بله تهرانم.
چك مي كنم. مگه بين الملل مخابرات يك چهارم نيست؟
بله تهرانم.
چك مي كنم. مگه بين الملل مخابرات يك چهارم نيست؟
تو قسمت Max Rate نوشته
خب معمولا باید از سرخط چک کرد اگه اونجا مشکل نباشه میشه یه سیم
مستقیم برای مودم کشید.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین.
در اسم بله
ولی در عمل خارجی و داخلی تفکیک نمیشه
البته در قسمت گزارش مصرف جدا هستن ولی در حجم باقی مانده که ببینی همرو داخلی حساب می کنه و ضربدر 4 نمیشه و حتی بعضی مواقع دو سه ماه هم از 1 ماهش گذشته ولی قطع نشده
واسه من که 7 ماهه دارم اینجوری بوده
سلام، اگه امکان داره بگید حجم باقی مانده رو از کجای سامانه میشه دید، هرچی نگاه میکنم نیست، دیگه دارم به چشمام شک میکنم![]()
سلام.
سرویس ها . جزییات . حجم ترافیک باقیمانده
تو این بخش باید باشه.برای منکه روی قبض باید پرداخت کنم فقط یک خط تیره هست.
حالا برای من تو گزارش مصرف حجم رایگان و حجم غیر رایگان و نرافیک بین الملل و ترافیک داخلی هم داره.
کسی میدونه این حجم رایگان مصرفی مربوط به از ساعت چند تا چند میشه؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
امتحان کردم. درست میگید. 2.5 گیگ دانلود کردم از سرور خارجی و ترافیکم از 716 رسید به حدود 713. یعنی داخلی حساب کرده.
دوستان یه اتفاق عجیب افتاد.
من به جای یه اسپلیتر دو تا اسپلیتر وصل کردم تا شاید نویز گرفته بشه. اینترنت قطع شد. دوباره همون یکی رو وصل کردم و درست شد و در کمال تعجب سرعت اینترنتم از حدود 2 تا 3 مگابیت یا حدود 200 کیلوبایت رسیده به 6 مگابیت یا 700 و خورده ای مگابایت بر ثانیه.
دلیلش چیه واقعا؟
ماکزیمم سرعتی هم که خطم کشش داره و تو تنظیمات مودم نشون میده بالا رفته نسبت به دیروز:
نمیدونم من کاری کردم که اینطور شده یا شکایتی که دیشب تو 195 ثبت کردم تاثیر داشته امشب.
البته سرعت 16 که باید بهم بده کجا و 6 کجا؟؟؟؟؟
Last edited by amirpers; 01-08-2018 at 23:29.
من روزی 20 بار مودمم خاموش و روشن می شد هر چقدر تماس گرفتم درستش نکردن رفتم در خواست تخلیه دادم همون لحظه اینترنتم قطع شد ولی چراغ ADSL خاموش نمی شه (رانژه) تماس هم که می گیرم می گن خط شما تخلیه شده حالا می تونم از یک شرکت دیگه بگیرم یا الکی می گن خط تخلیه شده؟
Last edited by SAHANDE3; 02-08-2018 at 10:08.
دوستان برای اینکه مخابرات بیام باید حتما صاحب خط باشه؟
راهی نداره بی دردسر رانژه کنن خطتو؟
دوستان با توجه به توضيحاتي كه دادم يه سوال دارم.
آيا حتما بايد يه سيم وصل بشه به خط تلفن و بعد اتصال برقرار كنه به اسپليتر و از اونجا منتقل بشه به مودم و تلفن؟
نميشه مثلا مودم رو مستقيم وصل كرد به يه پريز و تلفن رو به اسپليتر وصل كرد و بعد به يه پريز ديگه؟ اگه شدنيه، اصلا تاثيري داره؟
يا مثلا مودم رو از طريق اسپليتر وصل كنم به پريز تلفن و تلفن رو با استفاده از يه اسپليتر ديگه وصل كنم به يه پريز ديگه؟
اين راه ها اگه شدني باشه، ميخوام بدونم ميتونه نويز رو كم كنه؟ يا اصلا تاثيري روي سرعت و كيفيت ميذاره؟
سوال بعديم هم اينه كه امروز از بازرسي مخابرات زنگ زدن(سايت 195) و گتن شكايتم رو پيگيري كردن و خط مشكلي نداره و اشكال از ساختمانه. حالا اينكه واقعا چك كردن يا نه رو نميدونم اما اگه اينطور باشه، واقعا بايد چكار كرد؟ آخه چه جوري ميشه سيم مستقيم كشيد از جعبه تلفن پايين ساختمون به بالا و طبقه 5؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد و ببخشيد بابت اين همه سوال. وقتي آدم علي رغم ميل باطنيش خونه رو عوض ميكنه و مجبور ميشه از مخابرات اينترنت بگيره، اينجوري ميشه.
سلام. شما تمام موارد سوال اولت رو میتونی تک تک تست کنی و ببینی snr download&upload تغییر میکنه اگه این عدد بالا بره خوبه و نویزتون کمتر میشه.و اگه مثلاmax rate download 8mb باشه خط شما رو روی 7mb دانلود براتون بزارند snr downlod کمتر از زمانی هست که روی مثلا 6mb براتون بزارند.اگه کشش خطتتون کم هست نباید لب مرز براتون سرعت بزارند snrخیلی بیا پایین احتمال قطع شدن اینترنتتون هست.
سوال دوم شما مودم رو با دو رشته سیم تلفن و سوکت تلفن که به پشت مودم میزنید میبرید پایین کنار باکس تلفن مجتمعتون یه برق برای مودم اونجا با سیم رابط تهیه کنید یه پریز تلفن هم میزنید به سیم سوکت مودم .دو ترمینالی که مربوط به خط تلفن واحد خودتون هست رو از داخل باکس تلفن پیدا کنید با اون دورشته سیم تلفن یه سرشون رو به ترمینال داخل باکس و یه سرشون رو به دوشاخه تلفن که به مودم وصل هست بزنید.تو اینجا دیگه شما مستقیم مودم رو به باکس تلفن مجتمع وصل کردین (برای خط واحد خودتون) دیگه خبری از نویز و ایراد سیم کشی داخل ساختمان نیست.
اگه تغییری دیدین که وضعیت کشش خط بهتر شده و مثلا maxrate download رفته رو ۱۶mb یا بالاتر وایساده یعنی ایراد از باکس تلفن مجتمع به سمت بالا و داخل واحدتون هست هکه مثلا یا سیم تلفن خرابه تو مسیر یا چیزی داره نویز رو خطتتون میندازه.اگه میبینید ارزش داره میتونید یه چند متر سیم ۴ زوج جنس خوب بگیری از واحدتون یه سیم بکشی تا باکس مجتمع .مثلا گوشه فریم پنجره رو سوراخ کنی سیم رو از اونجا رد کنی بیاد تو حیاط و ادامه تا باکس تلفن.
اما اگه حوصله اینجور کارها رو ندارید و و تست مودم پای باکس هم با داخل واحد خیلی تفاوتی میبینی نداره بیخیال میشی چون به مخابرات و سیم کشی خودشون بیرون مجتمع برمیگرده و بعید هست بیان براتون کاری بکنن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Last edited by hamed_korn; 02-08-2018 at 15:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)