ip مانند اسم شما در اینترنت هست برای شناسای شما در اینترنت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ip مانند اسم شما در اینترنت هست برای شناسای شما در اینترنت
بله مگا رو میگم البته شما که زیاد حجم میگیرین میتونین جشنواره مگا بگیرین یکماهه 7 گیگ 18900 تومن یا توربو بگیرین 7 گیگ در ماه 16740 تومن
اخه جشنواره یک ساله هست اونم باید دوباره جمع اوری کنم
بله همونطور که دوستمون گفتن IP برای آدرس دهی تو اینترنت به کار میره و برای اینکه اطلاعات رد و بدل بشه توسط این IP ها بین کلاینت و سرورها انجام میشه که IP ها هم دو نوعند یکی که معمولا استفاده میکنیم ip دینامیک هست که توسط مودم ها با پورتوکل DHCP به طور خودکار اختصاص پیدا میکنه و یکی هم که مد نظر شماست IP استاتیک هست که IP ثبت شده می باشد و در هر کجای اینترنت نشانگر شماست و برای سایت ها و سرورها و کافی نت ها و جاهایی که میخوان دوربین مدار بسته شونو با اینترنت ببینن و ... کاربرد داره. تو سرعت اینترنت مستقیما تاثیر نداره شاید تو زمان تاخیر داده یا به قول دوستان ping فرق کنه ولی کلا سرعت اینترنت به اکانتی که گرفتین ربط پیدا میکنه
خب چرا باید جمع آوری کنین؟
میگم اون موع باید اینو جمع اوری کنم و دوباره ثبت نام کنم
خب چه اشکالی داره شما ماهی حداقل چهار پنج گیگ اضافه شارژ میکنین که با این کار هزینه تون دقیقا نصف میشه اینکه خیلی باصرفه هست
مشکلش اینه که باید هزینه یک سال رو یک جا بدم متسافانه الان نمیتونم هزینه یک سال رو یک جا بدم و همینطور سرعت اون 600 700 هست که خط من نمیکشه متسفانه
میشه قیمت هاشون رو بگین ولی به نظرتون نیاز به جمع اوری هست یا برم بگم تبدیل کنن به جشنواره کافیه یک سوال دیگه اونم اینه که نقدی هم بزنم اقساطی داره یا نه نقدی رو باید به طور کامل بدم وهمینطور مودم ها مودم های خوبی هستن یا به درد بخور نیستن به نظر شما درست میگین نویز خطم بهتر میشه یا نه مودم خوبی نیستن
Last edited by mahdi1323; 18-10-2014 at 11:49.
سلام. چند صفحه قبل يه سؤالي پرسيدم بي جواب موند:
اگه بخوام از مخابرات اشتراک بگيرم آيا بايد حضوري بروم مدارک ميخواد؟ يا آنلاين هم ميشه خريد؟ اگه بله لطفا آدرس اينترنتيش رو محبّت کنيد. خيلي ممنون.
سلام هم حضوری میشه هم انلاین حضوری فقط کارت ملی همراهتون باشه میتونین از نمایندگی ها هم اقدام کنین حضوری یا انلاین هم اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)