پسر دوم زیدان، Luca، که تو پست دروازبان واسه آکادمی رئال بازی میکنه به تیم ملی زیر ۱۶ ساله های فرانسه دعوت شد. پیش از این، پسر بزرگتر زیدان، Enzo، نیز به تیم ملی زیر ۱۹ ساله های فرانسه دعوت شده بود، هرچند که وی پیشتر برای زیر ۱۵ ساله های اسپانیا نیز بازی کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی در کنفرانس خبری بازی رئال-شالکه۰۴ : "سخت هست که مقایسه کنی، من تیم های با کیفیتی داشته ام، اما راضیم چون این تیم از هرچیزی یکم داره: تجربه، جوانی، کیفیت، کرکتر و شخصیت. میتونم بگم که این کاملترین تیمی هست که مربیش بوده ام." وی درباره ی اینکه آیا فصل بعد نیز در رئال خواهد بود یا نه گفت: "سخت هست که جواب بدی، من دارم نهایت تلاشم رو میکنم. از اینکه اینجا هستم بسیار خوشحالم، اما همیشه فکر میکنم که درباره مربیان با توجه به نتایجی که کسب میکنن قضاوت میشه. تو فوتبال مدرن، سیستم به این شکل هست. " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keller، مربی شالکه۰۴ به تمجید رئال مادرید پرداخت: "به نظر من، بایرن و رئال دو تیم برتر حال حاضر هستن. اونا بازیکنان فوق العاده ای دارن." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که بازی مقابل شالکه به نوعی تشریفاتی هست، بهتر هست درباره ال کلاسیکو صحبت کنیم.
تو ۳۰ دقیقه پایانی بازی آخر مقابل مالاگا، بچه ها کمی خسته بودن، که شاید دلیلش عدم بازی تو وسط هفته باشه که نتیجش تمرینات سخت تر و فشرده تر هست.
با اینکه رئال یکی از تیم هایی هست که این فصل همه ازش تعریف میکنن و از بازی مقابلش میترسن (و حتی کاپلوی بزرگ وقتی رئال سوم بود، پیش بینی کرده بود که لالیگا مالِ ماست)، اما جلوی تیم های بزرگ خوب کار نکردیم (اتلتیکو، بارسا و یوونتوس). هرچند جز بازی برگشت مقابل اتلتیکو که دو گل بد خوردیم (مخصوصاً گل دوم)، ۳ بازی دیگه همشون نیم فصل اول بود و اون مقطع تیم مثل الان هماهنگ نبود.
الان تیم آماده تر هست (با کمی مصدومیت های جزئی)، رونالدو شاید رونالدو ی همیشگی نباشه و مدام هتریک نکنه، اما بجای یک هتریک بی فایده، تک گل سه امتیازی برامون میزنه و جای تیم سوم و اول جدول رو عوض کرده.
فشار روی تاتا زیاد هست و از الان مطبوعات دارن درباره جانشینش صحبت میکنن و این ال کلاسیکو برای تاتا یا مثل تولد یک ققنوس هست یا مثل آب سردی.