دوست عزیز به احتمال زیاد منطقه اتون پوشش نداره چون همراه اول گستردگی ایرانسل رو نداره
دوست عزیز به احتمال زیاد منطقه اتون پوشش نداره چون همراه اول گستردگی ایرانسل رو نداره
با گوشی LTE هست ها
بسته آلفا پلاس باید بگیری .دوستان من 3372 دارم انلاکش کردم ،سیم کارت یوسیم همراه اول میندازم توش شبکه رو 4G انتخاب میکنم No service میاد
اخه نمیتونه معنی دیگه ای داشته باشه چون شما میفرمایید انلاک کردید پس دیگه فرقی نداره چه سیم کارتی روش بذارید من خودم الان تو همین مدل مودم انلاک کردم همراه اول دارم بی هیچ مشکلی البته در طول شبانه روز چند بار Noservice میشه ولی ریست میکنم باز میاد که اون هم مشکل اپراتوره ولی شما میفرمایید اصلا بالا نمیاد
درسته؟
البته خطهای همراه اول بدون بسته وتنظیمات گاهی اوقات نت نمیده ولی وصل نشدن به bts بعید میدونم بخصوص که این یو سیم های همراه اول ۲گیگ نت اولیه رایگان داره
Last edited by ابوالفضل ۴۰۴۵; 02-03-2017 at 23:46.
گرفتم
مودم روی
3Gکه میزاری انتن میده
خوب پس دیگه قضیه بسته منتفیه فقط همون پوشش میمونه گرچه شما میفرمایید گوشی نت داره لطفا بفرمایید آنتن گوشی کاذب نیست یعنی نت میگیری ازش
دوست عزیز باند 7 چه مزیتی به باندهای دیگه داره و ایا از lte advanced بهتره؟ و اینکه rssi , sinr , rsip بر اساس تجربتون چه اعدادی باشند بهتر هستش؟ ممنون![]()
توی فرکانس بالاتر شما سرعت (throughput) بیشتری میگیری
Rsrp هر چی به هفتاد نزدیک بشه بهتر
اس ان ار بالای 15 خوبه
ار اس آر کیو هم کیفیته و هر چی به منهای سه نزدیک بشه بهتره
منهای سه تا شش عالیه
توی 2600 با اس ان ار 15 14 و ار اس ار پی 95 می تونید حدود سی چهل مگ سرعت بگیرید
در حالت ادونس چند تکه فرکانس باهم تجمیع میشن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
]با تشکر از مطالب مفید و ارتقاء e3372
من مودم e3372s را آنلاک کردم و firmware 22.300.09.00.00 را فلش کردم و سپس webui 17.100.12.00.356 مربوط به هند و شرکت idea را روی آن فلش کردم که امکاناتش کامله و از USSD هم پشتیبانی می کنه اما صفحه خیلی شلوغ و تبلیغاتی است و تا کنون اغلب webui های جدید که فلش کردم در وسط فلش با خطای error 19 download failed مواجه شدم و فقط چند تا وب یو آی فلش شد که متاسفانه امکان پشتیبانی از USSD را نداشت ...
لطفا اگه وب یو آی مناسبی که هم از دستورات USSD پشتیبانی کنه و همینطور قابلیت دریافت و ارسال پیامک را داشته باشه سراغ دارید و تست کردید معرفی کنید. اغلب وب یو آی های mod شده که تست کردم با پیام خطای error 19 مواجه میشوند و وب یو آی فعلی که مربوط به هند است و امکاناتش کامل است خیلی تبلیغاتی است و عکس پشت زمینه شلوغی داره
تاکنون از بین حدود 50 وب یو آی و فریمور که تست کردم فقط حدود 3 عدد بدون خطا و کد خطای error code 19 download files با موفقیت نصب شد که پشت زمینه خلوتی داشت اما از دستورات USSD پشتیبانی نمیکرد و منوو برای این کار نداشت و یک نمونه وب یو آی روسی هم نصب شد که USSD کار میکرد ولی در قسمت پیامک پیامکها قابل مشاهده نبود و چندین فریمور و وب یو آی داخل این تاپیک را هم تست کردم که همگی در وسط نصب خطای 19 را می داد و نصب نمیشد و فعلا با همون وب یو آی هندی که کامل است ولی پشت زمینه شلوغ و تبلیغاتی داره دارم کار می کنم. اگه راه حلی به نظر دوستان می رسه از توضیحات شما ممنون میشم.با تشکر
Last edited by javad490; 04-03-2017 at 02:50.
سلام
من مودم E3372 دارم. در حالت وبگردی اصلا قطعی ندارم ولی موقع دانلود حتی یه فایل 170 مگی رو
هم بدون قطعی نمیتونم دانلود کنم. وسط دانلود قطع میشه باید مودم رو دربیارم دوباره بزنم تا وصل
بشه.
خیلی اعصاب خردی داره.
مشکل از مودم هست یا ایرانسل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)