مگه اونایی که بومی هستن و میوفتن شهر خودشون نمیتونن بعد از ساعت اداری برن خونه؟!!
مگه اونایی که بومی هستن و میوفتن شهر خودشون نمیتونن بعد از ساعت اداری برن خونه؟!!
نه عزیز ..کی همچین حرفی زده فقط بعضی جاها اینجوریه
من که تو شهر خودم خدمت کردم فقط هفته ای 8 ساعت اجازه داشتم از یگان خارج بشم اونم با هزار تا مکافات
البته وضعیت سپاه و ارتش بهتره اما ناجا از این خبر ها نیست
ناجا رو که درست میفرمایین ولی از این جهت پرسیدم چون ۲ تا پسر عموی من که تو سپاه خدمت کردن و همینطور پسر داییم که تو ارتش بود هر روز بعد ساعت اداری خونه بودن
توی سپاه اگه رکن 2 (حفاظتی و حراستی) بیوفتی اکثرا 24-24 یا 24-48 میشی
مثل نیروهای پاسدارخونه (یگان پاسدار) و دژبانی
شمارو نمیدونم ولی من که ناجا بودم، در اکثر یگانهای ناجا اصلا چیزی به اسم ساعت اداری و ... معنی نداره
24 ساعته جان برکف باید آماده خدمت باشی ولی سپاه و ارتش بعد از ساعت اداری کاری ندارن که بخوان سربازو نگه دارن
مگر یه تعدادی واسه نگهبانی و سایر امورات که معمولا سربازا چرخشی انتخاب میشن و کلا همه چیز خوبه!
اصلا اولین چیزی که تو آموزشی بهمون یاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که با این مقطع شروع میشد:
ما ز جان گذشتگان حافظان میهنیم - در نبرد خودسران همچو کوه آهنیم
دیگه بقیه شو خودتون حدس بزنید که چه انتظاری از سرباز دارن!!!
Last edited by urumchi; 02-04-2014 at 16:14.
سلام
از دوستان کسی در مورد نحوه آموزش در دوره کد عقیدتی تهران اطلاعاتی داره منظورم این هست که ساعت چند کلاسا شروع میشه و ساعت چند تموم میشه بعضی ها میگن از ساعت 7 تا 2 هست اما یکی از دوستان من که رسته پیاده خورده میگه واسه ما عین آموزشی است. همچنین این دوستم می گه دوره اونا حدود 90 روزه در حالیکه به ما می گفتن عقیدتی 2 ماهه آیا مدت دوره کد 3 ماه شده؟ همچنین در دوره کد عقیدتی کلاسا چقدر تئوری است و چقدر عملی و کلاسای عملی چی ها هستن؟ فکر کنم دوره کد عقیدتی در تهران هست آیا در تهران میشه بعد پایان کلاسا همه روزه رفت تا فردا صبح که بیداری هست؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد ولی به عنوان سوال آخر چقدر احتمال داره فوق لیسانس دوره کد بخوره خیلی خیلی ممنون
جواب همه سوالاتت اینه: دوره کد برای فوق لیسانس ممنوعه که احتمال کد خوردن شما 0 درصده
ضمن تشکر از پاسخ شما دوست زیز عرض کنم آخه فرمانده می گفت احتمالش هست فوق لیسانس ها هم کد بخورن ولی خوب احتمالش پایینه
Last edited by بابک65; 02-04-2014 at 19:14.
دعا کنه نیفته ناجا...
مسلما دوره کد آسون تره، علی الخصوص لیسانس ها بعد ساعت 2 میتونن برن چند ساعتنی چرخی تو شهر بزنن، برای دیپلم و پایین تر هم خوبه چون گ 3 یا 2 میگیرن کمی فشار کم میشه.
اگه قبل اعزام شدن رفته باشین دانشگاه احتمال داره نیروی بکارگیرندتون هم تغییر بکنه و اگه اعزام بشین، نیرو همونه ولی یگان احتمال زیاد تغییر بکنه.
اون برای کسانی هست که غیبت میکنن.
1- مگه کسایی که پایان خدمت دارن کار پیدا میکنن که شما تازه بدون پایان خدمت پیدا کنی؟
2- ادامه تحصیل بعد کارشناسی (به نظر من) اشتباه محض هست و اول باید خدمت رو تموم کنی تا راحت تر باشی، با کار میشه ارشد خوند ولی با خدمت نمیشه کار کرد و یا ارشد خوند.
3- اصلا به رشته ربطی نداره و نیروی بکارگیرنده (ارتش، سپاه ، ناجا) ربط داره که کجا بیفتین.
اگه درست یادم مونده باشه به غیر از سپاه بقیه یه ماه میرن آموزش مجدد، البته اون یه ماه هم از خدمت حساب میشه و بقیه ماههای خدمتی اما با قانون جدید.
در راستای صحبت دوستمون دهن ما رو از اول خدمت تا آخر سرویس کردن که خدمت دوباره میشه 18 ماه، 22 بهمن میگن، عید میگن، 3 خرداد میگن، عید فطر میگن، هفته ناجا میگن و...
به ولیعصر نمیرسه ولی از آموزشگاهها یخوب و راحت ناجا هست.
نه عمو... اینا رو کی میگه.
البته بسته به نیرو و جا و درجه و... داره.
اگه کسی ارتش باشه و افسر بعد 2 میره خونش، اگه سپاه باشه چند روز یکبار نگهبان و... اگه ناجا باشه که کلا بیخیال شو مونده به شانس و موقعیتت.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)