برای خیلی ها ایجاد کردن
دوستان سایت aparat حجم خارجی حساب میشه یا داخلی؟
دوستان یوزر و پسورد میزنم یه راست یه صفحه باز میکنه واسه ثبت نام، پنل کاربری و اینا رو نمیتونم ببینم، فقط منم یا شما مشکلی با رفتن به صفحه کاربری سایت مخابرات ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)