تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2111 از 2550 اولاول ... 11111611201120612101210721082109211021112112211321142115212121612211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,101 به 21,110 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مشکلش اینه که باید هزینه یک سال رو یک جا بدم متسافانه الان نمیتونم هزینه یک سال رو یک جا بدم و همینطور سرعت اون 600 700 هست که خط من نمیکشه متسفانه
    میشه قیمت هاشون رو بگین ولی به نظرتون نیاز به جمع اوری هست یا برم بگم تبدیل کنن به جشنواره کافیه یک سوال دیگه اونم اینه که نقدی هم بزنم اقساطی داره یا نه نقدی رو باید به طور کامل بدم وهمینطور مودم ها مودم های خوبی هستن یا به درد بخور نیستن به نظر شما درست میگین نویز خطم بهتر میشه یا نه مودم خوبی نیستن
    فکر نکنم هزینه یه سالو همون دفعه اول بگیرن. شما فقط متعهد میشین که تا یه سال از مخابرات سرویس میگیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مشکلش اینه که باید هزینه یک سال رو یک جا بدم متسافانه الان نمیتونم هزینه یک سال رو یک جا بدم و همینطور سرعت اون 600 700 هست که خط من نمیکشه متسفانه
    میشه قیمت هاشون رو بگین ولی به نظرتون نیاز به جمع اوری هست یا برم بگم تبدیل کنن به جشنواره کافیه یک سوال دیگه اونم اینه که نقدی هم بزنم اقساطی داره یا نه نقدی رو باید به طور کامل بدم وهمینطور مودم ها مودم های خوبی هستن یا به درد بخور نیستن به نظر شما درست میگین نویز خطم بهتر میشه یا نه مودم خوبی نیستن
    نه شما میتونین همون پس پرداخت بزنین و ماهیانه رو قبض پرداخت کنین. اکانت جشنواره برای یوزهای جدید هست و برای اینکه اونو بزنین باید جمع آوری کنین. مودم های جشنواره Huawei چهار پورته هست که مودم های بدی نیستن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام. چند صفحه قبل يه سؤالي پرسيدم بي جواب موند:

اگه بخوام از مخابرات اشتراک بگيرم آيا بايد حضوري بروم مدارک ميخواد؟ يا آنلاين هم ميشه خريد؟ اگه بله لطفا آدرس اينترنتيش رو محبّت کنيد. خيلي ممنون.
    شما هم می تونین حضوری به یکی از نمایندگی های مخابرات مراجعه کنین هم آنلاین ثبت نام کنین یا مشخصاتتونو برام بفرستین براتون بزنم. آدرس مخابرات هم sales.eatc.ir

4. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس میتونه نویز و کم کنه درسته بعدشم نقدی همه پولو اول میگیرن قیمت مودم رو میدونین چنده میدونم رایگان مثلن بیرون چنده به نظرتون خوبه منم بگیرم یا نه به درد من نمیخوره
    Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 13:35.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

از دوستان کسی واقعا با سرویس اولترا سرعت دانلود 900 گرفته؟؟
    من زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه سرعت دانلود از 250 بالاتر باشه مناسبه!!!

7. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پس میتونه نویز و کم کنه درسته بعدشم نقدی همه پولو اول میگیرن قیمت مودم رو میدونین چنده میدونم رایگان مثلن بیرون چنده به نظرتون خوبه منم بگیرم یا نه به درد من نمیخوره
    نه دوست عزیز هم میتونی اقساطی به صورت ماهانه پرداخت کنی و هم یکجا نقدی پرداخت کنی مونده به خودتون. نویزهم به شرایط خطتون مونده. قیمت مودمی که میدن 60 الی 65 هزار تومنه. به نظر من چون دستگاهای مخابرات هواوی هست امکانش زیاده که مودم هواوی سازگاری بیشتری داشته باشه و خوبه که بگیرین

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

از دوستان کسی واقعا با سرویس اولترا سرعت دانلود 900 گرفته؟؟
    من زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه سرعت دانلود از 250 بالاتر باشه مناسبه!!!
    بله بنده خودم 900 گرفتم البته به منم اولش همینارو گفتن بعد که دیدن یه چیزایی حالیمونه تسلیم شدن

10. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه دوست عزیز هم میتونی اقساطی به صورت ماهانه پرداخت کنی و هم یکجا نقدی پرداخت کنی مونده به خودتون. نویزهم به شرایط خطتون مونده. قیمت مودمی که میدن 60 الی 65 هزار تومنه. به نظر من چون دستگاهای مخابرات هواوی هست امکانش زیاده که مودم هواوی سازگاری بیشتری داشته باشه و خوبه که بگیرین
    پس به نظرتون خوبه درسته دیگه فقط یک سوال اونم اینه که مثلن با مودم جدید خطم بهتر شد تونستم اولترا بگیرم اونوقت چیکار کنم چون مگا گرفتم پس نقدی هم باشه میتونم ماهنه پرداخت کنم درسته, و مودم کلن 4 پورت داره یعنیچند تا پورت تلفن داره چند تا lan مثلن میشه رو adsl گذاشت نه بیسیم و یک سوال دیگه اگه مثلن تو این یک سال مخابرات سرعت سرویس هاش رو کم کرد چی
    فقط ثبت نام کردم کی مودم رو میدن من الان دومین بارم جمع اوری میکنم بگم واسه مودم رایگان میخوام
    Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 14:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پس به نظرتون خوبه درسته دیگه فقط یک سوال اونم اینه که مثلن با مودم جدید خطم بهتر شد تونستم اولترا بگیرم اونوقت چیکار کنم چون مگا گرفتم پس نقدی هم باشه میتونم ماهنه پرداخت کنم درسته, و مودم کلن 4 پورت داره یعنیچند تا پورت تلفن داره چند تا lan مثلن میشه رو adsl گذاشت نه بیسیم و یک سوال دیگه اگه مثلن تو این یک سال مخابرات سرعت سرویس هاش رو کم کرد چی
    فقط ثبت نام کردم کی مودم رو میدن من الان دومین بارم جمع اوری میکنم بگم واسه مودم رایگان میخوام
    شما هم میتونی واسه ی 4 مگ جشنواره ثبت نام کنین با ماهی 15120 تومن و 3 گیگ حجم بعلاوه مودم رایگان که یک پورت برای خط تلفن و چهار پورت برای LAN داره. شما وقتی برای جمع آوری میرین نباید بگین که واسه ی اکانت جشنواره جمع آوری میکنین وگرنه جمع آوری نمیکنن بگین میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم. بعد جمع آوری میتونین جشنواره رو بگیرین . بنده مودم رایگانو وقتی ثبت نام میکنم تنظیم میکنم میدم مثه اینکه مخابرات بعد دو سه روز میده یه نفر نصاب میاره و مبلغ 10 یا 15 تومن هم به عنوان نصب ازتون میگیره

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما هم میتونی واسه ی 4 مگ جشنواره ثبت نام کنین با ماهی 15120 تومن و 3 گیگ حجم بعلاوه مودم رایگان که یک پورت برای خط تلفن و چهار پورت برای LAN داره. شما وقتی برای جمع آوری میرین نباید بگین که واسه ی اکانت جشنواره جمع آوری میکنین وگرنه جمع آوری نمیکنن بگین میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم. بعد جمع آوری میتونین جشنواره رو بگیرین . بنده مودم رایگانو وقتی ثبت نام میکنم تنظیم میکنم میدم مثه اینکه مخابرات بعد دو سه روز میده یه نفر نصاب میاره و مبلغ 10 یا 15 تومن هم به عنوان نصب ازتون میگیره
    بعد ثبت نام مودم رو من باید از کجا بگیرم بعدشم یعنی 15 تومنم باید بدم خودمون نمیتونیم نصب کنیم و اون 4 مگ که گفتین 5 گیگ هست نه سه گیگ الان زنگ زدم گفتن مودماشون تموم شده فردا ممیاد گفتن شما فردا جمع اوری کنین دوباره ثبت نام کنین مودم رو هم بیایین اینجا بگیرین
    Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 15:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •