آقایون یه چندتا هارد خوب با قیمت خیلی پایین (( ارزون ترین )) معرفی کنند
آقایون یه چندتا هارد خوب با قیمت خیلی پایین (( ارزون ترین )) معرفی کنند
نه عزیز بیشتر به خاطر هارد آخه 250 گیگ پهنا باندش( حافظش ) چی کار کنم اگه اسلیم 250 گیگم کپی می خونه برم اونو بخرم ؟ جدیدم هست اگه مشکل داره برم سوپر الایت فت بگیرم ؟؟
باندلهای فت قدیمین.... امکان داره توشون فالکون هم بهتون بندازن ( با احترام) شما یا صبر کن اسلیم -- شه اونو بگیر یا خیال 250gig رو از سرت بیرون کن یه الیت بگیر
اساتید این پست جا انداختید دمتون گرم یکی جواب ما رم بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس باید بی خیال سوپر الایت بشم . وایسم یه اسلیم درستو حسابی بیاد بعد بگیرم .
؟؟؟یعنی راهی نیست بشه بفهمی مادربرد فت جاسپره و فالکون نیست .؟؟؟
پس طرف چی می گفت به شرط اصل بهت میدم 45000.....
اگه راهی هست یه حرکتی بزن منو راهنمایی کن عزیزززز!!!!!!
راستی اینو یادم رفت بهت بگم مگه داخل دستگاه وقتی سیستمشو روشن می کنی نمیزنه جاسپره؟؟
Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:05.
سلام عزیز دل برادر!!!
آقا چند تا چند تا سوال میکنی!!!
به نظر خودم ps3 بهتره ولی چون ایکس باکس تو ایران رو بورس برو ایکس باکس بگیر!
بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
من خودم می خواستم یه ایکس باکس 360 مدل ( xbox 360 250GB ) مدل فت بگیرم البته اسلیم نه چون هنوز درست کپی خور نشده قیمتش ام 45000 است البته دا خلش 2 تا دسته داره !!! ولی الان فعلا منصرف شدم چون دوستمون میگه مشکل داره ؟؟؟؟
حا لا باید بررسی بشه ببینیم چی بگیریم !!!!!
البته شایدم رفتم سوپر الایت گرفتم (Xbox 360 250GB ) اگه گرفتم خبرشو بهتون میدم احتمالا یکشنبه دهم میرم باسه خرید!!!!
لطفا یکی جواب پست قبلیه منو بده؟؟
راستی اینو یادم رفت بهت بگم ps3 من از یه جا پرسیدم یارو گفت 90000 تومن میگیرن کپی خورش کنن اسلیمم از 330000 شروع میش تا یه خورده بیشتر الات 120 هم قیمتش 370 تا 390 هست
Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:33.
سلام
چرا شما اینو گرفتید !؟
خوب یدونه wireless gaming receiver میخریدید که بهتر بود!!
درایور رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
دوست عزیز برای تشخیص برد جاسپر به تاپیک زیر مراجعه فرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز کی همچین چیزی گفته!!!!!!!!!؟بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
عذر میخوام ولی این مورد واقعا خنده داره!!
هیچ گونه کم و کسری بین بازی های مشترک دو کنسول ( در بعضی موارد که خیلی هم کم هستن یه سری بازی ها در یکی از کنسول ها مخصوصا PS3 قسمت هایی اضافه بر نسخه بازی در کنسول رقیب دارن! مثل بتمن که میتونستین یه قسمتی از بازی رو با جوکر برین یا اساسین کرید 2 که یه سری لباس و ... بیشتر داشت!) وجود نداره !! و Cut Scene ها هیچ گاه در هیچ کدام یک از بازی های دو کنسول فرقی نداره و یکی هست!
Last edited by shab_2008; 27-01-2011 at 23:46.
شب-2008
دمت گرم خیلی حال دادی فکر کنم یارو دیگه نتونه بکنه تو پاچم راستی داخل سیستم دستگاه یعنی وقتی اونو روشن می کنی داخل اپشنشم نوشته جاسپره یعنی از اونجا هم طوری میشه بفهمی .
راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟
Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:57.
خواهش میکنم.
نه توی داشبورد چیزی از نوع مادربورد کنسول ننوشته و تنها راه های تشخیص همونی هست که در تاپیک مربوطه مشاهد کردین.
به نظر من الان نخرید بهتره ! به دو دلیل :راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟
1: بالا رفتن قیمت ها
2: ه ک نشدن کامل سری اسلیم.
کمی صبر کنید تا حداقل قیمت ها متعادل تر بشه.
ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !!![]()
تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
حالا میل خودتونه !!
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !!![]()
تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
حالا میل خودتونه !!
این هم آدرس سایتشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)