تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 278 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دقیقا درسته بهتره منو شما و qazlmp جان وایسیم -- شه بعد ps4 بگیریم بعد سال بعدش با اون دو و نیمی که داریم یه 2/5 یا حالا میگیریم 1/5 میزاریم میشه 4 لپ تاپ میخریم.......درست نه لپ تاپ نه کامپیوتر برای گیمینگ نیست.....اگه بخوای روزی با لپ تاپ 4 ساعت گیم بازی کنی حالا میگیریم 3 ساعت 365 روز رو در سه ضرب کن یه 160 یا 170 ازش کم کن....داغون میشه لپ تاپآهه....چه جالب ما هم برا شنبه ریاضی داریم منم زیاد نخوندم...کی حوصله داره......کلی چیز اثپات کنه....من برای زیست اینا میخونم ولی ریاض نه.......در کل یه 50 صفحه ای مونده که همین امشب تموم میکنم فردا یه 6 -7 ساعت دوره و تمام و بعد از اون آزاد freedom

2. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اینجا نوشته کلوپ N550 من چیزی درباره مشاوره امتحانات مدرسه یا تصمیم گیری در خرید کنسول یا ه.ک شدن کنسول ها یا....یا....ندیدم گفته شده باشه خواهشا این بحث ها را شخصی دنبال کنید.
    من هی میبینم این تاپیک آپ شده و میام بلکه مطلب فنی یا آموزشی درباره لپ تاپ باشه هی میبینم بحث امتحان و .... این چیزاست کلوپ های لپ تاپ های دیگه را نگاه کنید از این بحث ها هست؟

4. 5 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

بله دوست عزیز شما درست میگید ولی نکته اینجاست که ما برای خرید این لبتاپ یا کنسول دودل هستیم و به همین دلیل یه سری بحث های کنسول هم به اینجا کشیده میشه ولی شما درکل شما درست میگید و حق با شماست

6. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان اینجا نوشته کلوپ N550 من چیزی درباره مشاوره امتحانات مدرسه یا تصمیم گیری در خرید کنسول یا ه.ک شدن کنسول ها یا....یا....ندیدم گفته شده باشه خواهشا این بحث ها را شخصی دنبال کنید.من هی میبینم این تاپیک آپ شده و میام بلکه مطلب فنی یا آموزشی درباره لپ تاپ باشه هی میبینم بحث امتحان و .... این چیزاست کلوپ های لپ تاپ های دیگه را نگاه کنید از این بحث ها هست؟
    بله،بله.......حرف شما کاملا منطقی هستش.....من)ما(عذر میخوایم.....ولی تمام این مشاورات و اخبار در قسمتی.از موضوع یا پست های دوستان و من هستش و بیشتر این ها درباره ی اسم اصلی تاپیک میباشد......در هر صورت بازم جدا عذر میخواهیم....با تشکر برای خبررسانی به موقع و مطلع کردن ما......

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان خبر جدید:غول جدید ایسوس لپ تاپ گیمینگ asus g550jk به تولید شده......که تقریبا مثله asus n550jk هستش با این فرق که از رم 16 گیگ بهره میبره......و اسم لپ تاپ گیمینگ روشه......اگه بیاد قمتش هول و هوش 4/300 یا 4/400 500 هستش

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

چه فایده وقتی سخا افزار قوی باشه ولی باتری ضعیف ؟؟؟ 1 ساعت هم نمیشه باهاشون کار کرد زود خالی میکنه و باهاش هم هر چقدر بگی گیمینگ نمیشه مثل کنسول یا pcبازی کرد

11. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

درسته کاری نمیشه کرد......جز انتظار

13. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان خبر جدید:غول جدید ایسوس لپ تاپ گیمینگ asus g550jk به تولید شده......که تقریبا مثله asus n550jk هستش با این فرق که از رم 16 گیگ بهره میبره......و اسم لپ تاپ گیمینگ روشه......اگه بیاد قمتش هول و هوش 4/300 یا 4/400 500 هستش

G550JK رو قبلا توو سایت ایسوس دیده بودم، اینکه این لپ تاپ از سری G و گیمینگ ایسوس به شمار میاد نشون میده که لپ تاپی مثل N550JK که تمام مشخصاتشون عین هم هستن چقد قوی هس و میتونه بازی ها رو راحت بکشه! پس توو قدرت و کشش بازی ها توسط لپ تاپ N500JK دیگه نباید هیچ شک و تردیدی باشه!!! فقط میمونه بحث عمر دستگاه و باطری که اونو دیگه من نمیتونم نظر بدم، باید اونایی که دارن و استفاده میکنن بگن!

15. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینم فید جدید از همون دوستمون آقای کارنما: (عین فید نقل شده)

همين حالا دارم splintercell blacklist رو روي ultra بازي ميكنم البته خيبي داغ ميكنه
    توی خوده گیم لگ نمیزنه ولی توی فیلم های بازی یکم لگ میزنه

17. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

بابا ولش کن دیگه لپ تاپ برا گیم نیست یا کنسول یا pc....ولی توی قدرتش میشه شک کرد...اون سریه گیمینگه هر چی باشه یه سرو گردن از سری غیر گیمینگ بهتره....من میگم از این چهار تومن 1/5 ps4 بدین و 1/5 موبایل یک میمونه با ساله بعدش میشه 4 اونموقع حتمالپ تاپ ها جدید تر هم اومدن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •