کسی تونست حلش کنه؟
زنگ زدم پشتیبانی گفتند خط نویز داره گفتم چرا فقط شبانه میگه باید شب کارشناس بیاد خطو برسی کنه
اگه به نتیجه رسیدید خبر بدید ما هم راحت شیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کسی تونست حلش کنه؟
زنگ زدم پشتیبانی گفتند خط نویز داره گفتم چرا فقط شبانه میگه باید شب کارشناس بیاد خطو برسی کنه
کسی تونست حلش کنه؟
امروز 7 بیدار شدم از 7 به بعد دی سی نداشت نویز داشت که کاملا هم مشخصه خودشون با نرم افزاری چیزی دارن سیخ میزنن
شب کارشناس بیاد !!!
ساعت 2 به بعد ! ...... خطرناکه![]()
شب کارشناسای سیبیلو میزارن پشت سیستم![]()
من که 256 ، 10 گیگ دارم.. 40 تومن پول اینو میدم تا 2 شب متوالی خوابم نمیبره!! شما چطوری حاضرید خدادتومن به نت 10 مگ بدید![]()
به خاطر سرویس کذایی ای به اسم دانلود رایگان شبانه!!!! که هیچ کاربرد آنچنانی ای نداشت.
از این ماه دیگه تمدید نمیکنم چون عملا هیچ استقاده ای نتونستم بکنم یک شب نشد که لینکام ارور نده , صبح با امید از خواب بیدار میشدم بعد میدیدم تمام لینکا ارور داده تر زده رفته. اعصاب آدم میریزه بهم
از این ماه اصن میرم 6ماهه صبانت میگیرم که 10تومنه یا 1ساله میگیرم 59 تومن با مودم رایگان دیگه غید این شبانه های کذایی و میزنم چون هیچ سودی نداشت...
میخواهی قبل از ترک آسیاتک سرویس نا محدود مثل من یک ماه امتحان کن. میتونی در روز با سرعت کمتر تدریجی دان کنی، بدونه بیخوابی! شاید کافیست؟
به احتمال زیاد شاید اینو هم یه بار امتحان کنم فقط دیگه عمرمون هدر رفت سر این تست کردنا!!!!!
آقا این نامحدوداش یعنی چی که نوشته حخم تبادل فلان!؟ یعنی بعد اون حجم چه اتفاقی میوفته!؟ دقیقا واسم جانیوفتاده این قضیه![]()
بچه ها سرعت روز اسیاتک چطوره؟ من برای دفتر کارم میخوام! فقطم بین ساعتای 9 صبح تا 5 عصر... توی تهران راضی هستید ازش؟
پارس انلاین امونمو بریده! تا حالا چندبار خواستم بیام اسیاتک هی شک کردم! دوره پارس انلاینم تموم شده اگر بدونم خوبه همین فردا برای خط دومم اسیاتک میگیرم!! تورو خدا ج بدید توی تهران سرعت روزانه چطوره؟ مثل صبانت هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)