دوست من اولاَ اینجا تاپیک گوشیه N73 هست ....
ثانیاَ دوربینت از کی اینجوری شده ..؟ از دستت افتاده ..؟
دوست من اولاَ اینجا تاپیک گوشیه N73 هست ....
ثانیاَ دوربینت از کی اینجوری شده ..؟ از دستت افتاده ..؟
ممنون از راهنماییتون.
راه اول رو قبلا تست کردم ولی راه دوم در عین سادگی به نظر میاد راه هوشمندانه ایه
شاید از این راه بشه، انجام میدم جوابشو میگم.
یه چیز جالب در مورد هوش بگم
میدونین از هر 10 japoni
8 فر هوش کم
1 با بهره هوشی متوسط
و تنها 1 نفر هوشمند هستند ؟؟
ودر ایران 6 نفر هوشمند
3 نفر متوسط
و 1 نفر با بهره هوشی پایین وجود داره ؟؟![]()
ان 71باان73که زیادفرق نمیکنه!هیچ اتفاقی هم براش نیفتاده بیخودی اینطوری شد.ممکنه به خاطر نصب یه نرم افزار ویروسی اینجوری شده باشه؟هزینه تعمیرش چقدر میشه؟میدونید؟
ali racer عزیز،
قطعا، این که ایرانیها تو همه چی تکن شکی نیست...
اون راه هم جواب نداد، فقط وقتی سینک میکنم تو کامپیوتر همه رو با اسم میبینم ولی اینباکس گوشی هنوز به صورت شماره ای میاد.
کسی از دوستان راه دیگه ای سراغ نداره؟
موبایل من موزیکال است ولی کیفیت صدا ان از معمولی کمتر است تو پخش آهنگ وکلیپ تصویری
کمک کنید
خوب علی عزیز بهتره به این نکته توجه کنی که:
خیلی از توزیعهای پدیده های طبیعی از توزیع نرمال پیروی میکنه (این خیلی هم بدیهی و منطقیه که جهان در حالت نرمال باشه)
توزیع هوش در یه جامعه هم یه توزیع نرمال هست یعنی وقتی میگی متوسط یعنی اکثر جامعه.
ازین رو هوش در بین تمامی با معیار نوزادان تقریبا یکسان هست.
تفاوتهای جزئی به خاطر سطوح مختلف زندگی هست یعنی یه کودک افریقائی توی یه قبیله بدوی توی افریقا با همزادش که توی آمریکا به دنیا اومده در ۲۴ سالگی بهره هوشی یکسانی ندارنن.......
خلاصه اینحا جای این بحثها نیست اگه خواستی یه تاپیک راجع به این موضوع بزن............به خیلی از حرفهای صد من یه غاز هم توجه نکن.........حرفهائی که حتی بعضی از افراد بالا هم میزنن ولی نه از روی منطق از روی.....
ولی اینو در نظر نگرفتی که تو ژاپن اون 9 نفر رم میزارن زیر دست اون یک نفر باهوش ولی تو ایران اون 9 نفر باهوش رو میزارن زیردست اون یه نفر که بهره هوشی پایینی داره.
فرق نمیکنه زیاد ؟؟؟!!!
سلام و خسته نباشید به برو بچز انجمن...
من گوشی N73 معمولی دارم و از دیروز وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم و آپدیت موزیک لایبری رو می زنم آهنگ های داخل phone memory رو لود می کنه .:o
از تو file manager آهنگ های داخل مموری رو اجرا می کنه و تو گالری هم نشونشون میده اما اهنگهای تو حافظه گوشی رو لود می کنه... گوشی رو خاموش روشن کردم آهنگها رو هم دوباره ریختم تو پوشه Sound/Digital توی مموری ، اما بازم phone memory رو لود کرد . :(:wacko:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)