تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 249 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

پرسپوليسي‌ها براي دومين بار اعتصاب کردند

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اين بار در زمان مديرعاملي علي پروين اعتصاب کردند.

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اين بار در زمان مديرعاملي علي پروين اعتصاب کردند.
    يکي از دغدغه‌هاي اصلي بازيکنان پرسپوليس مشکلات مالي است و همين موضوع باعث شد تا آنها اعتراض‌هاي چندباره‌اي را به محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته باشند
    حتي بازيکنان قرمزپوش يک بار در آستانه بازي با استقلال اعتصاب کردند و اين موضوع منجر به جدايي رويانيان و ناراحتي او از پرسپوليس شد اما امروز هم بازيکنان پرسپوليس در اعتراض به عدم رسيدگي به مشکلات بازيکنان در ورزشگاه درفشي‌فر حضور پيدا کردند اما به دليل عدم پرداخت مطالبات‌شان و عدم رسيدگي کامل به مشکلات اعتصاب کردند و درفشي‌فر را ترک کردند. اين در شرايطي است که بازيکنان به شدت به مسئولان باشگاه پرسپوليس اعتراض دارند و معتقدند آنها هيچ توجهي به مشکلات باشگاه ندارند.

پرسپوليسي‌ها اعلام کردند که اگر اين موضوع ادامه داشته باشد اتفاقاتي ديگر در راه است.

------------------------------

اینا چشون شده !! بعد از 5 سال فرصت قهرمانی تو لیگو داریم این کارا یعنی چی دیگه ؟!
    دلم میخواد رویانیان مبلغ قرارداد ها و دریافتی هاشونو افشا کنه ببینیم چقدر گرفتن که اینقد مسخره بازی در میارن...!

2. 9 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ديشب برنامه ٩٠
    گزارشگر؛آقاى خلعتبرى در اون صحنه با شجاع خليل زاده چه اتفاقى افتاد؟
    خلعتبرى؛اتفاق خاصى نيفتاد،آقا شجاع چون ٢-٠ عقب بودن خيلى عصبانى بود چون قبلش ميگفت من پرنده مو هيش كى نميتونه از سر من بپره،اما سيد صالحى كه هى بالا سرش بودو عباسزاده هم كه از رو سرش پريد يه گل زد.
    اينا فكر ميكردن تهران هم اصفهانه هر كارى دلشون بخواد ميتونن بكنن...

یعنی ترکوند این بشر با مصاحبه اش، دمش گرم

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

با مصاحبه جدید دائی ، دیگه یا کلا تیم نابود ، یا بدون پول ، به عشق هوادار ، تلاش برای قهرمانی!

5. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس امروز برای اعتصاب در سومین روز پیاپی اختلاف نظرهایی داشتند. تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای سومین روز پیاپی برگزار نشد و قرمزپوشان حاضر به تمرین‌کردن نشدند.

جلسه علی دایی با بازیکنان هم ثمربخش نبود اما باعث شد تا اختلاف نظرهایی میان بازیکنان به وجود آید.

برخی بازیکنان معتقد بودند وقتی یک تیم و بازیکن 72 ساعت تمرین نمی‌کند بدنش وارد افت شدیدی می‌شود و از هماهنگی لازم خارج می‌شود.

برخی دیگر هم معتقد بودند که بازیکنان باید روی نظر خود بایستند و چون مسئولی برای رسیدگی به کار آنها به تمرین نیامده باید به اعتراض ادامه دهند؛ اما نکته جالب این بود که بازیکنان پرسپولیس به شدت از یکی از مدافعان قرمزپوشان که مخالف اعتصاب بود، ناراحت بودند و به وی انتقاداتی داشتند.

عجب گیری کردیما :|
    نزنه به سرشون بگن ما شیراز نمیریم :|

7. 4 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من کاملا موافق اعتصاب بازیکنا هستم و ازشون حمایت میکنم
    درسته که اونا به فکر خودشون هستن اما به نظر من خواسته یا ناخواسته دارن بهترین خدمت رو به پرسپولیس میکنن
    البته به این شرط که مرد باشن و تا پول نگرفتن تمرین و بازی نکنن
    مردم باید بفهمن که این تیم مال کیه مسئولش کیه کجا قراره ازش حمایت کنن
    مسئولین سرتاپا ادعا هم باید تکلیف خودشونو روشن کنن
    نماینده های بی سواد مجلس باید بفهمن که وقتی یه چیزی رو تصویب میکنن و حکم میدن که پرسپولیس باید خصوصی بشه نباید بعدش مثل ماست عمل کنن و چیزی رو که تصویب کردن دنبال نکنن
    این سر کاری بزرگ و طولانی یک جایی باید تموم بشه
    و بازم دم علی دایی گرم باور کنید مدیریت این داستان هم دست خودشه
    یک تنه پای تیم ایستاده و به جای زور زدن برای یک قهرمانی که ته تهش یک هفته خوشحالیه
    داره به تاریخ پرسپولیس کمک میکنه داره کاری میکنه شاید به غیرت آقایون بر خورد و حکم آزادی این تیم مردمی رو دادن
    اگر ادعا میکنید که فوتبال حرفه ایه باید حرفه ای هم عمل کرد با بازیکن قرارداد بستین وظیفتونه بهش متعهد باشید
    توی اسپانیا هم بازیکنا تعصب میکنن توی یونان هم تعصب کردن توی برزیل و...
    اتفاقا همین رفتار کج دار و مریض بازکنا در قبال بی مسئولیتی و بدقولی مدیران تیمها بود که حرفه ای شدن فوتبال ما رو هی به تاخیر انداخت
    اگر بازیکن راضی نمیشد بدون گرفتن مبلغ قرارداد فصل گذشته خودش پای قرارداد فصل جدید رو امضا کنه کار به اینجا نمیرسید
    اگر مدیرا جرات نمیکردن با چک و سفته تیم ببندن سرانجام فوتبال ایران این نبود
    امیدوارم و خدا کنه که آقایون خیری مثل هدایتی و... بازم برای خودشیرینی نیان و با دادن دو سه میلیارد دوباره تمام صورت مسئله رو پاک کنن

بازیکن کم میگیره یا زیاد برای من یکی زیاد مهم نیست و حداقل اولویت اول من نیست
    چیزی که من دارم میبینم اینه که این اعتصاب برای پرسپولیس خوبه اگر ادامه پیدا کنه و صد البته اگر به شکل گسترده رسانه ای بشه حتی در سطح جهانی
    Last edited by +ali; 06-02-2014 at 17:34.

9. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این مسخره بازی در آوردن و نرفتن سر تمرین نمیتونستن بعد بازی مقابل فجر که تا بازی بعدی تیم در آزادی حدود 10 روزی فاصلست انجام بدن

آخر فصلی دارن گند میزنن به همه چی-علی پروین هم که معلوم نیست داره چیکار میکنه قبل بازی با سپاهان به تیم وعده پاداش داده هنوز تو همونش مونده
    Last edited by clau; 06-02-2014 at 18:13.

11. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دم علی پروین گرم ک فقط بلده زیرآب بزنه !!!
    اگه قرار بود با گدایی از این اون پول جور کنن چرا زیرآب رویانیان زدن !!!

13. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من کاملا موافق اعتصاب بازیکنا هستم و ازشون حمایت میکنم
    درسته که اونا به فکر خودشون هستن اما به نظر من خواسته یا ناخواسته دارن بهترین خدمت رو به پرسپولیس میکنن
    البته به این شرط که مرد باشن و تا پول نگرفتن تمرین و بازی نکنن
    مردم باید بفهمن که این تیم مال کیه مسئولش کیه کجا قراره ازش حمایت کنن
    مسئولین سرتاپا ادعا هم باید تکلیف خودشونو روشن کنن
    نماینده های بی سواد مجلس باید بفهمن که وقتی یه چیزی رو تصویب میکنن و حکم میدن که پرسپولیس باید خصوصی بشه نباید بعدش مثل ماست عمل کنن و چیزی رو که تصویب کردن دنبال نکنن
    این سر کاری بزرگ و طولانی یک جایی باید تموم بشه
    و بازم دم علی دایی گرم باور کنید مدیریت این داستان هم دست خودشه
    یک تنه پای تیم ایستاده و به جای زور زدن برای یک قهرمانی که ته تهش یک هفته خوشحالیه
    داره به تاریخ پرسپولیس کمک میکنه داره کاری میکنه شاید به غیرت آقایون بر خورد و حکم آزادی این تیم مردمی رو دادن
    اگر ادعا میکنید که فوتبال حرفه ایه باید حرفه ای هم عمل کرد با بازیکن قرارداد بستین وظیفتونه بهش متعهد باشید
    توی اسپانیا هم بازیکنا تعصب میکنن توی یونان هم تعصب کردن توی برزیل و...
    اتفاقا همین رفتار کج دار و مریض بازکنا در قبال بی مسئولیتی و بدقولی مدیران تیمها بود که حرفه ای شدن فوتبال ما رو هی به تاخیر انداخت
    اگر بازیکن راضی نمیشد بدون گرفتن مبلغ قرارداد فصل گذشته خودش پای قرارداد فصل جدید رو امضا کنه کار به اینجا نمیرسید
    اگر مدیرا جرات نمیکردن با چک و سفته تیم ببندن سرانجام فوتبال ایران این نبود
    امیدوارم و خدا کنه که آقایون خیری مثل هدایتی و... بازم برای خودشیرینی نیان و با دادن دو سه میلیارد دوباره تمام صورت مسئله رو پاک کنن

