ای بابا،با پسوند jar میریزم دیگه.ولی هر کاری کردم درست نشد دیگه بی خیالش شدم.
ممنون.
ای بابا،با پسوند jar میریزم دیگه.ولی هر کاری کردم درست نشد دیگه بی خیالش شدم.
ممنون.
با درود
آیا می شه توی گوشی کا 750 شمار پیامک های ذخیره شده رو افزایش داد؟
تنظیمات مسج رو ین نگاهی بنداز یا ریست تنظیمات کن اگه مسج سنتر درسته
با این پسوند میریزی برنامه اجرا میشه یا پسوند ناشناخته میزنه روی گوشی اینا رو هم بگو تا مشکلت رو برطرف کنیـــم
پیامک های ذخیره شده رو فکر نکنم ولی میتونی حجم Inbox رو به تعداد خیلی زیاد افزایش بدی با پچ . . .
موفق باشید!![]()
با سپاس.
اگر شدنی هست پچ افزایش گنجایش اینباکس رو معرفی کنید؟
بفرما عزیز . . .
این پچ نیســـت ولی همین فایل زیپ هستش که با فلش کردن روی گوشی فضای مسج ها افزایش پیدا میکنه . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!![]()
سلام گوشی من نور صفحش کم شده یعنی یه جوری شده...و همچنین باتری رو خالی نشون میده و باتریش شارژ نمیشه...جالبه که باتری دوستم که پر بد رو گذاشتم تو گوشی اون رو هم خالی نشون میده....میدونین مشکل کجاست و چقدر خرج داره؟؟؟
با سلام.هر وقت که بازی با فرمت jar و با سایز 176*220 بر روی گوشی k750میریزم فایل رو به صورت ناشناخته نشون میده.یعنی اصلا این فرمت رو نمی شناسه.مطمئن هستم که فرمتش jar هست ،تا حالا کلی برنامه جاوا هم روش ریختم ولی هیچ کدوم رو جز یکی اجرا نکرده.
Last edited by silvana; 03-06-2011 at 14:05.
گوشی شما چیـــه دوست عزیــــز
شما یه ببر گوشیتو بده برات فلش کنن 100 درصـــد میشه گوشی خودمم همینجوری شده بود ولی نوکیــــا که با فلش زدن درســـت شـــد
موفق باشید!![]()
سلام
گوشی من چند روز توی محیط دوربین درست و حسابی نمیره
یعنی کاور دوربین رو که باز می کنم یه لحظه وارد میشه و دوباره می پره بیرون
چی کارش باید بکنم؟؟؟
دوست عزیز شما ببینید کاور دوربین گوشیتون درستـــه لق یا شل نشـــده
کاور رو باز کنید و به پایین فشار بیارید ببینید بازم از دوربین میپره که اگه خارج نشد کاور شل یا لق شــده
اگه بازم همونجور که ببر برات فلش کنن درایو دوربین بهم ریختــــه
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)