يهني چي؟
![]()
احسان چرا حالا من ؟ يو که بايد بدوني من نسبت به جنس لطيفه حساسم ...![]()
ممنون احسان اطلاع رساني کردي ، ايکاش زودتر ميگفتي بابا بزرگ ميرفت يک غرفه ميگرفت ...![]()
(چاکر بابا بزرگ هم هستيم ...![]()
)
يهني چي؟
![]()
احسان چرا حالا من ؟ يو که بايد بدوني من نسبت به جنس لطيفه حساسم ...![]()
ممنون احسان اطلاع رساني کردي ، ايکاش زودتر ميگفتي بابا بزرگ ميرفت يک غرفه ميگرفت ...![]()
(چاکر بابا بزرگ هم هستيم ...![]()
)
سلام عليكم.
با توجه به اين پست
اعلام ميدارم كه اين هفته قرار ما ساعت 7 شب يا 19 مورخه پمشمبه 10/8/1386 جلوي درب اصلي نمايشگاههاي بين المللي مشهد واقع در بلوار وكيل آباد داير ميباشد و شايد هم مربع يا متوازي الاضلاع ....
دوستاني كه جديدا مايلند يا راست يا هم كجند كه به ما جمع سرد وخشك و كينه توزانه ي ما بپيوندند تا ساعت 17 ميتوانند جهت هماهنگي و مزاحمت هاي احتمالي شماره ي تماس خود كه ترجيحا شماه موبايل باشد را به اينجانب هر كي كه ميخوام باشم پيام خصوصي نمايند . ( مثل هومن و اين چند نفر ديگر )
در ضمن اين نويد را به شما ميدهم ( منظورم نويد منصور نيست كه بدم به شما منظورم مژده است ( منظورم مژده خانوم نيست ها ) ) كه من و شيردل هم شرفياب ميشويم .
با هماهنگي هايي كه برنامه ريزهاي بنده انجام داده اند اميدواريم قول مساعد بابابزرگ و نويد و بهنام و مهدي بي جي و پيشي و ..... را براي حضور جلب كنيم.
** با تشكر سازمان نفت و تلگراف وتلفن **
Last edited by BKM_MAHDI; 01-11-2007 at 15:14.
میگم میزاشتی فردا صبح اعلام میکردی![]()
بنده ممکن است عصری شرف یاب شوم به همراهه یکی از دوستانم.اگر حتمی شد پ خ روانه مینمایم![]()
سلام
گزارش قرار ملاقات روز 5 شنبه
.
.
.
احسان چرا بن شوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
بیخیال گزارش این مهم تره
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای ....![]()
من خیلی تنهام. بیوگرافی خودم اون بالا هست.
مهدی بی جی جان ممنونم.
یکی کمکم کنه از تنهایی بیرون بیام.
یا علی.
من هومن هستم. زندگی نامه منه. دیگه دنیا همینه. سراشیبی زیاد داره.
ممنونم.
ممنون.
سلام
فقط صبح ها می تونم اینجا بیام
هر وقت خواستی یک زنگ بهم بزن
فقط قبلش یک پیام خصوصی بده شاید دانشگاه باشم
دیروز یعنی جمعه منو مجید رفتیم بیرون
البته محمود بچه خوشکل هم قرار بود بیاد ولی گفتم من مشهد نیستم
رفتیم یه دوری زدیم یه خورده برای مجید خالی بستم بعد هم خداحافظی
ولی مسله مهم خیلی مهم بود که این مسله مهم رو مجید باید براتون بگه چون این مسله مهم بقدری مهمه که مجید جون باید این مسله مهم رو بگه
موفق باشین
بای
سلام به همگی
مهدی جان این مسله بقدری مهم بود و هست که الان منم نمیتونم بگم
فقط دیشب رفتم تو تاپیک علی ... پکم باهم صحبت کردیم و علی هم منو تهدید به بن کردن کرد و من هم همه چیز رو لو دادم
در مورد اون موضوع دیگه که صحبت کردیم امروز تتوشو در اوردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)