بازیکن کم میگیره یا زیاد برای من یکی زیاد مهم نیست و حداقل اولویت اول من نیست
    چیزی که من دارم میبینم اینه که این اعتصاب برای پرسپولیس خوبه اگر ادامه پیدا کنه و صد البته اگر به شکل گسترده رسانه ای بشه حتی در سطح جهانی
    برداشت من اینه که پروین پس از فتح مدیرعاملی پرسپولیس و رسیدن به آرزوی دیرنه خودش، در قدم بعدی می خواد دایی رو زمین بزنه

15. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این مسخره بازی در آوردن و نرفتن سر تمرین نمیتونستن بعد بازی مقابل فجر که تا بازی بعدی تیم در آزادی حدود 10 روزی فاصلست انجام بدن

آخر فصلی دارن گند میزنن به همه چی-علی پروین هم که معلوم نیست داره چیکار میکنه قبل بازی با سپاهان به تیم وعده پاداش داده هنوز تو همونش مونده
    عباس جان اصل مطلب همین جاست داداش
    تو بین قهرمانی این فصل و روشن شدن تکلیف این تیم کدوم رو انتخاب میکنی
    البته من میدونم تهش یه جوری مثل همیشه ماست مالی میشه
    اما گفتم اگر اینا مرد باشن و پای حرفشون بمونن حتی به قیمت بازی نکردن مقابل فجر
    اون موقع میبینی که جو رسانه ای چجوری این مسئولین رو از خواب خرگوشی بیدار میکنه
    الان پول بدن مشکل حل بشه آخرش چی
    همیشه تیم گیر ایناست میتونن با شل کن سفت کن هاشون هر سال در جاهای حساس لیگ خرمون رو بگیرن
    این تیم باید اعتراض کنه هر جوری شده از بازیکناش تا طرفداراش حتی اگر به خاطر منافع شخصی هم باشه از نظر من در دراز مدت به سود پرسپولیس هستش

17. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عباس جان اصل مطلب همین جاست داداش
    تو بین قهرمانی این فصل و روشن شدن تکلیف این تیم کدوم رو انتخاب میکنی
    البته من میدونم تهش یه جوری مثل همیشه ماست مالی میشه
    اما گفتم اگر اینا مرد باشن و پای حرفشون بمونن حتی به قیمت بازی نکردن مقابل فجر
    اون موقع میبینی که جو رسانه ای چجوری این مسئولین رو از خواب خرگوشی بیدار میکنه
    الان پول بدن مشکل حل بشه آخرش چی
    همیشه تیم گیر ایناست میتونن با شل کن سفت کن هاشون هر سال در جاهای حساس لیگ خرمون رو بگیرن
    این تیم باید اعتراض کنه هر جوری شده از بازیکناش تا طرفداراش حتی اگر به خاطر منافع شخصی هم باشه از نظر من در دراز مدت به سود پرسپولیس هستش
    مسئله همینجاست اخرش این جریان با تزریق پول ماست مالی میشه میره(حالا فردا معلوم نیست بازیکنا و مسئولان تیم میخوان چه تصمیمی بگیرن)

وزارت ورزش دلش برای پرسپولیس نمیسوزه که در غیر این صورت یکی از بهترین مدیر عاملهای تیم بعد عابدینی(سردار رویانیان) عذرش نمیخواست تا پروین بزاره جاش

یا سر خصوصی شدن هر سال یک سناریوی مسخره دارن که این تاریخ تیم واگذار میشه بخش خصوصی بعد هر کسی که تمایل به خرید سهام باشگاه داره فراری میدن

برای من خیلی زور داره ثمره زحمات این تیم تا اینجای فصل با این کارا به هدر بره چون اخرش هم چیزی عوض بشو نیست

19. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •