سلام.
چیت یا کد تقلبی که بشه تو شبکه ازش استفاده کرد واسه بازی هست یا نه؟مرسی
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام.
چیت یا کد تقلبی که بشه تو شبکه ازش استفاده کرد واسه بازی هست یا نه؟مرسی
دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد
از نظر سني هم شما فکر نکنم زياد سني داشته باشي. خونه پُرش 27 - 28. اصلاً جهنم و ضرر 30 سالته. خوبه آقا بزرگ.
ضمن اينکه مثل همون حرف معروف اخراجيها که گفتن به ريش نيست ، به ريشست ؛ من هم بهت ميگم به سن نيست به چيزيه که تو کلست. به طرز تفکر.
ما اينو هنوز هم ميگم اين ويرايش بازي که شما ميگي کار خودته من مسرانه ميگم کار شما نيست و دقيقاً همين چيزي رو که ميگيد ساختين رو در همون سايت خارجي که ذکر کردم درباره ويرايشش توضيح داده بود.
من اصلاً اصراري ندارم که بخوام براي شما دليل بيارم. هر کس خودش ميدونه چيکارست.
اينو محض اطلاع بچه هاي سايت گذاشتم که سرکارشون گذاشتي. رفتي يه سري از اون سايت هاي ارائه دهنده ويرايش هاي جنرال و چند بازيه ديگه ويرايش هاي مختلف رو تو سايت خودت گذاشتي و طفلي بچه ها رو هم طوري سرکار گذاشتي که فکر کنن همشون کار تويه!!!
همون موقع هم که گفتي براي ساختش نياز به کمک داري من و چندتا از بچه ها بهت گفته بوديم ميخوايم تو ساخت اين مُد بهت کمک کنيم. چند تا آدرس چرت و پرت دادي و گفتي برين اون نمونه رو دانلود کنيد و روش کار کنيد و.... که همه رفتيم تو آدرسي که داده بودي و معلوم شد که سرکار گذاشته بودي. هرچي هم که گفتيم آدرس درست نيست لينک اشتباهه ؛ رفته بودي کوچه علي چپ.
به هر حال اگه واقعاً کار خودت بوده ( که ميگم نيست و يا حداقل اقلش کپيشو گير آووردي ) ناز شصتت. کي بخيل ما که ميخواستيم کمکت کنيم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا بازي ساز
جدي نگير محض خنده.![]()
سلام
من مد Command & Conquer Tiberian Dawn Redux را دانلود کردم که حجمش 669مگا هست ولی وقنی میخوام از زیپ درش بیارم این پیغام رو میده:
please insert the last disk of the multi_volume set and click ok to continue حالا چه کار کنم؟ در ضمن مد کنترا007رو هم دانلود کردم ولی وقتی کپی کردم توی محل نصب جنرال هیچ تغییری ایجاد نشد. لطفا یکی به دادم برسه![]()
Last edited by moien zarif; 15-04-2010 at 11:39.
کسی نمی خواد جواب سوال منو بده؟
دلم میخواد هر چی سریعتر این مدهارو اجرا کنم و از بازی لذت ببرم![]()
این مد ها هیچ کدام ایر اد نداره از منوی استارت کنترل کن شاید ایکن کنترا جداگانه باشه از او ن قسمت اجراش کن در مورد تایبر یم هم مطمئن شو فضا بر ای نصب داری و گرنه این مد ها ایر اد ند ارند ....
سلام دوست عزیز
مدهایی که من دانلود کردم یکیش(تایبریم) زیپ هست و اون یکی(کنترا007)یک فایل معمولی.کنترا ستاپ نداشت ومن کپیش کردم وهیچ تغییری نکرد اون یکی هم از زیپ در نیومد.
توی صفحه 209 که من پرسیده بودم چطوری میشه مدهایی رو که خودمون دانلود میکنیم استفاده کرد در جواب نوشته بودی فایلهایی که چندتا پوشه اند یا پسوند INI دارند باید درمحل نصب بازی کپی بشن ولی پسوند کنترایی که من دانلود کردم .rar هست.
من باید پسوندش رو عوض کنم؟
Last edited by moien zarif; 16-04-2010 at 19:38.
شما باید اول فایل رو از حالت فشر ده خارج کنی با کمک این نزم افزار به راحتی می تو نی این کار رو بکنی :
آدرس سایت :
بعد از اینکه شما فایل رو از حالت فشر ده خارج کردید تمام او نها رو در پوشه نصب بازی کپی کنید .همین...پکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rar هم یک نوع پسوند زیپه ...تایبر یم هم زیپ نیست بلکه تا او نجایی که من یادمه ستا پ بود و شما باید نصبش می کردی
پس چرا کنترا عمل نکرد؟![]()
Last edited by moien zarif; 17-04-2010 at 09:35.
از حالت فشر ده خارجش کنی و در محیطی که بازی جنرال زرو رو نصب کردی نصبش کنی فکر نکنم مشکلی باشه فقط بگو ببینم ستاپ یا فایل یا پوشه است پس از اینکه از حالت فشر ده در ش می آری چون من خیلی وقت پیش نصبش کردم یا دم نیست اگه ستاپ بو د آدرس محل نصب رو بده یعنی پوشه جنرال زرو ولی اگه چند تا پوشه بو د یا فایل با پسو ند های مختلف همشو ن رو همو نطور که گفتم در محیط نصب بازی کپی کن یک مسئله دیگه اینکه بعضی از مد ها بر ای خو دشو ن فایلی با پسو ند EXE می سازند که اگه کنترا 007 هم همینجوری بو د بعد از کپی باید آیکن خود بازی رو اجرا کنی
موفق باشی
کسی میدونه برای تحت شبکه چطوری باید سریال Zero Hour رو تغییر داد که دیگه نیازی به نصب مجدد بازی نباشه ؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)