دوستان سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم برای امریه خاتم الانبیا به خصوص گروه سپاسد کسی تا حالا اقدام کرده؟ میدونید حقوق و مزایاش چطوریه؟
ممنون و تشکر
دوستان سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم برای امریه خاتم الانبیا به خصوص گروه سپاسد کسی تا حالا اقدام کرده؟ میدونید حقوق و مزایاش چطوریه؟
ممنون و تشکر
سلام به دوستان عزیز...کسی میدونه شکستگی پا چند روز استعلاجی داره؟
1 ماه استعلاجی داره!ولی اگه تو آموزشی باشه باعث تجدید دوره میشود!
شکستگی پا 1 ماه استعلاجی داره ولی بستگی به تایید معاون و پزشک بهداری داره که برات چه قدرش رو استراحت در منزل بزنه یا استراحت در یگان
سلام دوستان
من کسری بیسیجمو 2ماه پیش کاراشو انجام دادم و برگه 2 ماه کسری رو هم از سپاه استان گرفتم و اونا بهم گفتن که خودمون اتومانیک بعد یک مدت تو سایت نظام وظیفه ثبت میکنیم.
حالا که میرم پلیس+10 چک کنم میبینم که هنوز ثبت نشده.
اگه کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه
سپاس فراوان و ایام به کام
البته باید مینوشتین کجا خدمت میکردین ولی در هر صورت باید سپاه دست وارد سیستم کنه و 24-48 ساعت بعد سیستم نشون میده.
حالا اگه ناجا باشین میرید یه بار هم میدین ستاد فرماندهی میره استان برای تایید و بعد اونها از همون سیستم چک میکنن و جوابش میاد و در پرونده ثبت میشه.
سپاس از پاسخگویی تون دوست عزیز
من در پدافند هوایی ارتش خدمت میکنم ولی هنوز کسریم ثبت نشده حال نمی دونم چرا(البته اگه اشتباه نکنم اون سربازی که برگه کسری بسیجمو داشت تو سیستمشون ثبت میکرد بهم گفت این برگه ای که ما برات صادر کرده ایم رو ببر بده به یگان خدمتیت همین و بس، منم بهش گفتم این برگ کسری رو ببرم پلیس +10 واسه ثبت تو سایت نظام وظیفه ، اونم گفت احتیاجی نیس ما خودمون ثبت نظام وظیفه میکنیم
Last edited by myreza_12345; 31-03-2014 at 17:45.
دمتون گرم جواب ندادید !
دوستان سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم برای امریه خاتم الانبیا به خصوص گروهسپاسدکسی تا حالا اقدام کرده؟ میدونید حقوق و مزایاش چطوریه؟
ممنون و تشکر
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم من با مدرک کارشناسی برم سربازی خوبه یا نه؟؟؟چون خیلی سر دو راهی قرار گرفتم که برا ارشد بخونم یا نه...از طرف دیگه اگه بخوام ارشد بخونم (چون پایان خدمت ندارم) کار خاصی نمی تونم پیدا کنم.در ضمن رشتم هم برق الکترونیک هستش...یه سوال دیگه این که امکانش هست که تو پادگان باشم یا چه جاهایی ممکنه بیفتم با این مدرک
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
من هم با رشته برق الکترونیک همین فکر تو رو داشتم که اگه دکترا هم داشته باشم بی پایان خدمت فایده نداره.الان اول اردیبهشت اعزامم.تو پادگان بودن یا نبودن بستگی داره.اگه بتونی امریه بگیری که خیالت راحته ولی سه ماه بیشتر باید خدمت کنی.(کلا این کجا افتادنها یه متغیر تصادفیه)
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)