من یکماهه میخرم که فکر نمیکنم مودم رایگان بهش تعلق بگیره
چون فقط برای شب میخوام همون یک گیگ شارژ هم کافیه
این مودم رایگان برای چند ماه خریدد شامل میشه ؟
{در ضمن از اینکه جواب 2 تا سوال قبلیم رو دادین ممنونم }
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من یکماهه میخرم که فکر نمیکنم مودم رایگان بهش تعلق بگیره
چون فقط برای شب میخوام همون یک گیگ شارژ هم کافیه
این مودم رایگان برای چند ماه خریدد شامل میشه ؟
{در ضمن از اینکه جواب 2 تا سوال قبلیم رو دادین ممنونم }
امتحان کردم نشد که نشد!یبار میبنی چند ساعت کار میکنه یدفعه شروع میکنه به قطع وصل شدن بیشتر هم بعده ساعت 7 اینا!رسما نمی دونم از چیه رو لپ تاپ تست کردم دیدم باز قطعی داره پس گفتم مشکل از سیستم نیست زنگ زدم مخابرات گفت نویز ندارین این....خطتون نرماله!!!مودم هم تا 1 سال پیش کار می کرد تا این هفته که سرویس از ماکسنت اوردم رو مخابرات!!!!الا با اینکی مودمم 8811 راحت وصل میشه بدونه قطعی!!!موندم چطور این مودمم اینطوری قاطی داره یجا هم شندیم 20 درصد از کاربران جدید شرکت مخابرات اینترنتوشن از همون اول قطع وصلی داره.....حالا چطور این مشکل رو حل کنم نمی دونموالله
خب چرا نمیتونین بعد جمع آوری مشخصاتتونو یدین من براتون میزنم مودمتونم میدم هزینه ای هم نداره
بله این اکانت ها یکساله هستن ولی می تونین ماهانه پرداخت کنین و مودم هم بهتون تعلق میگیره . در ضمن هر مشکلی دارشتین من خوشحال میشم کمکتون کنم![]()
ای داد بی داد
یعنی جشنواره کلا یکستالست یا فقط اون مدلیش که مودم رایگان داره یکسالست ؟
من یکماه بیشتر دوست ندارم بخرم
اینترنت ایران فرداش مشخص نیست شاید مجبور شدیم بریم یه شرکت دیگه
یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اگه مودم رایگان بگیرین اینجوریه . البته می تونین هر وقت که دوست نداشتین مثلا بعد یه ماه برگشت بزنین و یه اکانت دیگه بگیرین اما پوله مودمو ازتون میگیرن و اگه به جای مودم حجم اضافه بگیرین هیچ مشکلی نخواهید داشت اگه جشنواره بگیرین و بعد یک ماه برگشت بزنین مثه اینه که یه ماهه خریدین
دوستان سلام
من یه اکانت الترا یه ماهه داشتم قبل از پایان اون یه ماه یه گیگ هم شارژ اضافه گرفتم و روزی که اکانت یه ماهه تموم شد من کلا سه گیگ استفاده نکرده داشتم و برای ماه دوم هم دو گیگ الترا سرویس زدم ولی اون سه گیگ ماه قبل پرید .ایا قانونش اینه یا نه ؟
دوستای عزیز دقت کنن که وقتی شارژ حجمشون تموم میشه شارژ اضافه شون در صورتیکه پس پرداخت باشه فقط برای ماه آینده و در پیش پرداخت تا پایان دوره یعنی یکماهه باشه تا پایان همان ماه و سه ماهه باشه تا پایان سه ماه اعتبار خواهد داشت. پس در اکانت های پیش پرداخت بیشتر از نیاز خود تا پایان دوره شارژنکید که سوخت خواهند شد
ببخشید من هم تو همین طرح یکساله ثبت نام کردم و مودم رو گرفتم،،،الان هم سه ماه از یک سال میگذره،،،اگه بخوام خط رو تخلیه کنم،جریمه ای چیزی میگرند؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)