تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2111 از 4105 اولاول ... 1111161120112061210121072108210921102111211221132114211521212161221126113111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,101 به 21,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    اگر بدون غیبت باشی راحت می تونی هر جای خدمت که باشی، مرخص بشی و بری دانشگاه
    ممنون از پاسخت دوست عزیز
    منظورم دقیقا ادامه سربازی بود. یعنی مثلا وسط سربازی کارشناسی ارشد قبول بشه بره سر کلاس و دانشگاه، بعد از تموم شدن درسش تکلیف سربازیش چی میشه؟ ادامه ماه های باقی مونده رو میره یا دوباره باید از اول همه مراحل رو طی کنه، بره آموزشی و...
    نیروی زمینی ارتش هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول:"فیلم گروگان گیری سربازان مرزبان عزیز کشورمان توسط گروهک تروریستی جیش العدل را روی یوتیوب دیدم و بسیار متاثر شدم و به فکر فرو رفتم و بر اساس وظیفه ملی و دینی خود لازم دیدم مواردی را تاکید کنم.

به لحاظ فنی جای بسی تعجب است که مرزبانان کشورمان در وسط کوه ودشت برهوت دوردست در یک چادر معمولی مستقر گردیده و از حداقل امکانات رفاهی وامنیتی برخوردار نبودند. در چنین شرائط دشوار روحی چگونه می توان انتظار داشت چند سرباز ساده با سطح پائینی از آموزش و تجهیزات و تسلیحات بتوانند از مرزهای کشور آن هم در منطقه حساس و پر خطر سیستان و بلوچستان محافظت کنند؟
    حداقل دانش نظامی برای هر شهروندی که دوره خدمت سربازی را گذرانده است حکم می کند نیروهای نظامی بویژه یگان مرزبانی باید حتما از واحد پشتیبانی مجهزی برخوردار باشند.
    پرسشهای جدیی که در اینجا مطرح می شود این است که این چادر در وسط کوه و دشت دور افتاده مرزی چه پشتیبانی داشته است؟ کدام پایگاه مرزی و کدام دیدبانی و کدام فرماندهی مرزبانی این چادر را پشتیبانی می کرده و در تماس مخابراتی بوده است؟ چرا کشوری که دارای برتری نظامی در منطقه است و برق موشکهایش قدرتهای جهانی را متحیر کرده باید در این نقطۀ مرزی حساس و پر خطر شرق کشور با چنین کاستیهائی مواجه باشد؟ و چراهای فراوان دیگر."

3. 4 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید دوستان شایعه شده که بعد سال 92 خدمت سربازی از 21 ماه به 24 ماه افزایش پیدا میکنه و همچنین میزان بخشودگی خدمت در ازای خدمت پدر در دروران 8 سال دفاع مقدس کمتر میشه میخاستم بدونم این اخبار چقدر صحت داره واینکه پدر من 10 ماه خدمت در جبه داره چقدر از مدت خدمت من کم میشه؟
    سوال بعدی اینه که معاف از رزم شدن مزایای خاصی داره یا اینکه کلا دنبالش نرم بهتره چون من شماره چشمام روی هم 8 هستش ولی با توجه به مدرک تحصیلیم (لیسانس) معاف نمیشم میخاستم ببینم اگه ارزش داره یعنی مثلا جای بهتری میافتم یا مسئولیت کمتری به گردنم باشه برم دنبالش پیشاپیش ممنونم از لطفتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان شایعه شده که بعد سال 92 خدمت سربازی از 21 ماه به 24 ماه افزایش پیدا میکنه و همچنین میزان بخشودگی خدمت در ازای خدمت پدر در دروران 8 سال دفاع مقدس کمتر میشه میخاستم بدونم این اخبار چقدر صحت داره واینکه پدر من 10 ماه خدمت در جبه داره چقدر از مدت خدمت من کم میشه؟
    سوال بعدی اینه که معاف از رزم شدن مزایای خاصی داره یا اینکه کلا دنبالش نرم بهتره چون من شماره چشمام روی هم 8 هستش ولی با توجه به مدرک تحصیلیم (لیسانس) معاف نمیشم میخاستم ببینم اگه ارزش داره یعنی مثلا جای بهتری میافتم یا مسئولیت کمتری به گردنم باشه برم دنبالش پیشاپیش ممنونم از لطفتون
    سلام دوست عزیز
    در مورد مدت زمان خدمت شایعه زیاده ، تا زمانی هم که اعلام رسمی نشده شما به این شایعه ها توجه نکن
    در مورد معاف از رزمی هم بارها اینجا صحبت شده ای کاش یه جستجو کوچیک میکردی ، معاف از رزمی بیشتر توی سپاه اونم نیرو هوایی (هوافضا) و نیرو دریاییش کاربرد داره و واقعا به صورت اداری تردد میکنن ( 7 صبح تا 14 ) ، در مورد بقیه ارگان ها هم اطلاعات دقیقی ندارم اما داشتنش بهتر از نداشتنشه
    راستی یه چیزی رو که خیلی مهمه بهت بگم اونم اینه که اگه میخوای بری پذیرش برای سپاه بگیری به هیچ عنوان قبل گرفتن برگ سبز (ثبت اطلاعاتت) برای معاف از رزمی اقدام نکن چون پذیرش نمیکنن (اکثر بچه هایی هم که توی سپاه معاف از رزمن بعد معرفی به یگان رفتن کمیسیون)

6. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان این برگ سفید ما امروز اومد با فوق لیسانس زده نیروی انتظامی مالک اشتر. دوستانی که به تازگی اونجا بودند میتونند یه آماری بدن که چطوره؟؟ امکانات؟ سخت گیری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخت دوست عزیز
    منظورم دقیقا ادامه سربازی بود. یعنی مثلا وسط سربازی کارشناسی ارشد قبول بشه بره سر کلاس و دانشگاه، بعد از تموم شدن درسش تکلیف سربازیش چی میشه؟ ادامه ماه های باقی مونده رو میره یا دوباره باید از اول همه مراحل رو طی کنه، بره آموزشی و...
    نیروی زمینی ارتش هست
    خیر فقط ادامه اش میرید ...

به خاطر کمبود نیرو فکر میکنم به احتمال زیاد این شایعه درست باشه ...

9. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم ممنون می شم کمکم کنید
    این چند روزه که پلیس +10 تعطیله از کجا می تونم پرینت برگه سفیدم رو پیدا کنم بفهمم کجا افتادم؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم 1 اردیبهشت ازامم / به نطام وظیفه شهرمون که رفتم گفتن افتادی چابهار
    از شمالی ترین نقطه واس برم پایین ترین نقطه کشور
    2 روز راهه / حالا فک کن 4 روز مرخصی بگیری فقط زمان رفت و برگشتت میشه

2000 کیلومتر
    برادرانه میگم بهت دوست عزیز: تو خدمت هرچقدر دورتر از خونه باشی همونقدر راحتتری

خودم هم دوری هم نزدیکی به خونه رو در زمان خدمت تجربه کردم، موقعی که دورتر بودم بسیار
    راحتتر و با اعصاب کاملا آروم خدمت می کردم ولی وقتی انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم زورم
    میومد شب پادگان بخوابم و همش تو فکر خونه رفتن و... بودم و همین باعث میشد عصبی باشم

12. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این برگ سفید ما امروز اومد با فوق لیسانس زده نیروی انتظامی مالک اشتر. دوستانی که به تازگی اونجا بودند میتونند یه آماری بدن که چطوره؟؟ امکانات؟ سخت گیری؟
    مالک اشتر اراک=هتل مالک
    جای خوبی افتادی من خودم نبودم ولی چند تا از دوستام بودن میگن حدود 3000 نفر ظرفیت داره زیاد هم سخت نمیگیرن خوابگاهاش هم تمیزه

14. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mbm110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان، قرار بود تا آخر اسفند اعلام کنن که خدمت رو زیاد میکنن یا نه! نه ستاد کل چیزی میگه نه نظام وظیفه.. این سکوت به این معنیه که سال 93 خدمت همچنان 21 ماه باقی می مونه و زیاد نمیشه؟ آخه افزایش خدمت سربازی از 17/18 ماه به 21 ماه رو که از ابتدای 91 اجرا کردن، آخرای اسفند 90 اعلامش کردن.. یا اینکه هیچ حساب و کتابی نداره این موضوع و بعد از تعطیلات عید اعلامش میکنن؟
    از دوستانی که توی نیری انسانی هر کدوم از یگان ها هستن، نامه ای، ابلاغیه ای چیزی براشون نیومده؟
    هیچ چیزی به اسم قانون تو این سیستم وجود نداره . شب میخوابن صبح بلند میشن میگن شد 21 یا 24 یا کسری فلان !
    مگه قضیه 21 ماه نبود؟ اون یارو که نمیخوام اسمش بیارم اومد گفت تا پایان 91 خدمت همون 17 ماهه ولی از اونجا که بی قانونی موج میزنه و همه چی دل بخواهیه! اومد گفت نه از 91 خدمت 21 ماهه!
    الان مورد هست تو یکی از پادگان های منطقه مرزی خدمت میکنه (ارتش) همین قبل عید اومدن گفتن دیگه از امروز کسری منطقه مرزی (که 3 ماه بود) برداشته شد!!! و ترخیص نمیکنن میگن باید بمونید تا 21 ماهتون پر بشه !
    حالا نمیدونم فقط این پادگان اینجوری شده یا تو کل کشور کسری منطقه مرزی هارو برداشتن؟
    Last edited by mbm110; 02-04-2014 at 10:39.

16. این کاربر از mbm110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •