یعنی کسی تجربه و حتی اطلاعی از تعویض سیم کارت اعتباری ایرانسل با یوسیم رو نداره که چطور هزینه اش رو محاسبه میکنن ؟
اگه از شارژ کم میشه بدونم که قبلش سیم کارت رو شارژ کرده باشم به اندازه ی کافی... (که فکر کنم هزینه اش 8 هزار تومن باشه)
یعنی کسی تجربه و حتی اطلاعی از تعویض سیم کارت اعتباری ایرانسل با یوسیم رو نداره که چطور هزینه اش رو محاسبه میکنن ؟
اگه از شارژ کم میشه بدونم که قبلش سیم کارت رو شارژ کرده باشم به اندازه ی کافی... (که فکر کنم هزینه اش 8 هزار تومن باشه)
Last edited by brothers000; 17-05-2016 at 08:45.
من خیلی وقت پیش این کار را در دو مرحله انجام دادم
سری اول پول را نقدی گرفتن
سری دوم مجانی
من 3 بار تعویض کردم هر سه هم پولی بود
هر بار هم هزینه های متفاوت
دوستان یه صلواتی عنایت بفرمایید ! بسته ی 2 گیگ هدیه ی من به سلامتی 27 روز بعد از فعال کردن سیمکارت بالاخره فعال شد ! خسته نباشید و خدا قوت خدمت کارشناسان بخش پشتیبانی ایرانسل
پیامک فعال شدن میاد؟
10 روز گذشته برای من هنوز فعال نشده
سلام.من سیم اعتباری داشتم رفتم به ۴g تبدیل کردمش.مبلغ ۷۰۰۰ تومان گرفتن با یک کپی کارت ملی.و یک فرم مشخصات هم پر کردم.کمتر از نیم ساعت بعد هم سیم کارت فعال بود.
یکی دو روز که سرعت دانلود نیمه شب بهتر شده ! مشهد .
Last edited by ™...; 17-05-2016 at 14:12.
سلام دوستان و اساتید عزیز
میشه یه عکس از دکل 4G ایرانسل بذارید تا بدونم چطوره ؟
آخه شهر ما 3G هستشو الان یکی از دکلها رو اومدند یه چیزایی مربع شکل جفت اون سه تا که قبلا بود وصل کردند و میخوام ببینم چی هستند؟قبلا سه تا بزرگ بود الان به هرکدوماز اونا سه تا کوچیکتر مربع شکل وصل کردند و میخوام ببینم چی هستن؟
یه عکس میزاری
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
راستش امکان عکس ندارم اما دکل نو و جدید هستش و تری جی فعال بود بدونه اینا و امروز اومدن سه تا از اینا کنار هر سه تای قبلی نصب کردند !یه جعبه کوچیک سفید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)