فکر نکنم هزینه یه سالو همون دفعه اول بگیرن. شما فقط متعهد میشین که تا یه سال از مخابرات سرویس میگیرین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم هزینه یه سالو همون دفعه اول بگیرن. شما فقط متعهد میشین که تا یه سال از مخابرات سرویس میگیرین
نه شما میتونین همون پس پرداخت بزنین و ماهیانه رو قبض پرداخت کنین. اکانت جشنواره برای یوزهای جدید هست و برای اینکه اونو بزنین باید جمع آوری کنین. مودم های جشنواره Huawei چهار پورته هست که مودم های بدی نیستن
شما هم می تونین حضوری به یکی از نمایندگی های مخابرات مراجعه کنین هم آنلاین ثبت نام کنین یا مشخصاتتونو برام بفرستین براتون بزنم. آدرس مخابرات هم sales.eatc.ir
پس میتونه نویز و کم کنه درسته بعدشم نقدی همه پولو اول میگیرن قیمت مودم رو میدونین چنده میدونم رایگان مثلن بیرون چنده به نظرتون خوبه منم بگیرم یا نه به درد من نمیخوره
Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 13:35.
از دوستان کسی واقعا با سرویس اولترا سرعت دانلود 900 گرفته؟؟
من زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه سرعت دانلود از 250 بالاتر باشه مناسبه!!!
نه دوست عزیز هم میتونی اقساطی به صورت ماهانه پرداخت کنی و هم یکجا نقدی پرداخت کنی مونده به خودتون. نویزهم به شرایط خطتون مونده. قیمت مودمی که میدن 60 الی 65 هزار تومنه. به نظر من چون دستگاهای مخابرات هواوی هست امکانش زیاده که مودم هواوی سازگاری بیشتری داشته باشه و خوبه که بگیرین
بله بنده خودم 900 گرفتم البته به منم اولش همینارو گفتن بعد که دیدن یه چیزایی حالیمونه تسلیم شدن![]()
پس به نظرتون خوبه درسته دیگه فقط یک سوال اونم اینه که مثلن با مودم جدید خطم بهتر شد تونستم اولترا بگیرم اونوقت چیکار کنم چون مگا گرفتم پس نقدی هم باشه میتونم ماهنه پرداخت کنم درسته, و مودم کلن 4 پورت داره یعنیچند تا پورت تلفن داره چند تا lan مثلن میشه رو adsl گذاشت نه بیسیم و یک سوال دیگه اگه مثلن تو این یک سال مخابرات سرعت سرویس هاش رو کم کرد چی
فقط ثبت نام کردم کی مودم رو میدن من الان دومین بارم جمع اوری میکنم بگم واسه مودم رایگان میخوام
Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 14:51.
شما هم میتونی واسه ی 4 مگ جشنواره ثبت نام کنین با ماهی 15120 تومن و 3 گیگ حجم بعلاوه مودم رایگان که یک پورت برای خط تلفن و چهار پورت برای LAN داره. شما وقتی برای جمع آوری میرین نباید بگین که واسه ی اکانت جشنواره جمع آوری میکنین وگرنه جمع آوری نمیکنن بگین میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم. بعد جمع آوری میتونین جشنواره رو بگیرین . بنده مودم رایگانو وقتی ثبت نام میکنم تنظیم میکنم میدم مثه اینکه مخابرات بعد دو سه روز میده یه نفر نصاب میاره و مبلغ 10 یا 15 تومن هم به عنوان نصب ازتون میگیره
بعد ثبت نام مودم رو من باید از کجا بگیرم بعدشم یعنی 15 تومنم باید بدم خودمون نمیتونیم نصب کنیم و اون 4 مگ که گفتین 5 گیگ هست نه سه گیگ الان زنگ زدم گفتن مودماشون تموم شده فردا ممیاد گفتن شما فردا جمع اوری کنین دوباره ثبت نام کنین مودم رو هم بیایین اینجا بگیرین
Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 15:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)