تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 211 از 391 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    چیت یا کد تقلبی که بشه تو شبکه ازش استفاده کرد واسه بازی هست یا نه؟مرسی

داره خودمونی میشه L E G E N D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

4

سلا م
    اول به همه دو ستان رسیدن سال نو رو تبر یک عرض می کنم .

دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد

بر ای اینکه مطمئن بشید این قضیه صحت داره به این آدرس یک سر بزنید تا خودتون مجوز انتشار و رده سنی بازی رو ببینید که تا ئید شده من گفتم فقط یک سری کا غذ بازی هاش مو نده او ن هم دست من نیست ادارها ی مملکت ما آنقدر می دو نن تا خسته شی بزنی بی راه .......

این هم آدرسی که مجوز بازی رو تا ئید کرده این بازی همکنو ن در وزارت ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانهای مو جود هست بنیاد تائید کرده و رده سنی 12 سال به بالا داده فر ستاده ارشاد، ارشاد نامه مجوز رو صادر کنه هر کس شک داره بره این آدرس خودش ببینه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک مقدار دو ست گرامی فکر کن بعد شایعه پر اکنی کن شما با یک بچه طرف نیستی که بخوای با این حر فها مجبور به کاری اش کنی من سنم مطمئن باش از شما خیلی بیشتره ولی بر ای خاطر علاقه خودم این کار رو کردم و دو ست دارم تمام کار هاش بدون عیب و نقص و کامل باشه واقعا از شما تعجب می کنم ....فقط سکوت تا زمان انتشار ...

دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد

از نظر سني هم شما فکر نکنم زياد سني داشته باشي. خونه پُرش 27 - 28. اصلاً جهنم و ضرر 30 سالته. خوبه آقا بزرگ.
    ضمن اينکه مثل همون حرف معروف اخراجيها که گفتن به ريش نيست ، به ريشست ؛ من هم بهت ميگم به سن نيست به چيزيه که تو کلست. به طرز تفکر.

ما اينو هنوز هم ميگم اين ويرايش بازي که شما ميگي کار خودته من مسرانه ميگم کار شما نيست و دقيقاً همين چيزي رو که ميگيد ساختين رو در همون سايت خارجي که ذکر کردم درباره ويرايشش توضيح داده بود.
    من اصلاً اصراري ندارم که بخوام براي شما دليل بيارم. هر کس خودش ميدونه چيکارست.
    اينو محض اطلاع بچه هاي سايت گذاشتم که سرکارشون گذاشتي. رفتي يه سري از اون سايت هاي ارائه دهنده ويرايش هاي جنرال و چند بازيه ديگه ويرايش هاي مختلف رو تو سايت خودت گذاشتي و طفلي بچه ها رو هم طوري سرکار گذاشتي که فکر کنن همشون کار تويه!!!
    همون موقع هم که گفتي براي ساختش نياز به کمک داري من و چندتا از بچه ها بهت گفته بوديم ميخوايم تو ساخت اين مُد بهت کمک کنيم. چند تا آدرس چرت و پرت دادي و گفتي برين اون نمونه رو دانلود کنيد و روش کار کنيد و.... که همه رفتيم تو آدرسي که داده بودي و معلوم شد که سرکار گذاشته بودي. هرچي هم که گفتيم آدرس درست نيست لينک اشتباهه ؛ رفته بودي کوچه علي چپ.
    به هر حال اگه واقعاً کار خودت بوده ( که ميگم نيست و يا حداقل اقلش کپيشو گير آووردي ) ناز شصتت. کي بخيل ما که ميخواستيم کمکت کنيم.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بابا بازي ساز

جدي نگير محض خنده.

داره خودمونی میشه moien zarif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من مد
    Command & Conquer Tiberian Dawn Redux را دانلود کردم که حجمش 669مگا هست ولی وقنی میخوام از زیپ درش بیارم این پیغام رو میده:
    please insert the last disk of the multi_volume set and click ok to continue حالا چه کار کنم؟ در ضمن مد کنترا007رو هم دانلود کردم ولی وقتی کپی کردم توی محل نصب جنرال هیچ تغییری ایجاد نشد. لطفا یکی به دادم برسه

Last edited by moien zarif; 15-04-2010 at 11:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی نمی خواد جواب سوال منو بده؟
    دلم میخواد هر چی سریعتر این مدهارو اجرا کنم و از بازی لذت ببرم

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

کسی نمی خواد جواب سوال منو بده؟
    دلم میخواد هر چی سریعتر این مدهارو اجرا کنم و از بازی لذت ببرم
    این مد ها هیچ کدام ایر اد نداره از منوی استارت کنترل کن شاید ایکن کنترا جداگانه باشه از او ن قسمت اجراش کن در مورد تایبر یم هم مطمئن شو فضا بر ای نصب داری و گرنه این مد ها ایر اد ند ارند ....

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مدهایی که من دانلود کردم یکیش(تایبریم) زیپ هست و اون یکی(کنترا007)یک فایل معمولی.کنترا ستاپ نداشت ومن کپیش کردم وهیچ تغییری نکرد اون یکی هم از زیپ در نیومد.
    توی صفحه 209 که من پرسیده بودم چطوری میشه مدهایی رو که خودمون دانلود میکنیم استفاده کرد در جواب نوشته بودی فایلهایی که چندتا پوشه اند یا پسوند INI دارند باید درمحل نصب بازی کپی بشن ولی پسوند کنترایی که من دانلود کردم .rar هست.
    من باید پسوندش رو عوض کنم؟
    Last edited by moien zarif; 16-04-2010 at 19:38.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مدهایی که من دانلود کردم یکیش(تایبریم) زیپ هست و اون یکی(کنترا007)یک فایل معمولی.کنترا ستاپ نداشت ومن کپیش کردم وهیچ تغییری نکرد اون یکی هم از زیپ در نیومد.
    توی صفحه 209 که من پرسیده بودم چطوری میشه مدهایی رو که خودمون دانلود میکنیم استفاده کرد در جواب نوشته بودی فایلهایی که چندتا پوشه اند یا پسوند INI دارند باید درمحل نصب بازی کپی بشن ولی پسوند کنترایی که من دانلود کردم .rar هست.
    من باید پسوندش رو عوض کنم؟
    شما باید اول فایل رو از حالت فشر ده خارج کنی با کمک این نزم افزار به راحتی می تو نی این کار رو بکنی :

آدرس سایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه شما فایل رو از حالت فشر ده خارج کردید تمام او نها رو در پوشه نصب بازی کپی کنید .همین...پ

rar هم یک نوع پسوند زیپه ...تایبر یم هم زیپ نیست بلکه تا او نجایی که من یادمه ستا پ بود و شما باید نصبش می کردی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس چرا کنترا عمل نکرد؟
    Last edited by moien zarif; 17-04-2010 at 09:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

پس چرا کنترا عمل نکرد؟
    از حالت فشر ده خارجش کنی و در محیطی که بازی جنرال زرو رو نصب کردی نصبش کنی فکر نکنم مشکلی باشه فقط بگو ببینم ستاپ یا فایل یا پوشه است پس از اینکه از حالت فشر ده در ش می آری چون من خیلی وقت پیش نصبش کردم یا دم نیست اگه ستاپ بو د آدرس محل نصب رو بده یعنی پوشه جنرال زرو ولی اگه چند تا پوشه بو د یا فایل با پسو ند های مختلف همشو ن رو همو نطور که گفتم در محیط نصب بازی کپی کن یک مسئله دیگه اینکه بعضی از مد ها بر ای خو دشو ن فایلی با پسو ند EXE می سازند که اگه کنترا 007 هم همینجوری بو د بعد از کپی باید آیکن خود بازی رو اجرا کنی
    موفق باشی

10. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی میدونه برای تحت شبکه چطوری باید سریال Zero Hour رو تغییر داد که دیگه نیازی به نصب مجدد بازی نباشه ؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •