تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2110 از 4428 اولاول ... 1110161020102060210021062107210821092110211121122113211421202160221026103110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,091 به 21,100 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    امروز اینو دیدم

.................................................. .................................................. .....

« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟
    شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
    این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.

جایزه مصرف منصفانه
    تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
    هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
    نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.

سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور
    کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه
    POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
    با سرعت دریافت حداکثرتا 1Mbps
    POL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
    با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5Mbps
    POL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
    با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps

این شرکت امید دارد تا با اطلاع رسانی مناسب و تلاش برای آشنا نمودن متقاضیان با طرح ها و خدمات مختلف خود، ایشان را در دستیابی به محصول مورد نظر یاری نموده و به عنوان یک مشاوره ایشان را همراهی نماید.

پرسشهای متداول مشترکین در خصوص جایزه مصرف منصفانه:

1) سرعت من در حال حاضر کاهش پیدا کرده است، آیا پس از اتمام قرارداد قبلی و تمدید مجدد قرارداد، این جایزه بار دیگر به من تعلق می گیرد؟
    بله، تا زمانی که مصرف شما در دوره قرارداد جدید در حد متعارف باشد، از این جایزه بهره برده و سرعتی بیش از سرعت استاندارد خواهید داشت.

2) در حال حاضر جایزه مصرف منصفانه از سرویس من حذف شده و از مدت قراردادم نیز باقی مانده است، آیا اگر قرارداد جدیدی با شرکت منعقد کنم، این جایزه مجدداً به من تعلق می گیرد؟
    بله، در صورتی که سرویس فعلی خود را سوزانده و سرویس پشتیبان خود را فعال نمایید، "جایزه مصرف منصفانه" دو مرتبه به سرویس شما تعلق می گیرد (شما برای فعال سازی قرارداد رزرو می توانید به صفحه ورود کاربران ADSL وارد شده و در بخش مدیریتی اقدام به فعال سازی قرارداد رزرو خود نمایید). ولی در صورتی که نمی خواهید قرارداد فعلی خود را بسوزانید، برای استفاده از جایزه مصرف منصفانه باید صبر کنید تا مدت قرارداد سرویس فعلی خود تمام شده و قرارداد جدید فعال گردد.

3) در صورت حذف شدن جایزه مصرف منصفانه از سرویس من، چه مدت زمان لازم است تا این جایزه دوباره به سرویس من اضافه شود؟ آیا بایستی با شما مکاتبه کنم؟
    این کنترل توسط سیستم و به صورت خودکار صورت پذیرفته و در صورت حذف جایزه مصرف منصفانه از سرویس مشترک، در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.

2. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام. دوستان من چطور میتونم گزارش کارکردم رو بعد از هر بار قطع و وصل کردن مودم ببینم ؟ الان هر چی میزنم میگه گزارشی در 48 ساعت پیش موجود نیبست !

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. دوستان من چطور میتونم گزارش کارکردم رو بعد از هر بار قطع و وصل کردن مودم ببینم ؟ الان هر چی میزنم میگه گزارشی در 48 ساعت پیش موجود نیبست !
    توی 48 ساعت گذشته باید دیسی شده باشید تا گزارش بده، بعد از 5 دقیقه که دیسی شدید، می تونید گزارشو بگیرید
    مودم اگر روی حالت کانکشن اتوماتیک ست شده، باید مودم خاموش روشن بشه تا دیسی بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

مشکل حل شد ...............
    Last edited by HO3IN-Life; 01-01-2013 at 14:47.

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من هنوز بلا تکلیفم بیام پارس یا نیام عزیزان 512 میخوام بگیرم

یکی مرد و مردونه راستشو بگه تو روز و شب چقدر سرعت داره

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان واسه 128 محدود در ساعات روز این خوبه ؟

8. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آره خوبه اینم 128 شاتل

10. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این سرعت خوبه اما مثل صبانت نیست ،صبانت با 128 تا 230-250 میگرفت (این حرف مال چند سال پیشه نمیدونم الان اینطور هست یا نه)
    اگه میتونی با IDM تو روز و ساعت رایگان تست سرعت بزار
    Last edited by behnam-k; 01-01-2013 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

این سرعت فعلی منه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شبا هم قبل از اینکه محدود بشم از طرف شاتل رو 60 بود همیشه ولی از 4 صبح تا 8 رو 60 بر میگرده

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که 128 و 512 محدود دارن لطف کنن بگن سرعت دانلود روزانه و شبانشون چقدره ؟
    Last edited by shah994; 01-01-2013 at 17:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •