مذاكره در اسفندماه براي تمديد قرارداد
قلعه نويي اختيار قراردادش را به واعظ آشتياني سپرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اختيار قراردادش را براي تمديد با اين باشگاه به مدير عامل واگذار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، امير رضا واعظ آشتياني بعدازظهر ديروز با حضور در تمرينات استقلال در شرايطي كه طرفداران حاضر در ورزشگاه دستگردي درباره تمديد قرارداد فصل آينده امير قلعه نويي سئوال هايي را مطرح كردند در جمع آنها گفت: قلعه نويي با حسن نيت اختيار قرارداد فصل آينده خود را به من واگذار كرده است.
وي تاكيد كرد: در نهايت دوستي و صميميت پيش از تعطيلات نوروزي به موضوع تمديد قرارداد ايشان پرداختيم و قلعه نويي در اين جلسه در كمال حسن نيت و به رسم ادب اختيار چگونگي قرارداد فصل آينده خود را به من سپرد.
اين در شرايطي است كه اخباري به نقل از آشتياني اعلام شد كه مدير عامل استقلال شرط تمديد قرارداد قلعه نويي را موفقيت در سه مسابقه آينده استقلال در ليگ برتر عنوان كرده است.
مدير عامل باشگاه استقلال در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال تاكيد كرد: چنين اخبار كذب و بي اساسي فقط در جهت تضعيف استقلال است و نتايج سه مسابقه آينده استقلال ارتباطي به مذاكره دوستانه من با قلعه نويي در اسفند ماه گذشته ندارد.