تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2112 از 2605 اولاول ... 11121612201220622102210821092110211121122113211421152116212221622212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,111 به 21,120 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

2. 6 کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام. شما تمام موارد سوال اولت رو میتونی تک تک تست کنی و ببینی snr download&upload تغییر میکنه اگه این عدد بالا بره خوبه و نویزتون کمتر میشه‌.و اگه مثلاmax rate download 8mb باشه خط شما رو روی 7mb دانلود براتون بزارند snr downlod کمتر از زمانی هست که روی مثلا 6mb براتون بزارند.اگه کشش خطتتون کم هست نباید لب مرز براتون سرعت بزارند snrخیلی بیا پایین احتمال قطع شدن اینترنتتون هست.
    سوال دوم شما مودم رو با دو رشته سیم تلفن و سوکت تلفن که به پشت مودم میزنید میبرید پایین کنار باکس تلفن مجتمعتون یه برق برای مودم اونجا با سیم رابط تهیه کنید یه پریز تلفن هم میزنید به سیم سوکت مودم .دو ترمینالی که مربوط به خط تلفن واحد خودتون هست رو از داخل باکس تلفن پیدا کنید با اون دورشته سیم تلفن یه سرشون رو به ترمینال داخل باکس و یه سرشون رو به دوشاخه تلفن که به مودم وصل هست بزنید.تو اینجا دیگه شما مستقیم مودم رو به باکس تلفن مجتمع وصل کردین (برای خط واحد خودتون) دیگه خبری از نویز و ایراد سیم کشی داخل ساختمان نیست.
    اگه تغییری دیدین که وضعیت کشش خط بهتر شده و مثلا maxrate download رفته رو ۱۶mb یا بالاتر وایساده یعنی ایراد از باکس تلفن مجتمع به سمت بالا و داخل واحدتون هست هکه مثلا یا سیم تلفن خرابه تو مسیر یا چیزی داره نویز رو خطتتون میندازه.اگه میبینید ارزش داره میتونید یه چند متر سیم ۴ زوج جنس خوب بگیری از واحدتون یه سیم بکشی تا باکس مجتمع .مثلا گوشه فریم پنجره رو سوراخ کنی سیم رو از اونجا رد کنی بیاد تو حیاط و ادامه تا باکس تلفن.
    اما اگه حوصله اینجور کارها رو ندارید و و تست مودم پای باکس هم با داخل واحد خیلی تفاوتی میبینی نداره بیخیال میشی چون به مخابرات و سیم کشی خودشون بیرون مجتمع برمیگرده و بعید هست بیان براتون کاری بکنن.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    امروز این کار رو کردم و مودم رو به سر خط وصل کردم تو حیاط.
    تقریبا هیج تفاوت سرعتی وجود نداشت.

از طرفی هم امروز از 195 زنگ زدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از ساختمونه.

الان برای من ثابت شده یا داره کم فروشی میشه و یا خود خط از جانب مخابرات مشکل داره.
    از طرفی هم هنوز مطمئن نشدم که بالاخره فیبر نوریه یا نه. چون اگه فیبر نوری باشه که نباید سرعت پایین باشه و اگه نباشه پس چرا نذاشتن از جای دیگه اینتنت بگیرم؟

همه این سوال ها بی جواب مونده.
    من اگه بشه تو سایت 195 تجدید نظر میزنم هر وقت که جوابشون ثبت شد. هر چند میدونم که فایده ای نداره.
    Last edited by amirpers; 02-08-2018 at 21:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش

از کدوم سایت میرید داخل پنل؟

5. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

از کدوم سایت میرید داخل پنل؟
    سلام من بوشهرم از ادرس adsl.tci.ir وارد میشم پایین صفحه توجه کنی زده ورود به پنل جدید

7. این کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واسه من که آخر سر هم هیچ غلطی نکردن با اینکه از 195 هم شکایت کردم دوباره یه هفته هی زرت و زرت تایم اوت میداد و بازی قطع می شد...یه بار دیگه هم 2020 زنگ زدم این دفعه کارشناسش با شعورتر بود گفت مشکل تایم اوت رو نمی تونیم کاری کنیم باز این کارشناس شرف داشت قبول کرد که مشکل از isp هست اون قبلیه بی شعور که اصلا قبول نمی کرد مشکل رو من هم دیگه نا امید شدم گفتم بی فایده س دوباره شکایت کنم از طریق 195 ....مجبور شدم واسه بازی 4g همراه اول بگیرم...فقط مشکلش اینکه که 1v1 فرندلی لابی pes رو نمیشه بازی کرد به خاطر مشکل nat type... ولی چون الان فقط co-op بازی می کنم واسه co-op خیلی خوبه یه بار هم قطع نمیشه توی 3 تا 4 ساعت بازی... .

9. 2 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رفتم تخلیه کردم زنگ زدم داتک بعد از ظهر پیام دادن نمی تونیم براتون نصب کنیم چون خط شما فیبر نوری عجب گیری افتادیم از دست این بی شرف ها
    برام سوال شده این شرکت ها دقیقا به کی اینترنت می فروشن وقتی همه خط ها شده فیبر نوری؟

11. 2 کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من رفتم تخلیه کردم زنگ زدم داتک بعد از ظهر پیام دادن نمی تونیم براتون نصب کنیم چون خط شما فیبر نوری عجب گیری افتادیم از دست این بی شرف ها
    برام سوال شده این شرکت ها دقیقا به کی اینترنت می فروشن وقتی همه خط ها شده فیبر نوری؟
    کدوم مرکز ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای مرکز عرب سرخی مشکل اینجاست که ما برای کار شرکت لازمش داریم حالا صبح به 195 شکایت کردم گفتن پیگیری می کنیم

فروشنده داتک که می گفت اگر از مخابرات بگیرید خودشون pcm می کنن تا دیگه از جایی نتونید اینترنت بگیرید این مشکل رو برای خیلی ها ایجاد کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان سایت aparat حجم خارجی حساب میشه یا داخلی؟

15. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان یوزر و پسورد میزنم یه راست یه صفحه باز میکنه واسه ثبت نام، پنل کاربری و اینا رو نمیتونم ببینم، فقط منم یا شما مشکلی با رفتن به صفحه کاربری سایت مخابرات ندارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •