سلام
امروز اینو دیدم
.................................................. .................................................. .....
« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟
شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.
جایزه مصرف منصفانه
تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
• هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
این شرکت امید دارد تا با اطلاع رسانی مناسب و تلاش برای آشنا نمودن متقاضیان با طرح ها و خدمات مختلف خود، ایشان را در دستیابی به محصول مورد نظر یاری نموده و به عنوان یک مشاوره ایشان را همراهی نماید.
پرسشهای متداول مشترکین در خصوص جایزه مصرف منصفانه:
1) سرعت من در حال حاضر کاهش پیدا کرده است، آیا پس از اتمام قرارداد قبلی و تمدید مجدد قرارداد، این جایزه بار دیگر به من تعلق می گیرد؟
بله، تا زمانی که مصرف شما در دوره قرارداد جدید در حد متعارف باشد، از این جایزه بهره برده و سرعتی بیش از سرعت استاندارد خواهید داشت.
2) در حال حاضر جایزه مصرف منصفانه از سرویس من حذف شده و از مدت قراردادم نیز باقی مانده است، آیا اگر قرارداد جدیدی با شرکت منعقد کنم، این جایزه مجدداً به من تعلق می گیرد؟
بله، در صورتی که سرویس فعلی خود را سوزانده و سرویس پشتیبان خود را فعال نمایید، "جایزه مصرف منصفانه" دو مرتبه به سرویس شما تعلق می گیرد (شما برای فعال سازی قرارداد رزرو می توانید به صفحه ورود کاربران ADSL وارد شده و در بخش مدیریتی اقدام به فعال سازی قرارداد رزرو خود نمایید). ولی در صورتی که نمی خواهید قرارداد فعلی خود را بسوزانید، برای استفاده از جایزه مصرف منصفانه باید صبر کنید تا مدت قرارداد سرویس فعلی خود تمام شده و قرارداد جدید فعال گردد.
3) در صورت حذف شدن جایزه مصرف منصفانه از سرویس من، چه مدت زمان لازم است تا این جایزه دوباره به سرویس من اضافه شود؟ آیا بایستی با شما مکاتبه کنم؟
این کنترل توسط سیستم و به صورت خودکار صورت پذیرفته و در صورت حذف جایزه مصرف منصفانه از سرویس مشترک، در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.