تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2112 از 3195 اولاول ... 1112161220122062210221082109211021112112211321142115211621222162221226123112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,111 به 21,120 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون یه چندتا هارد خوب با قیمت خیلی پایین (( ارزون ترین )) معرفی کنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز بیشتر به خاطر هارد آخه 250 گیگ پهنا باندش( حافظش ) چی کار کنم اگه اسلیم 250 گیگم کپی می خونه برم اونو بخرم ؟ جدیدم هست اگه مشکل داره برم سوپر الایت فت بگیرم ؟؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

نه عزیز بیشتر به خاطر هارد آخه 250 گیگ پهنا باندش( حافظش ) چی کار کنم اگه اسلیم 250 گیگم کپی می خونه برم اونو بخرم ؟ جدیدم هست اگه مشکل داره برم سوپر الایت فت بگیرم ؟؟
    باندلهای فت قدیمین.... امکان داره توشون فالکون هم بهتون بندازن ( با احترام) شما یا صبر کن اسلیم -- شه اونو بگیر یا خیال 250gig رو از سرت بیرون کن یه الیت بگیر

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اساتید این پست جا انداختید دمتون گرم یکی جواب ما رم بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس باید بی خیال سوپر الایت بشم . وایسم یه اسلیم درستو حسابی بیاد بعد بگیرم .

؟؟؟یعنی راهی نیست بشه بفهمی مادربرد فت جاسپره و فالکون نیست .؟؟؟

پس طرف چی می گفت به شرط اصل بهت میدم 45000.....

اگه راهی هست یه حرکتی بزن منو راهنمایی کن عزیزززز!!!!!!

راستی اینو یادم رفت بهت بگم مگه داخل دستگاه وقتی سیستمشو روشن می کنی نمیزنه جاسپره؟؟

Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکی مارو راهنمایی کنه
    ps3 یا xbox 360 ؟
    کپی خور شدن کامل و هزینزم دز نظر بگیرید
    راستی xbox slim چنده ؟ و کی کامل -- میشه؟
    یه توضیه کلی به همراه قیمت هر دو بدید ممنون میشم میخوام یکم روشن شم بد تحقیق کنم بدم اگه خدا بخواد بخرمیش

اها راستی موس و کیبور به کدومشون وصل میشه ؟ یه زمان خیلی وقت پیش یادم میاد به xbox با یه دستگاهی وصل میشد
    سلام عزیز دل برادر!!!

آقا چند تا چند تا سوال میکنی!!!
    به نظر خودم ps3 بهتره ولی چون ایکس باکس تو ایران رو بورس برو ایکس باکس بگیر!
    بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
    من خودم می خواستم یه ایکس باکس 360 مدل ( xbox 360 250GB ) مدل فت بگیرم البته اسلیم نه چون هنوز درست کپی خور نشده قیمتش ام 45000 است البته دا خلش 2 تا دسته داره !!!
    ولی الان فعلا منصرف شدم چون دوستمون میگه مشکل داره ؟؟؟؟
    حا لا باید بررسی بشه ببینیم چی بگیریم !!
    !!!

البته شایدم رفتم سوپر الایت گرفتم (Xbox 360 250GB ) اگه گرفتم خبرشو بهتون میدم احتمالا یکشنبه دهم میرم باسه خرید!!!!

لطفا یکی جواب پست قبلیه منو بده؟؟

راستی اینو یادم رفت بهت بگم ps3 من از یه جا پرسیدم یارو گفت 90000 تومن میگیرن کپی خورش کنن اسلیمم از 330000 شروع میش تا یه خورده بیشتر الات 120 هم قیمتش 370 تا 390 هست
    Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:33.

7. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آقا این سوال من مونده رو زمین.
    سلام

چرا شما اینو گرفتید !؟

خوب یدونه wireless gaming receiver میخریدید که بهتر بود!!

درایور رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :

کد:
    پس باید بی خیال سوپر الایت بشم . وایسم یه اسلیم درستو حسابی بیاد بعد بگیرم .

؟؟؟یعنی راهی نیست بشه بفهمی مادربرد فت جاسپره و فالکون نیست .؟؟؟

پس طرف چی می گفت به شرط اصل بهت میدم 45000.....

اگه راهی هست یه حرکتی بزن منو راهنمایی کن عزیزززز!!!!!!

راستی اینو یادم رفت بهت بگم مگه داخل دستگاه وقتی سیستمشو روشن می کنی نمیزنه جاسپره؟؟

سلام

دوست عزیز برای تشخیص برد جاسپر به تاپیک زیر مراجعه فرمایید :
    کد:
    سلام عزیز دل برادر!!!

آقا چند تا چند تا سوال میکنی!!!
    به نظر خودم ps3 بهتره ولی چون ایکس باکس تو ایران رو بورس برو ایکس باکس بگیر!
    بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
    من خودم می خواستم یه ایکس باکس 360 مدل ( xbox 360 250GB ) مدل فت بگیرم البته اسلیم نه چون هنوز درست کپی خور نشده قیمتش ام 45000 است البته دا خلش 2 تا دسته داره !!! ولی الان فعلا منصرف شدم چون دوستمون میگه مشکل داره ؟؟؟؟
    حا لا باید بررسی بشه ببینیم چی بگیریم !!!!!

دوست عزیز کی همچین چیزی گفته!!!!!!!!!؟

عذر میخوام ولی این مورد واقعا خنده داره!!

هیچ گونه کم و کسری بین بازی های مشترک دو کنسول ( در بعضی موارد که خیلی هم کم هستن یه سری بازی ها در یکی از کنسول ها مخصوصا PS3 قسمت هایی اضافه بر نسخه بازی در کنسول رقیب دارن! مثل بتمن که میتونستین یه قسمتی از بازی رو با جوکر برین یا اساسین کرید 2 که یه سری لباس و ... بیشتر داشت!) وجود نداره !! و Cut Scene ها هیچ گاه در هیچ کدام یک از بازی های دو کنسول فرقی نداره و یکی هست!
    Last edited by shab_2008; 27-01-2011 at 23:46.

9. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شب-2008

دمت گرم خیلی حال دادی فکر کنم یارو دیگه نتونه بکنه تو پاچم راستی داخل سیستم دستگاه یعنی وقتی اونو روشن می کنی داخل اپشنشم نوشته جاسپره یعنی از اونجا هم طوری میشه بفهمی .

راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟

Last edited by hamed-akbarie; 27-01-2011 at 23:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

شب-2008

دمت گرم خیلی حال دادی فکر کنم یارو دیگه نتونه بکنه تو پاچم راستی داخل سیستم دستگاه یعنی وقتی اونو روشن می کنی داخل اپشنشم نوشته جاسپره یعنی از اونجا هم طوری میشه بفهمی .

راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟

خواهش میکنم.

نه توی داشبورد چیزی از نوع مادربورد کنسول ننوشته و تنها راه های تشخیص همونی هست که در تاپیک مربوطه مشاهد کردین.

به نظر من الان نخرید بهتره ! به دو دلیل :

1: بالا رفتن قیمت ها

2: ه ک نشدن کامل سری اسلیم.

کمی صبر کنید تا حداقل قیمت ها متعادل تر بشه.

12. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من می خواستم یه ایکس باکس بخرم یه لینک زدیم ولی خبری نشد ؟؟

میخواستم یه 250 گیگ بگیرم ولی شنیدم السلیمشم هست حالا چی کار کنم
    بعدم امروز توپ خونه بودم یا رو گفت اسلیم کپی خوره شما ها چه جوری میگین نشده ؟؟
    من یکشنبه که امتحانا دانشگام تموم میشه میرم می خرم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟

آخر کدومشو بگیریم مثل اینکه قیمتشم 450000 است ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !!
    تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
    حالا میل خودتونه !!

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

سلام . من می خواستم یه ایکس باکس بخرم یه لینک زدیم ولی خبری نشد ؟؟

میخواستم یه 250 گیگ بگیرم ولی شنیدم السلیمشم هست حالا چی کار کنم
    بعدم امروز توپ خونه بودم یا رو گفت اسلیم کپی خوره شما ها چه جوری میگین نشده ؟؟
    من یکشنبه که امتحانا دانشگام تموم میشه میرم می خرم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟

آخر کدومشو بگیریم مثل اینکه قیمتشم 450000 است ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !!
    تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
    حالا میل خودتونه !!

این هم آدرس سایتشه :
    کد:

14. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •