تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 229 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2289

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    من adsl بودم و از طرح 16 مگ هم تقريبا 70 گيگ مونده بود رفتم تبديلش كردم به vdsl مودمم vr400 هست خلاصه مودم رو ريست كردم از اول تنظيم كردم
    قبلا سرعتم توي adsl دانلودم 15mbps بود واپلود زير 1mbps الان كه تبديلش كردم به vdsl سرعتم اينه فقط اپلودم سريعتر شده براي همه همينه يا مشكلي هست ؟! خونه دقيقا چسبيده به كافوي مخابرات
    الان سرعتم اينه
    کیفیت خط تون محشره
    دانلود تا 100 مگ و آپلود تا بیشتر از 40 مگ جا داره
    یا تو سایت مخابرات تغییر سرویس بزنید که کانفیگ اینترنت درست بشه
    یا اگه از بسته تون زیاد مونده یا پیش پرداخت هستید می تونی توی سایت تیکت بدی یا به 2020 زنگ بزنی که سرعت رو بالاتر ببندن براتون
    (همچنین حواستون هم باشه که مخابرات معمولا سرعت رو 2 برابر سرعت خریداری شده می بنده. یعنی اگه توی سایت به سرویس 16 مگ دوباره تغییر بزنید سرعت دانلودتون میشه 32. ولی اگه سرویس 50 مگ رو بخرید سرعت روی 100 براتون بسته میشه)
    Last edited by djkavehtnt; 22-07-2022 at 15:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی به من بگه چرا با پینگ ۵۰ ۶۰ adsl تاخیر توی بازی بیشتر از گوشی با پینگ ۸۰ هست! دو سه روزه اینطور شده سرویسم ۸ مگ هست

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی به من بگه چرا با پینگ ۵۰ ۶۰ adsl تاخیر توی بازی بیشتر از گوشی با پینگ ۸۰ هست! دو سه روزه اینطور شده سرویسم ۸ مگ هست
    تو گیم علاوه برو Latency شما Input lag هم داری که معمولا بسیار پایین هست ولی من با اینترنت ایران دیدم Input lag میره بالا و عملا میاد رو پینگ و پینگ 60 حس پینگ 200 رو داره به خصوص input lag بسیار اعصاب خرد کن هست. مثلا شما در بازی overwatch یک latency داری و یک IND !
    IND تقریبا همیشه رو 20 هست حتی اگر پینگ 200 هم باشه ولی با با نت ایران من میبینم گاها IND میاد رو 60 که اون موقع روانی میکنه. صدا ها با انمیشن out of sync میشن و گاها اصلا انیمشن صدا ندره و بعضا انمیشن های سریع skip میشن و شما هیچ چیزی رو اسکرین نمی بینی و teleport کردن کاراکترها هم از این قبیل هست. خلاصه احتمال زیاد شبکه مشکل داره و شما Input lag تو بازه میره بالا و کاملا جدا از latency هست !
    Last edited by luches; 23-07-2022 at 20:17.

4. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تو گیم علاوه برو Latency شما Input lag هم داری که معمولا بسیار پایین هست ولی من با اینترنت ایران دیدم Input lag میره بالا و عملا میاد رو پینگ و پینگ 60 حس پینگ 200 رو داره به خصوص input lag بسیار اعصاب خرد کن هست. مثلا شما در بازی overwatch یک latency داری و یک IND !
    IND تقریبا همیشه رو 20 هست حتی اگر پینگ 200 هم باشه ولی با با نت ایران من میبینم گاها IND میاد رو 60 که اون موقع روانی میکنه. صدا ها با انمیشن out of sync میشن و گاها اصلا انیمشن صدا ندره و بعضا انمیشن های سریع skip میشن و شما هیچ چیزی رو اسکرین نمی بینی و teleport کردن کاراکترها هم از این قبیل هست. خلاصه احتمال زیاد شبکه مشکل داره و شما Input lag تو بازه میره بالا و کاملا جدا از latency هست !
    هیچ راهکاری برای حل این مشکل وجود نداره که کاربر انجام بده؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان الان چطور میشه متوجه شد ک خط خونه ماهم میشه vdsl داد؟

باید زنگ زد 2020؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان الان چطور میشه متوجه شد ک خط خونه ماهم میشه vdsl داد؟

باید زنگ زد 2020؟
    می تونین زنگ بزنین شرکت های مختلف بپرسین، ولی یچیز رو در نظر بگیرین اگه فاصلتون تا مرکز مخابرات یا کافو زیاده سرویس vdsl هزینه اضافی و فرقی با adsl نمی کنه براتون یا اگه کیفیت خطتون پایین باشه.
    از صفحه اول مودمتون با status مودم ی عکس بزارین دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنن.
    Last edited by alipahlavi; 24-07-2022 at 14:18.

8. این کاربر از alipahlavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

می تونین زنگ بزنین شرکت های مختلف بپرسین، ولی یچیز رو در نظر بگیرین اگه فاصلتون تا مرکز مخابرات یا کافو زیاده سرویس vdsl هزینه اضافی و فرقی با adsl نمی کنه براتون یا اگه کیفیت خطتون پایین باشه.
    از صفحه اول مودمتون با status مودم ی عکس بزارین دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنن.
    من الان از شاتل اینترنت دارم و سیم کشی خونه وصله به مودم اگر جداش کنم کیفیتش ی کوچولو بالاتر میره کشش میرسه به 18 مگ

تماس هم زدم به 2020 گفتش ما بررسی نمیکنیم!

ارسال میکنیم شمارتون رو به مرکز مخابراتیتون شرایطش باشه زنگ میزنن راهنمایی میکنن

Last edited by MMDFullHD; 24-07-2022 at 14:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من الان از شاتل اینترنت دارم و سیم کشی خونه وصله به مودم اگر جداش کنم کیفیتش ی کوچولو بالاتر میره کشش میرسه به 18 مگ

تماس هم زدم به 2020 گفتش ما بررسی نمیکنیم!

ارسال میکنیم شمارتون رو به مرکز مخابراتیتون شرایطش باشه زنگ میزنن راهنمایی میکنن

شاتل خودش هم vdsl میده.
    اونم زنگ بزنی فکر کنم همین طوره درخواست می دن بعد بررسی زنگ می زنن.
    الان
    line Attenuation

برای دانلود به نظرم بالاست همیشه همین قدره؟

بقیه دوستان بهتر می دونن نظر بدن بهتره.
    Last edited by alipahlavi; 24-07-2022 at 14:40.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شاتل خودش هم vdsl میده.
    اونم زنگ بزنی فکر کنم همین طوره درخواست می دن بعد بررسی زنگ می زنن.
    الان
    line Attenuation

برای دانلود به نظرم بالاست همیشه همین قدره؟

بقیه دوستان بهتر می دونن نظر بدن بهتره.
    تو تهرانش درست حسابی نمیده

باز از لحاظ پوشش مخابرات فک کنم بهتره

گیم فعاله و سیم کشی کل خونه ک داغونه الان متصله ب سیمی ک مستقیم کشیدم از سر در خونه
    اینارو بردارم تا 18 مگ رو راحت کشش داره

خلوت باشه نویز نباشه تا 21 میکشه

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هیچ راهکاری برای حل این مشکل وجود نداره که کاربر انجام بده؟
    والا برای من استفاده از وی پی ان های مخصوص بازی تنها راه حل هست. اونم نه وی پی انهای ایرانی . من با این سرویسهای دخلی مخصوص گیم مثل Godping, و .... همین مشکل رو همچنان دارم. من یک مدت از Nord استفاده میکردم بد نبود ولی بعد رفتم WTfast رو تست کردم خوب بود ولی گه گداهی با نت ایران به مشکل میخورد و اصلا وصل نمیشد. الانم چندین ماه هست که از Exitlag استفاده میکنم و تقریبا این مشکل رو به طور کامل رفع کرده و پینگشم با اوروپا و حتی خاورمیانه بهترین بوده. اگر از گیم مورد نظرتون پشتیبانی کنه به نظرم بهترین وی پی ان گیم خارجی برای نت ایران هست.
    Last edited by luches; 24-07-2022 at 19:17.

13. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •