منم تونستم با چهار تا شون دوست بشم ... یعنی فرصت نشد مگرنه دو تای دیگه رو هم پیدا می کردم ...
وقتی رسیدم به مرحله ی اموزش خلبانی انقدر اذیت شدم که بازی رو پاک کردم ... اون موقع این تاپیک انقدر رونق نداشت
تا سیومو اپلود کنم کسی برام رد کنه ... اینم از شانس بده منه دیگه ...
----------------------------------------------------------------------------------------
همون طور که Oracle گفت بایکی از دوست دختر هات همون اولای بازی طی یه مرحله نجات اشنا میشی ... اسمش
Denise هست ... خیلی هم زشته ... از ساعت 6 صبح تا 4 بعد از ظهر خونه س ...می تونی بری سراغش ...
یکی دیگه از دوست دخترهات اسمش Michelle هست ... توی مرحله ی اموزش رانندگی باهاش اشنا میشی ...
از ساعت 12 شب تا 12 ظهر توی خونه س ...
یکی دیگه از دوست دخترهات اسمش Helena هست ... این دختره روی پشت بوم یه اسلحه فروشی توی منطقه ی Blueberry داره تمرین تیراندازی می کنه ...
این دختره دهنه مارو اسفالت کرد ولی با هامون راه نیومد ... با هاش رقصیدیم بردیمش ماشین سواری رفتیم رستورا ن
باسه ش پشتک زدم از دهنم اتیش در اووردم اما
نشد که نشد ...
از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر و از 2 ظهر تا 2 شب خونه ست ...
یکی دیگه از دوست دختر هات اسمش Katie هست ... توی منطقه ی Avispa Country Clup داره تمرین کاراته می کنه ... از 12 ظهر تا 12 شب توی خونه س ...
( یه اتفاق جالب رو با این دوستم تجربه کردم ... یه روز برده بودمش رستوران ... غذامون که تموم شد اومدیم بیرون
با Denise رو به رو شدیم ... هیچی دیگه لو رفتیم ... یعنی فهمید هم با اونم هم با دنیس ... درصد علاقه ش بهم کم شد ...
این چهار تا بالایی رو پیدا کرده بودم ....
----------------------------------------------------
پنجمین رفیقت اسمش Barbara هست ... از ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 صبح توی اداره ی پلیس منتظر تو هست ...
اداره ی پلیس توی منطقه ی EL Quebrados هست ...
اخرین دختری که می تونی با هاش اشنا بشی توی مرحله ی Key To Her Heart هست ... اسمش Millie هست ...
اینا یه سری توضیح در مورد GF ها توی GTA بود ...
یه عکس هم براتون اپلود کردم که خیلی کمکتون می کنه ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین ...