تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 858 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم با با اینترنت ایرانسل نمیشه انلاین گیم بازی کرد
    مودم 6000 دارم امتحان کردم نشد میخواستم بدونم همشون اینجوریه؟
    4جی معمولی چطور؟
    سلام ، TD و 4 جی رو نمیدونم اما من با 3g بازی میکنم و مشکلی نیست
    4 جی که 100% بهتره
    tD هم رو کاغذ که بهتره

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شما که الان درخواستتونو ثبت کردین، چطوری به unstable بودنش پی بردین؟ قبلا استفاده کردین؟
    کس دیگه ای قطع ناگهانی این مودم رو تایید میکنه؟ اگه آره که از اکبند خارج نکنم !!! من استفادم گاهی اوقات dota 2 ، پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
    من قبل از تعويض طرح تعويض مودم وايمكس يك عدد مودم GP2101 خريدم و بله اين نتيجه سر و كله زدن من براي ٢ هفته با اين مودم بود- يكي از مشكلات اينه كه بهد از چند ورود و خروج به پنل مودم - پنل هنگ ميكنه و اطلاعات رو نشون نميده و تنها راهش ريست مجدد هست تاكيد ميكنم ريست بازگشت به تنظيمات اوليه - درباره پرش و مشكلات واي فاي هم بله من در ١ ساعت ابتدايي كار متوجه شدم و بعد واي فاي رو خاموش كردم و مودم رو به يك روتر متصل كردم - در اين حالت مشكل قطع اينترنت و راه اندازي مجدد خودكار مودم كمتر شد. ميشه گفت پايدار تر شد- اما مشكل پنل به قوت خودش باقي است. اين تجربه بنده است. براي همين درخواست تعويض مودم وايمكس رو ثبت كردم كه ببينم آيا مودم جديدي كه در طرح تعويض ميدن چطورياست. براي من پايداري خط اينترنت مهمه مشكل واي فاي و اينا مهم نيست و نبوده چون اساسا بايد براي استريم خوب و پايدار از يك روتر بي سيم پهن باند استفاده كرد.
    Last edited by shahin_ak; 10-05-2017 at 15:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

من قبل از تعويض طرح تعويض مودم وايمكس يك عدد مودم GP2101 خريدم و بله اين نتيجه سر و كله زدن من براي ٢ هفته با اين مودم بود- يكي از مشكلات اينه كه بهد از چند ورود و خروج به پنل مودم - پنل هنگ ميكنه و اطلاعات رو نشون نميده و تنها راهش ريست مجدد هست تاكيد ميكنم ريست بازگشت به تنظيمات اوليه - درباره پرش و مشكلات واي فاي هم بله من در ١ ساعت ابتدايي كار متوجه شدم و بعد واي فاي رو خاموش كردم و مودم رو به يك روتر متصل كردم - در اين حالت مشكل قطع اينترنت و راه اندازي مجدد خودكار مودم كمتر شد. ميشه گفت پايدار تر شد- اما مشكل پنل به قوت خودش باقي است. اين تجربه بنده است. براي همين درخواست تعويض مودم وايمكس رو ثبت كردم كه ببينم آيا مودم جديدي كه در طرح تعويض ميدن چطورياست. براي من پايداري خط اينترنت مهمه مشكل واي فاي و اينا مهم نيست و نبوده چون اساسا بايد براي استريم خوب و پايدار از يك روتر بي سيم پهن باند استفاده كرد.
    من الان دو روزه مودم 5142 رو تحویل گرفتم و تا حالا این مشکل رو ندیدم
    البته سیم کارتم هنوز فعال نشده
    امیدوارم که چنین مشکلی نداشته باشن

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من یه مودم adsl تندا 2 آنتنه دارم , wifi اون دستگاه کار منو راه میندازه
    احیانا اگه wifi این بد باشه میشه اونو روتر کنم و از نت این استفاده کنم؟ دقیقا چی لازمه؟ یه کابل لن که این مودم رو به اون مودم وصل کنم؟
    انشالله که wifi خوبی داشته باشه چون آنتن wifi لپتاپم ایراد داره
    البته نهایت میخوام 70 متر رو پوشش بدم، مساحت زیادی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من یه مودم adsl تندا 2 آنتنه دارم , wifi اون دستگاه کار منو راه میندازه
    احیانا اگه wifi این بد باشه میشه اونو روتر کنم و از نت این استفاده کنم؟ دقیقا چی لازمه؟ یه کابل لن که این مودم رو به اون مودم وصل کنم؟
    انشالله که wifi خوبی داشته باشه چون آنتن wifi لپتاپم ایراد داره
    البته نهایت میخوام 70 متر رو پوشش بدم، مساحت زیادی نیست
    منم هنوز اين مودم جديد رو تست نكردم تازه مودم ٥١٤٢ رو امروز سفارش دادم و براي قضاوت هنوز زوده - اما براي اينكه متوجه بشيد مودم adsl كه داريد ميتونه بجاي روتر بي سيم هم عمل مي كنه بايد جعبه و مشخصات مودمتون رو چك كنيد و ببينيد كه آيا پورتي بنام WAN داره يا نه معمولا يا يك پورت جداگانه لن در پشت مودم بنام wan هست يا يكي از همون پورت هاي لن معمولي اين قابليت رو هم داره اگر اينطور باشه معمولا نوشته lan/wan

7. این کاربر از shahin_ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه miladsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تست مودم td lte 5142 در طفر بلوار ارش:
    با دو خط چراغ روشن دانلود ١٥.٥ مگابيت
    اپلود ٥.٧

در همين لحظه تست ايرانسل مودم 4g تي پي لينك ثابت روميزي چراغ همه روشن انتن كامل
    دانلود ٦٥ مگابيت !!!!!!
    اپلود ٦.٥

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. 2 کاربر از miladsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تست مودم td lte 5142 در طفر بلوار ارش:
    با دو خط چراغ روشن دانلود ١٥.٥ مگابيت
    اپلود ٥.٧

در همين لحظه تست ايرانسل مودم 4g تي پي لينك ثابت روميزي چراغ همه روشن انتن كامل
    دانلود ٦٥ مگابيت !!!!!!
    اپلود ٦.٥

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سرعت TD به صورت کلی کمتر از FDD هست , اصلا نوع تکنولوژیش این جوریه مثلا cat 4 روی موبایل تا 150 مگابیت هست 50 مگابیت آپلود ولی توی cat 4 TD میشه 120 مگابیت دانلود و 30 مگابیت آپلود

11. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودم z6000 دارم و واقعا از شدت قطع و وصل شدنش خسته شدم
    یه آپگرید چندین صفحه قبل بود اونم ریختم ولی توفیری نکرد. کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟
    در حدیه که میخوام مودم و بزارم سر کوچه برگردم به همون adsl ای که داشتم

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه.فقط با سیم ایرانسل.یا TDیا 4G
    یعنی همین سیم کارت های 4G که رو موبایل استفاده میکنیم رو قبول میکنه و میشه از اینترنت 3G یا 4G همین سیم کارتها استفاده کرد ؟ اینطوری باشه خیلی خوبه یعنی 2 کاره هستن این مودم ها ! CAT4 هستن یا نوع CAT6 هم وجود داره ؟ مثل اینکه مبین نت داره اینترنت + 4G و مودم های CAT 6 هم با این تکنولوژی (
    TD-LTE) ارائه میده !

طرح‌ ویژه اینترنت بی‌سیم نسل 4.5 ثابت ( TD-LTE ) همزمان با بهره‌برداری از این فناوری توسط شرکت ارتباطات مبین‌نت ارائه شده و مشترکین این طرح‌ها از امتیازات بسیار ویژه‌ای برخوردار خواهند شد. این طرح‌ها مختص مشترکینی است که برای اولین قصد خرید خدمات اینترنت پرسرعت TD-LTE مبین‌نت را دارند.

مبین نت
    Last edited by saber73; 10-05-2017 at 21:15.

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند نکته راجع به مودم جدید B-5142:
    1. SSID و پسورد پیش فرض WiFi مودم بر روی لیبل زیر مودم نوشته شده که SSID (اسم وای فای) مودم Huawei_A563FE هست ولی هیچ ارتباطی به شرکت هووای نداره و مثل
    مودم D-100 ساخت شرکت Gemtek هست.
    2. IP جهت لاگین به کنسول وب مودم 192.168.1.1 هست ولی یوزرنیم و پسورد admin رو جهت لاگین به صفحه وب مودم قبول نمیکنه و حتی پشتیبانی 707 ایرانسل هم نتونست در این خصوص کمکی کنه. جهت رفع این مشکل می بایست دکمه ریست فکتور روی مودم رو بمدت 10 ثانیه نگه داشت تا مودم ریست فکتوری بشه. پس از ریست شدن، SSID مودم
    به Irancell-TD-B5142-9038_1 تغییر خواهد کرد ولی پسورد WiFi همون قبلیه و پس از ریست فکتوری با آی پی 192.168.1.1 و یوزرنیم و پسورد admin میشه به وب مودم لاگین کرد.
    3. در کنسول مودم قسمت تنظیمات WAN میشه براحتی PPTP یا L2TP ست کرد و عملا" اکانت VPN رو بر روی WiFi و پورتهای LAN مودم Share کرد.
    4. این مودم مثل سایر مودم ها با سیم کارتهای FDD 4G ایرانسل هم کار میکنه ولی نهایتا" 1 چراغ از چراغهای آنتن مودم روشن میشه (شاید به دلیل پوشش کمتر TD نسبت به FDD) بنابراین شاهد افت سرعت خواهید بود.
    5. در قست VOIP مودم، بصورت پیش فرض آدرس سرور VOIP ایرانسل ست شده و قابل تغییر نیست. بنابراین امکان ست کردن سایر VOIP سرورها جهت استفاده از 2 پورت FXS مودم وجود نداره!
    Last edited by iDownload & iGame; 10-05-2017 at 21:55.

16. 7 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •