تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2111 از 2376 اولاول ... 11111611201120612101210721082109211021112112211321142115212121612211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,101 به 21,110 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اگر لنگيا هستن كه ميگن اونم دروغه...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگر لنگيا هستن كه ميگن اونم دروغه...
    من تو پست قبلی هم گفتم نظر لنگیا اهمیتی نداره. برن در مورد تیم خودشون نظر بدن...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ميگم تو اخبار گفته بودن كه جباري تو تمرين ديروز شركت نداشته!!ولي وبساينا استقلال عكس ها ديروز رو زده و جباري رو هم نشون داده!! ميگيد نه ؟ نگا كنين::

؟؟؟؟سايت دروغ ميگه يا اخبار؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین بردیا جان جواب پست من یا اون دوستمون تکذیبیه خبر نبود که تو لینک دادی. من فقط تو جمله اولم یه اشاره کردم بقیه پست منو نخوندی مثل اینکه... بر فرض که اون خبر هم درست نباشه چیزی از ارزش های استقلال کم نمیشه. رکورد لیگ رو که زدیم. نکنه اونم دروغه...
    نه اتفاقا
    بقیشم خوندم
    مشکلی با اونا نداشتم
    شکیم نیست که استقلال بهترین خط حمله لیگ رو داره
    فقط خواستم که جوابی داده باشم به یه ادعای پوچ مبنی بر داشتن دومین خط حمله باشگاهی جهان.با بقیش هیچ مشکلی ندارم،هیچ وقت هم نگفتم که با تبانی اینقدرگل زده

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ميگم تو اخبار گفته بودن كه جباري تو تمرين ديروز شركت نداشته!!ولي وبساينا استقلال عكس ها ديروز رو زده و جباري رو هم نشون داده!! ميگيد نه ؟ نگا كنين::
    .
    .
    .
    .

؟؟؟؟سايت دروغ ميگه يا اخبار؟؟
    اخبار دروغ میگه ......

اون شیرینی ای هم که دارن میخورن ، به احتمال زیاد شیرینی بازگشتش به تمرینات هست ........

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ايراني ها تو شايعه درست كردن حرف ندارن!! :d

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

در حضور آشتياني و انصاري،
    تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در ورزشگاه دستگردي تهران پيگيري شد.

به گز ارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين امروز استقلال تهران از ساعت 16:30 امروز در ورزشگاه دستگردي تهران و در حضور واعظي آشتياني مديرعامل و علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال برگزار شد.

در تمرين امروز تمامي بازيكنان از جمله مجتبي جباري حضور داشتند،‌ تنها جانورايو به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و با اجازه كادرفني براي فيزيوتراپي تمرين را ترك كرد. هنوز مشخص نيست جانورايو به بازي مقابل فولاد مي‌رسد یا نه.

در تمرين امروز بازيكنان بعد از حركات كششي و دويدن دور زمين به تمرين پاسكاري و مرور تمرين‌هاي تكنيكي پرداختند. سپس كار با توپ و پاسكاري در دستور كار بازيكنان استقلال قرار گرفت. در بخش اصلي تمرين امروز بازيكنان به دو گروه آبي و زرد تقسيم شدند و به تمرين پاسكاري،‌ حمله به دروازه و ايجاد موقعيت گل پرداختند. شوت‌زني به دروازه بخش پاياني تمرين امروز استقلال بود.

تمرين استقلال در ساعت 18 با دويدن آرام بازيكنان خاتمه يافت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

قلعه‌نويي:
    اصولگرا هستم
    رفتار با علي دايي درست نبود
    شايعه‌ي تباني را براي گرفتن قهرماني از استقلال ساختند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به صعود استقلال به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا شك نكنيد.

به گزارش ايسنا، امير قلعه نويي پيش ازتمرين امروز استقلال در رابطه با شكست استقلال از ام صلال گفت: ما شانس داشتيم كه حتي يك امتياز كسب كنيم اما متاسفانه هم بدشانسي و هم مشكل داوري ما را از گرفتن يك امتياز محروم كرد.

قلعه نويي ادامه داد: من به شما قول مي‌دهم و شك نكنيد كه ما به دور دوم صعود خواهيم كرد چرا كه اين سه بازي تجربه بسيار خوبي براي ما بود و فكر مي‌كنم بازيكنان ما با خاصيت فوتبال آشنايي كامل پيدا كردند.

وي گفت: بايد قبول كنيم كه گروه و قرعه ما بسيار سخت بود و ما دو بازي را بيرون از خانه انجام داديم و هر دو تيم هم تيم‌هاي بسيار قدري بودند اما باز هم اعلام مي‌كنم كه در صعود ما به دور بعد شك نكنيد.

سرمربي استقلال در خصوص وضعيت اين تيم در ليگ برتر گفت: با توجه به شرايط موجود ما الان يكي از كانديداهاي قهرماني هستيم اما بايد به ياد بياورم كه در سال گذشته و در پايان ليگ ما رتبه سيزدهم را در جدول داشتيم كه توانستيم با كمك مديريت، هيات مديره و بازيكنان و با حمايت تماشاگران خود امسال را با موفقيت پشت سر گذاشته و شما الان شاهد هستيد كه تيم ما در صدر جدول ليگ قرار دارد و من اعتقاد دارم كه قهرماني ما به خود ما بستگي دارد چرا كه اگر بخواهيم غفلت كرده و مغرور شويم مطمئن باشيد كه اين جايگاه را از دست خواهيم داد.

وي در خصوص بازي با فولاد خوزستان نيز گفت: بازي با فولاد بازي بسيار سختي است، خوزستان مهد فوتبال ايران است و فكر مي‌كنم كه تيم فولاد به رهبري مجيد جلالي در اين مدت بسيار خوب عمل كرده و توانسته طي اين مدت بسيار موفق عمل كند. اما با توجه به اينكه ما راهي تا قهرماني در پيش نداريم به امتياز اين بازي نياز داشته و اميدوار هستم كه بتوانيم اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشته و يك گام به قهرماني نزديك شويم.

سرمربي تيم استقلال در خصوص وضعيت تيم ملي و سرمربي جديد تيم ملي گفت: حالا كه تيم ملي سرمربي خود را پيدا كرده فكر مي‌كنم كه ديگر نيازي به اين صحبت‌ها نباشد، در حال حاضر تنها چيزي كه براي من بسيار مهم است قهرماني تيم استقلال و موفقيت اين تيم در ليگ برتر است.

وي ادامه داد: دعا مي‌كنم كه هر كس به تيم ملي مي‌آيد و سرمربي تيم ملي مي‌شود با او برخورد بسيار مناسب داشته باشيم. يادم مي‌آيد زماني كه علي دايي سرمربي تيم ملي شد او را با به به و چه چه آورديم اما متاسفانه با اه اه از تيم ملي بيرون انداختيم، من خود يكي از منتقدان علي دايي بودم، اگرچه او را بسيار دوست دارم و يك دوست خوب براي خود مي‌دانم اما اعتقاد دارم كه نبايد با او اينگونه برخورد مي‌كرديم. چرا ما به مربيان تيم ملي اين طور برخورد مي‌كنيم و اين قدر زود و با يك باخت آن‌ها را كنار مي‌گذاريم چرا به آن‌ها زمان نمي‌دهيم تا بتوانند در تيم ملي با آرامش به كار خود پايان دهند، چرا اين قدر نتيجه‌گرا شديم و نمي‌گذاريم كه يك مربي در طي يك مدت طولاني در تيم ملي ماندگار شده و برنامه‌هاي خود را مو به مو اجرا كند. زماني كه من به تيم ملي آمدم متاسفانه وضعيت بسيار بغرنجي در فوتبال ما بود، حتي از داشتن يك رييس فدراسيون فوتبال نيز محروم بوديم، زمان من 18 بازي براي تيم ملي انجام شد اما من را به خاطر يك باخت آن هم در ضربات پنالتي از كار بركنار كردند. آيا در تمام دنيا با سرمربي تيم ملي خود اينگونه رفتار مي‌كنند، مگر "كلينزمن" در بازي اول خود كه مربيگري تيم آلمان را پذيرفت پنج گل نخورد اما او ماندگار شد و توانست با موفقيت به كارش ادامه بدهد.

وي ادامه داد: من براي سرمربي جديد تيم ملي آرزوي موفقيت كرده و اميدوارم كه ايشان در كار خود موفق بوده و وي را نيز مانند بقيه با يك باخت از كار بركنار نكنند.

قلعه‌نويي درباره اينكه آيا مربي خارجي بهتر است يا داخلي، گفت: به اعتقاد من مربي خارجي بسيار خوب است اما بايد بستر آن نيز در فوتبال فراهم باشد تا بتواند با ‌آرامش كامل كار خود را انجام دهد.

وي در خصوص اينكه آيا تيم ملي به دور بعد صعود خواهد كرد يا خير، گفت: من هم مثل تمامي مردم ايران اميدوار هستم كه تيم ملي كشورم به دور بعد صعود كند اما با توجه به شرايط موجود اگر اتفاقي غير از اين هم رخ بدهد نبايد اين را از چشم سرمربي جديد ببينيم.

به گزارش ايسنا، قلعه‌نويي در خصوص مجتبي جباري نيز گفت: مجتبي جباري از بازيكنان خوب فوتبال ايران است كه فكر مي‌كنم هر ده سال يكبار فوتبال ايران نظير آن را خواهد ديد، ما طي جلسه‌اي كه با مجتبي جباري داشتيم با او صحبت كرده و توضيحات لازم را به او داديم، جباري هم توجيه شد و شما مي‌بينيد كه با آرامش كامل در حال تمرين بوده و مطمئن باشيد كه براي موفقيت استقلال از جان خود مايه خواهد گذاشت.

وي افزود: جباري بايد درك كند كه به استقلال ياري برساند، مردم او را دوست دارند و اين بازيكن مي‌تواند بيشتر از اين‌ها در خدمت فوتبال ايران باشد، در هر صورت من فردي اصولگرا هستم و در اجراي كارهايم نيز اصول را رعايت مي‌كنم. به هيچ عنوان قصد ندارم با مجتبي جباري لجبازي كنم اما اصول خود را زير پا نخواهم گذاشتم.

قلعه‌نويي ادامه داد: زماني كه در مس كرمان بودم در آستانه بازي با پرسپوليس اتفاقي افتاد كه يك بازيكن را اخراج كرده و تا زماني كه در مس بودم او را بازنگردانم، البته اين بحث به جباري ارتباطي ندارد و اتفاقاتي از اين قبيل پيش مي‌آيد. در هر صورت من با او صحبت كردم و اطمينان دارم مجتبي مانند گذشته كه يكي از اركان قهرماني استقلال بوده است اين بار هم به قهرماني تيم ما كمك خواهد كرد.

امير قلعه‌نويي درباره مسائل اخير مطرح شده در خصوص شايعه تباني در يكي از بازي‌هاي چند سال پيش استقلال تهران و استقلال اهواز نيز گفت: اين موضوع از طرف يكي از استقلالي‌هاي قديم عنوان شده است و من حاضرم دست خود و دو بچه‌ام را بر روي قرآن بگذارم كه يك درصد اين حرف‌ها درست نيست. همه امير قلعه‌نويي را مي‌شناسند و چطور مي‌شود كه يك مربي در سال اول مربيگري خود چنين كاري را انجام دهد، اين حرف‌ها به شفيع‌زاده و مردم شهيدپرور خوزستان نمي‌چسبد.

قلعه‌نويي ادامه داد: ماجرا از زماني آغاز شد كه زرينچه به مدرسه فوتبال من آمد و گفت مي‌خواهم در كنار تو روي نيمكت استقلال بنشينم، من جاي ديگري را ندارم و مي‌خواهم در كنار تو باشم كه من با قريب و پورحيدري در اين باره صحبت كردم اما آن‌ها قانع نشدند.

وي ادامه داد: در آن سالي كه دوستان مدعي تباني هستند قريب به كادرفني استقلال گفته بود اگر مي‌خواهيد فصل آينده هم بر روي نيمكت تيم استقلال باشيد بايد استقلال اهواز را شكست دهيد، حال چگونه اين افراد مي‌گويند كه در مقابل تيم ما با تباني شكست خورده‌اند. اين ماجرا براي سالها‌ پيش است و اگر چنين اتفاقي واقعا رخ داده چرا اين افراد در همان زمان حاضر نشدند موضوع را افشا كنند و اكنون پس از سال‌ها در آستانه قهرماني استقلال ياد اين حرف‌ها افتادند.

سرمربي استقلال تهران گفت: تصور مي‌كنم اين حرف‌ها جوسازي است و براي تاثير گذاشتن در روند قهرماني استقلال است اما من همواره پاك زندگي كردم و نان پاك خوردم، تمامي اين مسائل كذب محض است و ‌آن‌ها را رد مي‌كنم. مي‌توانيد از ملاحي و رمضاني سوال كنيد تا مشخص شود من تا چه اندازه به فوتبال پاك اعتقاد دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

هشدار جدي باشگاه استقلال/حاشيه سازان را معرفي خواهيم كرد

باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ايران با صدور اطلاعيه‌اي به حاشيه سازاني كه تلاش مي‌كنند استقلال در مسير قهرماني دچار مشكل شود، هشدار داد.

به گزارش ايرنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال، در پي حاشيه‌ها و صحبت هاي اخير در خصوص تيم استقلال، اين باشگاه با صدور اعلاميه‌اي به اين حاشيه سازان هشدار داد كه متن اين اطلاعيه به شرح زير است :
    - عده‌اي از نفرات شناخته شده مطبوعات كه شايعاتي درباره تخلفات غير قانوني آنها به گوش مي‌رسد با تحريك چند عامل از خانواده بزرگ استقلال اين روزها در تلاش هستند با انتشار اخباري كذب و بي‌اساس عملكرد مناسب سرمربي تيم استقلال را زير سووال ببرند.

باشگاه استقلال به افرادي كه قصد دارند به تخريب كادر فني اين تيم بپردازند توصيه مي‌كند به فعاليت حرفه‌اي خود در تيمهايشان ادامه دهند و بدانند هواداران ميليوني استقلال در صورت بروز اتفاقاتي هرگز آنها را نخواهند بخشيد و به اين موضوع آگاه باشند كه دود چنين جرياناتي به چشم كساني مي‌رود كه به تخريب سرمربي با كارنامه اين باشگاه كمر همت بسته اند اعضاي باشگاه استقلال گمان مي‌كنند آن گروهي كه در جهت تحريك عوامل اين حاشيه‌ها اقدام مي‌كنند، هدفشان تنها كادرفني اين تيم نبوده و مي‌خواهند مجموعه بزرگ استقلال را دچار بحران كنند، چرا كه اين مجموعه در فصل جاري حق و حقوق خود را به صورت قانوني و از طريق مراجع قانوني پيگيري مي‌كند، از باج دهي و بازيهاي نخ نماي رسانه‌اي خودداري مي‌كند، به فكر ايجاد گروهك رسانه‌اي در جهت تخريب حريفان نبوده و با اين شرايط بايد هم با چنين مسائلي مواجه شود.

در پايان توجه جامعه فوتبال ايران و اصحاب رسانه را به دو نكته مهم جلب مي كنيم :
    ‪ - ۱‬سناريو نويساني كه در سه هفته پاياني فصل ‪ ۸۵-۸۶‬رقابتهاي ليگ برتر ( فصلي كه سرمربي استقلال صمد مرفاوي بود ) با ايجاد حاشيه‌هاي شيطنت آميز قهرماني تيم اسقلال را از بين بردند، در اين فصل هم قهرماني اين تيم را خلاف منافع خود مي‌دانند.

باشگاه استقلال به عوامل پشت پرده اين ماجراها كه تلاش مي‌كنند با حاشيه سازي به جايگاه قبلي خود در باشگاه استقلال بازگردند هشدار مي‌دهد در صورت ادامه اين سناريوها به صراحت نام اين افراد را به خيل عظيم هواداران استقلال معرفي خواهد كرد.

‪ - ۲‬باشگاه استقلال دست روزنامه نگاران ،منتقدان و كارشناساني كه اين روزها به نقد منصفانه از تيم استقلال مي‌پردازند و بدون حب و بغض به مسائل مختلف اشاره مي‌كنند را مي‌فشارد و مطمئنا مخاطب اين اطلاعيه رسانه‌هايي نخواهند بود كه - فقط > به انتشار اخبار حاشيه‌اي پرداخته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران : تباني نكرده‌ايم

هورا اسپرت : نظري جويباري : زرینچه در تیم صنایع اراک دو بازی نتیجه گرفته گمان می‌کند ، چه خبر شده است. در حالي كه در فوتبال یک روز در عرش هستی و فردای آن روز در فرش قرار می‌گیری.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بحث تبانی این تیم در دومین دوره لیگ برتر برابر تیم هم‌نام اهوازی، گفت : اگر تيم به مانند فصل گذشته با حاشیه‌های فراوان روبرو بود و در رده هشتم یا نهم جدول رده‌بندی قرار داشت و از قهرمانی دور شده بود، هیچ‌گاه این صحبت‌ها مطرح نمي‌شد.

علی نظری جویباری افزود : اما حالا که ما در آستانه قهرمانی قرار داریم و هفته آینده یک بازی حساس مقابل فولاد خوزستان خواهیم داشت این حرف‌ها را می‌زنند تا به نوعی با حاشیه‌سازی‌های خود تیم را از قهرمانی دور کنند و به آرزوهای خود برسند.

وی ادامه داد : من متاسف هستم چرا این آقایان در مقطعی که تیم استقلال تهران در آستانه قهرمانی است این مطلب را عنوان می‌کنند؟ بر فرض اين که تبانی وجود داشته که البته هیچ‌گاه هم نبوده، چرا این در برهه حساس که تیم استقلال در آستانه قهرمانی قرار دارد عنوان می‌شود. اگر آنها معتقدند چنین اتفاقی در دومین دوره لیگ برتر رخ داده است چرا زودتر این مساله را عنوان نکردند و امروز یادشان افتاده که این مساله را عنوان کنند. در اين شرايط دیگر نمی توان به آنها گفت که استقلالی واقعی هستند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران، اضافه کرد: در همان مقطع آقای قریب مدیرعامل وقت باشگاه از طریق من به آقای زرینچه و پورحیدری پیغام داد که اگر بتوانند استقلال اهواز را شکست دهند قراردادشان تمدید خواهد شد. ضمن اینکه تیم استقلال در آن مقطع به زمین و زمان باخته بود و در رده نهم جدول قرار داشت. در مقابل استقلال تهران هم یک بازی فوتبال معمولی خود را ارائه کردند که تیم استقلال اهواز با استفاده از شرایط میزبانی و موقعیت‌هایی که به دست آمد، توانست سه امتیاز را بگيرند. در آن مقطع بازیکنان دیگری مثل پاشازاده، دین‌محمدی و منصوریان هم در تیم بودند که ارتباطشان با امیر قلعه‌نویی بسیار صمیمی‌تر بود چطور قلعه‌نویی به آنها تماس نگرفته اما با زرینچه و اکبرپور ارتباط برقرار کرده است. خود من هم نزدیک‌ترین دوست او بودم اما با من تماس نگرفته است. تیم استقلال اگر اهل تبانی بود سال قبل از آن می‌توانست با تساوی مقابل ملوان قهرمانی را مال خود کند اما هیچ‌گاه این کار را نکرد و در نهایت پرسپولیس قهرمان شد. فوتبال همین است یک روز پیروز می‌شويد و یک روز هم بازنده خواهید شد.

جویباری گفت: من بارها با امیر قلعه‌نویی صحبت کردم تا از وجود جواد زرینچه به عنوان دستیار خود استفاده کند. زرینچه هم می‌گفت یکبار هم کار من را به عنوان دستیار امتحان کنيد. من زمینه ملاقات آنها را در مدرسه فوتبال قلعه‌نویی مهیا کردم و زمینه آشتی آنها فراهم شد. اما حالا زرینچه در تیم صنایع ارک دو بازی نتیجه گرفته گمان می‌کند، چه خبر شده است. در فوتبال یک روز در عرش هستی و فردای آن روز در فرش قرار می‌گیری.
    وی افزود : یک تیم فقط یک سرمربی می‌خواهد صد تا سرمربی که نمی‌توان انتخاب کرد. حالا سایرین که بیرون مانده‌اند باید علیه قلعه‌نویی موضع بگیرند؟ او در گذشته و حال، همراه تیم استقلال تهران نتیجه گرفته است. همین مسأله باعث شده مردم و مسؤولان به وی اعتماد کنند. شاید دو سال دیگر قلعه‌نویی از این تیم برود و مربی دیگری جای وی بیاید در شرایط فعلی قلعه‌نویی توانسته به خوبی تیم را سامان دهد.

سرپرست تیم استقلال تهران در خصوص ادعای علیرضا اکبرپور بازیکن پیشین این تیم که اعلام کرده بود، از لبه خط به وی دستور می‌داد نفوذ نکند، چراكه مربیان تیم استقلال اهواز فصل آینده به استقلال تهران خواهند آمد، گفت: سؤال من از آقای اکبرپور این است که در آن مقطع چرا تیم استقلال تهران از پیروزی برابر سایر تیم‌های لیگ برتر هم عاجز بودند. یعنی اینکه آنها با سایر تیم‌ها نیز تبانی می‌کردند؟ پس الان هم که در کسوت مربیگری قرار دارند همچنان به کار تبانی و زدوبند مشغول هستند. امیر قلعه‌نویی با جدایی علیرضا اکبرپور از تیم استقلال مخالف بود اما خودش می‌گفت می‌خواهم به تیمی بروم که فیکس بازی کنم.

جویباری اضافه کرد: محمد نوازی که ادعای تبانی دارد خودش زنگ زد تا به استقلال تهران برگردد و پس از بازگشت، موفق عمل نکرد و به ناچار از جمع ما جدا شد و حالا دور از جوانمردی است که این قبیل بحث را مطرح می‌کنند.

وی ادامه داد : از هواداران استقلال خواهش می‌کنم هوشیار باشند خیلی‌ها نمی‌خواهند تیم مورد علاقه‌شان با مربی‌گری قلعه‌نویی قهرمان شود و این مساله با وجود 20 میلیون هوادار برای اعمال منافع شخصی دور از انصاف است. ما سه بازی حساس را پیش رو داریم که تلاش خواهیم کرد با پیروزی هر سه بازی به عنوان قهرمانی دست یابیم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به عملکرد ضعیف این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، گفت: در مقابل الاتحاد عربستان می‌توانستیم حداقل به یک تساوی دست یابیم و در تهران مقابل الجزیره امارات به اذعان تمامی کارشناسان حقمان پیروزی بود اما بازی با تساوی به اتمام رسید. اما در مسابقه برابر ام‌صلال به گفته خود قلعه‌نویی به هیچ وجه بازی خوبی را ارائه نکردیم اما امیدوارم سه مسابقه دور برگشت با جبران امتیازات از دست داده به عنوان یکی از دو تیم اول به مرحله بعدی صعود کنیم.

جویباری اضافه کرد : روز یکشنبه بازی حساسی را مقابل فولاد خوزستان خواهیم داشت خوشبختانه مجتبی جباری هم به تمرینات تیم بازگشته است و شرایط تیم برای رویارویی با تیم فولاد خوزستان بسیار ایده‌آل است. هیچ غایبی نداریم. تنها رینالدو همچنان مصدوم است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •