تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2112 از 4105 اولاول ... 1112161220122062210221082109211021112112211321142115211621222162221226123112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,111 به 21,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

برادرانه میگم بهت دوست عزیز: تو خدمت هرچقدر دورتر از خونه باشی همونقدر راحتتری

خودم هم دوری هم نزدیکی به خونه رو در زمان خدمت تجربه کردم، موقعی که دورتر بودم بسیار
    راحتتر و با اعصاب کاملا آروم خدمت می کردم ولی وقتی انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم زورم
    میومد شب پادگان بخوابم و همش تو فکر خونه رفتن و... بودم و همین باعث میشد عصبی باشم
    مگه اونایی که بومی هستن و میوفتن شهر خودشون نمیتونن بعد از ساعت اداری برن خونه؟!!

2. 2 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مگه اونایی که بومی هستن و میوفتن شهر خودشون نمیتونن بعد از ساعت اداری برن خونه؟!!
    نه عزیز ..کی همچین حرفی زده فقط بعضی جاها اینجوریه

من که تو شهر خودم خدمت کردم فقط هفته ای 8 ساعت اجازه داشتم از یگان خارج بشم اونم با هزار تا مکافات
    البته وضعیت سپاه و ارتش بهتره اما ناجا از این خبر ها نیست

4. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نه عزیز ..کی همچین حرفی زده فقط بعضی جاها اینجوریه

من که تو شهر خودم خدمت کردم فقط هفته ای 8 ساعت اجازه داشتم از یگان خارج بشم اونم با هزار تا مکافات
    البته وضعیت سپاه و ارتش بهتره اما ناجا از این خبر ها نیست
    ناجا رو که درست میفرمایین ولی از این جهت پرسیدم چون ۲ تا پسر عموی من که تو سپاه خدمت کردن و همینطور پسر داییم که تو ارتش بود هر روز بعد ساعت اداری خونه بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناجا رو که درست میفرمایین ولی از این جهت پرسیدم چون ۲ تا پسر عموی من که تو سپاه خدمت کردن و همینطور پسر داییم که تو ارتش بود هر روز بعد ساعت اداری خونه بودن
    توی سپاه اگه رکن 2 (حفاظتی و حراستی) بیوفتی اکثرا 24-24 یا 24-48 میشی
    مثل نیروهای پاسدارخونه (یگان پاسدار) و دژبانی

7. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شمارو نمیدونم ولی من که ناجا بودم، در اکثر یگانهای ناجا اصلا چیزی به اسم ساعت اداری و ... معنی نداره
    24 ساعته جان برکف باید آماده خدمت باشی ولی سپاه و ارتش بعد از ساعت اداری کاری ندارن که بخوان سربازو نگه دارن
    مگر یه تعدادی واسه نگهبانی و سایر امورات که معمولا سربازا چرخشی انتخاب میشن و کلا همه چیز خوبه!

اصلا اولین چیزی که تو آموزشی بهمون یاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که با این مقطع شروع میشد:

ما ز جان گذشتگان حافظان میهنیم - در نبرد خودسران همچو کوه آهنیم

دیگه بقیه شو خودتون حدس بزنید که چه انتظاری از سرباز دارن!!!
    Last edited by urumchi; 02-04-2014 at 16:14.

9. 7 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی در مورد نحوه آموزش در دوره کد عقیدتی تهران اطلاعاتی داره منظورم این هست که ساعت چند کلاسا شروع میشه و ساعت چند تموم میشه بعضی ها میگن از ساعت 7 تا 2 هست اما یکی از دوستان من که رسته پیاده خورده میگه واسه ما عین آموزشی است. همچنین این دوستم می گه دوره اونا حدود 90 روزه در حالیکه به ما می گفتن عقیدتی 2 ماهه آیا مدت دوره کد 3 ماه شده؟ همچنین در دوره کد عقیدتی کلاسا چقدر تئوری است و چقدر عملی و کلاسای عملی چی ها هستن؟ فکر کنم دوره کد عقیدتی در تهران هست آیا در تهران میشه بعد پایان کلاسا همه روزه رفت تا فردا صبح که بیداری هست؟
    ببخشید که سوالاتم زیاد شد ولی به عنوان سوال آخر چقدر احتمال داره فوق لیسانس دوره کد بخوره خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی در مورد نحوه آموزش در دوره کد عقیدتی تهران اطلاعاتی داره منظورم این هست که ساعت چند کلاسا شروع میشه و ساعت چند تموم میشه بعضی ها میگن از ساعت 7 تا 2 هست اما یکی از دوستان من که رسته پیاده خورده میگه واسه ما عین آموزشی است. همچنین این دوستم می گه دوره اونا حدود 90 روزه در حالیکه به ما می گفتن عقیدتی 2 ماهه آیا مدت دوره کد 3 ماه شده؟ همچنین در دوره کد عقیدتی کلاسا چقدر تئوری است و چقدر عملی و کلاسای عملی چی ها هستن؟ فکر کنم دوره کد عقیدتی در تهران هست آیا در تهران میشه بعد پایان کلاسا همه روزه رفت تا فردا صبح که بیداری هست؟
    ببخشید که سوالاتم زیاد شد ولی به عنوان سوال آخر چقدر احتمال داره فوق لیسانس دوره کد بخوره خیلی خیلی ممنون
    جواب همه سوالاتت اینه: دوره کد برای فوق لیسانس ممنوعه که احتمال کد خوردن شما 0 درصده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جواب همه سوالاتت اینه: دوره کد برای فوق لیسانس ممنوعه که احتمال کد خوردن شما 0 درصده
    ضمن تشکر از پاسخ شما دوست زیز عرض کنم آخه فرمانده می گفت احتمالش هست فوق لیسانس ها هم کد بخورن ولی خوب احتمالش پایینه
    Last edited by بابک65; 02-04-2014 at 19:14.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

شما فکر کن 2 سال باید خدمت کنی . حالا 22 یا 24 زیاد فرقی به حال شما نداره

فقط دعا کنید نیفتید تو ارتش که ...
    دعا کنه نیفته ناجا...
    سلام به دوستان عزیز
    کسی میدونه چه شهرهایی دوره کد میگیرن؟ به ما گفتن همتون دوره کد میخورید
    دوره کد آسون تر هست یا آموزشی؟
    مسلما دوره کد آسون تره، علی الخصوص لیسانس ها بعد ساعت 2 میتونن برن چند ساعتنی چرخی تو شهر بزنن، برای دیپلم و پایین تر هم خوبه چون گ 3 یا 2 میگیرن کمی فشار کم میشه.

سلام دوستان ، تبریک سال نو
    من سال 88 با مدرک ديپلم دفترچمو پُست کردم و اولش مرکز آموزش مشکين شهر و سپس اصلاندوز افتادم ولي دانشگاه قبول شدم و دانشگاه رفتم. به نظرتون الان (سال 93) اگه من دفترچه ام رو با مدرک ليسانس پُست کنم دوباره به همون مرکز اموزشي سال 88 اعزام ميشم يااا هرجا که ظرفیت داشته باشه؟!
    ممنون از راهنمايتون
    اگه قبل اعزام شدن رفته باشین دانشگاه احتمال داره نیروی بکارگیرندتون هم تغییر بکنه و اگه اعزام بشین، نیرو همونه ولی یگان احتمال زیاد تغییر بکنه.

آخه توی دفترچه نوشته، مشمولانی که پس از تعیین مرکز آموزش، به هر دلیل در اعزام حضور ننمایند، در دوره بعدی اعزام نیز به همان مرکز اختصاص خواهند یافت.
    این جمله منو به شک انداخته بود که آیا به همون مرکز قبلی اعزام میشیم یا نه که گویا با توجه به حرف شما اینگونه نیست!
    اون برای کسانی هست که غیبت میکنن.

سلام دوستان عزیز
    می خواستم بدونم من با مدرک کارشناسی برم سربازی خوبه یا نه؟؟؟چون خیلی سر دو راهی قرار گرفتم که برا ارشد بخونم یا نه...از طرف دیگه اگه بخوام ارشد بخونم (چون پایان خدمت ندارم) کار خاصی نمی تونم پیدا کنم.در ضمن رشتم هم برق الکترونیک هستش...یه سوال دیگه این که امکانش هست که تو پادگان باشم یا چه جاهایی ممکنه بیفتم با این مدرک
    خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
    1- مگه کسایی که پایان خدمت دارن کار پیدا میکنن که شما تازه بدون پایان خدمت پیدا کنی؟
    2- ادامه تحصیل بعد کارشناسی (به نظر من) اشتباه محض هست و اول باید خدمت رو تموم کنی تا راحت تر باشی، با کار میشه ارشد خوند ولی با خدمت نمیشه کار کرد و یا ارشد خوند.
    3- اصلا به رشته ربطی نداره و نیروی بکارگیرنده (ارتش، سپاه ، ناجا) ربط داره که کجا بیفتین.

ممنون از پاسخت دوست عزیز
    منظورم دقیقا ادامه سربازی بود. یعنی مثلا وسط سربازی کارشناسی ارشد قبول بشه بره سر کلاس و دانشگاه، بعد از تموم شدن درسش تکلیف سربازیش چی میشه؟ ادامه ماه های باقی مونده رو میره یا دوباره باید از اول همه مراحل رو طی کنه، بره آموزشی و...
    نیروی زمینی ارتش هست
    اگه درست یادم مونده باشه به غیر از سپاه بقیه یه ماه میرن آموزش مجدد، البته اون یه ماه هم از خدمت حساب میشه و بقیه ماههای خدمتی اما با قانون جدید.

سلام دوست عزیز
    در مورد مدت زمان خدمت شایعه زیاده ، تا زمانی هم که اعلام رسمی نشده شما به این شایعه ها توجه نکن
    در راستای صحبت دوستمون دهن ما رو از اول خدمت تا آخر سرویس کردن که خدمت دوباره میشه 18 ماه، 22 بهمن میگن، عید میگن، 3 خرداد میگن، عید فطر میگن، هفته ناجا میگن و...

دوستان این برگ سفید ما امروز اومد با فوق لیسانس زده نیروی انتظامی مالک اشتر. دوستانی که به تازگی اونجا بودند میتونند یه آماری بدن که چطوره؟؟ امکانات؟ سخت گیری؟
    به ولیعصر نمیرسه ولی از آموزشگاهها یخوب و راحت ناجا هست.

نه عمو... اینا رو کی میگه.

البته بسته به نیرو و جا و درجه و... داره.

اگه کسی ارتش باشه و افسر بعد 2 میره خونش، اگه سپاه باشه چند روز یکبار نگهبان و... اگه ناجا باشه که کلا بیخیال شو مونده به شانس و موقعیتت.

14. 9 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

حقوق دوماه آموزشی کی میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •