تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 419 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان من 3372 دارم انلاکش کردم ،سیم کارت یوسیم همراه اول میندازم توش شبکه رو 4G انتخاب میکنم No service میاد
    فریمور مودمم ایرانسل هست
    دوست عزیز به احتمال زیاد منطقه اتون پوشش نداره چون همراه اول گستردگی ایرانسل رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال زیاد منطقه اتون پوشش نداره چون همراه اول گستردگی ایرانسل رو نداره
    با گوشی LTE هست ها

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من 3372 دارم انلاکش کردم ،سیم کارت یوسیم همراه اول میندازم توش شبکه رو 4G انتخاب میکنم No service میاد
    بسته آلفا پلاس باید بگیری .

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اخه نمیتونه معنی دیگه ای داشته باشه چون شما میفرمایید انلاک کردید پس دیگه فرقی نداره چه سیم کارتی روش بذارید من خودم الان تو همین مدل مودم انلاک کردم همراه اول دارم بی هیچ مشکلی البته در طول شبانه روز چند بار Noservice میشه ولی ریست میکنم باز میاد که اون هم مشکل اپراتوره ولی شما میفرمایید اصلا بالا نمیاد
    درسته؟
    البته خطهای همراه اول بدون بسته وتنظیمات گاهی اوقات نت نمیده ولی وصل نشدن به bts بعید می‌دونم بخصوص که این یو سیم های همراه اول ۲گیگ نت اولیه رایگان داره
    Last edited by ابوالفضل ۴۰۴۵; 02-03-2017 at 23:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسته آلفا پلاس باید بگیری .
    گرفتم
    اخه نمیتونه معنی دیگه ای داشته باشه چون شما میفرمایید انلاک کردید پس دیگه فرقی نداره چه سیم کارتی روش بذارید من خودم الان تو همین مدل مودم انلاک کردم همراه اول دارم بی هیچ مشکلی البته در طول شبانه روز چند بار Noservice میشه ولی ریست میکنم باز میاد که اون هم مشکل اپراتوره ولی شما میفرمایید اصلا بالا نمیاد
    درسته؟
    البته خطهای همراه اول بدون بسته وتنظیمات گاهی اوقات نت نمیده ولی وصل نشدن به bts بعید می‌دونم بخصوص که این یو سیم های همراه اول ۲گیگ نت اولیه رایگان داره
    مودم روی
    3Gکه میزاری انتن میده

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

گرفتم

مودم روی
    3Gکه میزاری انتن میده
    خوب پس ‌دیگه قضیه بسته منتفیه فقط همون پوشش میمونه گرچه شما میفرمایید گوشی نت داره لطفا بفرمایید آنتن گوشی کاذب نیست یعنی نت میگیری ازش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شما نمی تونی کاری انجام بدی. هنوز همه جا فرکانس 2600 فعال نشده اما در آینده ایرانسل گفته برنامش تجهیز دکلها به 2600 و به تبعش فعال شدن پلاسه
    دیگه به شانستون بستگی داره
    دوست عزیز باند 7 چه مزیتی به باندهای دیگه داره و ایا از lte advanced بهتره؟ و اینکه rssi , sinr , rsip بر اساس تجربتون چه اعدادی باشند بهتر هستش؟ ممنون

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی فرکانس بالاتر شما سرعت (throughput) بیشتری میگیری
    Rsrp هر چی به هفتاد نزدیک بشه بهتر
    اس ان ار بالای 15 خوبه
    ار اس آر کیو هم کیفیته و هر چی به منهای سه نزدیک بشه بهتره
    منهای سه تا شش عالیه
    توی 2600 با اس ان ار 15 14 و ار اس ار پی 95 می تونید حدود سی چهل مگ سرعت بگیرید
    در حالت ادونس چند تکه فرکانس باهم تجمیع میشن

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

9. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad490's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کرج

14

با سلام
    با توجه به رشد روز افزون مودمهای نسل سه و چهار و سهم قابل توجه مودمهای هواوی در این بازار، جای خالی این بحث رو انجمن حس کردم. لذا از تمام دوستان دعوت می کنم تا تجربیات و مشکلات خود را مطرح کنند تا از این طریق صرفه جویی زیادی در وقت بشه و با هزینه کمتر مشکلاتشون رو حل کنند.
    در این تاپیک تمام مباحث مرتبط با مودمهای 3G و 4G اعم از مشاوره خرید- آنلاک - فلش کردن - اتصال به روترها - نرم افزارهای مرتبط با آنها و .... مجاز است.
    بنده برای شروع چند مورد از تجربیاتم رو درباره برخی مودمهای هواوی خدمتتون عرض می کنم
    ]
    با تشکر از مطالب مفید و ارتقاء e3372
    من مودم e3372s را آنلاک کردم و firmware 22.300.09.00.00 را فلش کردم و سپس webui 17.100.12.00.356 مربوط به هند و شرکت idea را روی آن فلش کردم که امکاناتش کامله و از USSD هم پشتیبانی می کنه اما صفحه خیلی شلوغ و تبلیغاتی است و تا کنون اغلب webui های جدید که فلش کردم در وسط فلش با خطای error 19 download failed مواجه شدم و فقط چند تا وب یو آی فلش شد که متاسفانه امکان پشتیبانی از USSD را نداشت ...
    لطفا اگه وب یو آی مناسبی که هم از دستورات USSD پشتیبانی کنه و همینطور قابلیت دریافت و ارسال پیامک را داشته باشه سراغ دارید و تست کردید معرفی کنید. اغلب وب یو آی های mod شده که تست کردم با پیام خطای error 19 مواجه میشوند و وب یو آی فعلی که مربوط به هند است و امکاناتش کامل است خیلی تبلیغاتی است و عکس پشت زمینه شلوغی داره

تاکنون از بین حدود 50 وب یو آی و فریمور که تست کردم فقط حدود 3 عدد بدون خطا و کد خطای error code 19 download files با موفقیت نصب شد که پشت زمینه خلوتی داشت اما از دستورات USSD پشتیبانی نمیکرد و منوو برای این کار نداشت و یک نمونه وب یو آی روسی هم نصب شد که USSD کار میکرد ولی در قسمت پیامک پیامکها قابل مشاهده نبود و چندین فریمور و وب یو آی داخل این تاپیک را هم تست کردم که همگی در وسط نصب خطای 19 را می داد و نصب نمیشد و فعلا با همون وب یو آی هندی که کامل است ولی پشت زمینه شلوغ و تبلیغاتی داره دارم کار می کنم. اگه راه حلی به نظر دوستان می رسه از توضیحات شما ممنون میشم.با تشکر
    Last edited by javad490; 04-03-2017 at 02:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

من مودم E3372 دارم. در حالت وبگردی اصلا قطعی ندارم ولی موقع دانلود حتی یه فایل 170 مگی رو
    هم بدون قطعی نمیتونم دانلود کنم. وسط دانلود قطع میشه باید مودم رو دربیارم دوباره بزنم تا وصل
    بشه.
    خیلی اعصاب خردی داره.
    مشکل از مودم هست یا ایرانسل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •