تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 332 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان من نسخه ریلودد رو گرفتم اما وقتی extract :ردمش پوشه ای به اسمه کرک نمیبینم !
    میشه کرک رو بهم بدین ؟
    و اینکه دارم Pesedit رو دانلود میکنم !بعد از اینکه کرک رو ریختم باید pesedit رو نصب کنم ؟
    گرافیک رو هم آپدیت کردم ! دایرکس رو هم باید آپدیت کنم ؟
    دایرکس رو از کدوم سایت بگیرم ؟

شرمنده که زیاد حرف زدم

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نقدی بر PES2014 بر اساس تجربه شخصی

1) نقاط ضعف بازی:

1- تو یه صحنه وسط زمین مدافع راست تیم حریف فرار کرد،منم با هافبک چپم افتادم دنبالش و یاگرفتن دکمه پاس خواستم توپ رو بگیرم یا اگر هم خطا شد در حد یه هل دادن ساده باشه و کارت نگیرم اما در عین ناباوری بعد از خطا داور کارت قرمز داد !!!
    یا تکل هایی که میزنم برای تصاحب توپ،با اینکه برخورد خیلی شدید نیست و موقعیت خوبی هم از حریف نگرفتم ولی حتما داور کارت زرد میده
    بطور متوسط تو هربازی 1 اخراجی و 5تا کارت زرد می گیرم !!! کلا داور به هر برخوردی کارت میده و زیاد دست به جیب میشه
    ( ظاهرا داورای این بازی با مفهوم کنترل بازی آشنا نیستن یه سر بیان لیگ برتر خودمون متخصص کنترل بازی ، نتیجه و ... میشن )
    * نظر من بر عکسه اتفاقا این یکی از چیزایی بود که باعث شد نظرم نسبت به Pes 14 عوض بشه بود به نظرم خیلی بهتر شده حتی شده هولایی که میده خیلی شدید بوده ولی به یه کارت زرد ختم شد..
    * دقیقا با این موافقم :| باو خیلی شدید چیه نازش میکنه با تکل کارت زرد میده :|

2- خدا نکنه یه بازیکن با اورال 50 از تیم حریف،به بهترین بازیکن تیمم وقتی توپ رو داره نزدیک بشه !!! 3 متر مونده بازیکن حریف توپ رو گرفته و هرتلاشی هم برای پس گرفتن توپ کاملا بی فایده ست
    این دقیقا همون مشکلی بود که گفتم نمیدونم برای منه یا کلا برا 14 ولی بیشتر موقع شوت زدن خِر منو میگیره :|
    3- دروازه بان از زاویه بسته تقریبا هرطور شوت بزنی گل میخوره و عملکردش رو ضربات ایستگاهی که سانتر میشه رو دروازه خیلی بده
    یه جورایی خیلی غیرطبیعی شیرجه خالی میره
    به نظرم خیلی تو زاویه بسته بهتر کار میکنه :| حداقل جوری بود که 90% شوتای منو مشت کرد :|
    4- وقتی مهاجمم حداقل 10متر از آخرین دفاع حریف جلوئه و با تمام سرعت داره به سمت دروازه حریف میدوئه،ناگهان مدافع حریف مثل یوزپلنگ میاد و میرسه به مهاجم و 90% مواقع توپ رو بدون خطا می گیره !!! این مورد خیلی فاجعه ست و اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
    باز هم این مشکل به نظرم همون مشکل دومین نکته ای بود که گفتی
    5- فک کنم کمی هم میشه به طراحی منوها و جلوه بصری این بازی ایراد گرفت،مخصوصا در قسمت Team managment یعنی من مُردم و زنده شدم تا تونستم جای چندتا بازیکن رو تغییر بدم و تعویض کنم و بخاطر سختی حرکت نشانگر از تغییر سیستم کلا منصرف شدم !!!
    بیشتر شبیه PES 2009 کرد منو بازیو
    6- جان چمپیون و مفسری با صدای زامبی سرماخورده

2) نقاط قوت بازی:

1- پاس در عمق عالی شده،من که خیلی خوب و راحت پاس در عمق میدم و خیلی وقتا بازیکنم تک به تک کامل میشه و گـــــــــــــــــل
    ولی من مشکل دارم تازه دارم راه میوفتم
    2- سانتر از جناحین و کرنرها هم خیلی خوب و کارآمد طراحی شدن ، یادمه در PES2012 حتی 1گل هم از کرنر یا باضربه سر با سانتر از جناحین نتونستم بزنم !!! ( البته شاید این مورد به نداشتن بازیکن سرزن در تیمم مربوط باشه )
    ضربات ایستگاهی هم به لطف نشانگر و ... زدنش خیلی راحت شده و با داشتن یه بازیکن کاشته زن خوب مثل پیرلو تقریبا تمام ضربات زیر
    25متر گل میشه و ضربات از راه دور هم میتونن خطرناک باشن
    کرنرا به نظرم سخت تر از 13 شده 13 تو فقط میخواستی بازیکن رو تکون بدی خودش زحمت سانتر رو میکشید ولی اینجا به نظرم سخت تر شده ولی سانترای بازی عالی کار شده
    3- با وجود تعداد کم ورزشگاهها ولی چمن،نورپردازی و تماشاگرا نسبت به نسخه های قبل واقعی تر طراحی شدن و یه سری مواردمثل ایجاد
    جو واقعی قبل از بازی و تشویق تماشاگرا مخصوصا در داربی ها خیلی جذاب و دیدنی شدن ( بازی بوکاجونیورز - ریورپلیت یا بارسا - رئال )
    البته برای دیدن و درک واقعی این موارد نیاز به سخت افزارهای قوی برای اجرا در بهترین کیفیت هست
    نورپردازی و تماشاگرا رو موافقم ولی شکل کلی ورزشگاها و چمن اصلا خوب کار نشده من رو high بازی میکنم ولی با این حال زیاد چشم گیر نیست
    4- بطور کلی با تغییراتی که در گیم پلی ایجاد شده و بهبود نحوه بازی میشه گفت گیم پلی بازی بزرگترین نقطه قوت اون هست ( صرفنظر از یکسری موارد ) کلا اگه بشه کمی آستانه تحمل رو بالا برد و به همین نسخه قانع بود،میشه از بازی نه زیاد ولی تاحدودی لذت برد
    دقیقا
    5- پس از مدتها امکان costume کردن دوربین هم بوجود اومده که میشه دوربین دلخواه رو تنظیم و باهاش بازی کرد
    ( این مورد برای من خیلی اهمیت داشت )
    اگه فاصله بیشتر میشد بهتر بود نه در حد blimb
    6- در مورد سایر بخش ها مثل مسترلیگ و BAL و ... هم مثل هرسال تقریبا بدون نقص طراحی شدن و اگر ایرادی باشه در کل بازی وجود داره نه فقط در اون بخش و جذابیت اصلی سری PES هم تا حدود خیلی زیادی به این بخش ها ربط داره

7- شوت زنی و شیرجه زدن و دفع توپ دروازه بانها هم خوبه و منو تونسته راضی کنه
    بیشتر دفع توپ دروازه بانها
    درکل اگه بخوام به بازی از 10نمره بده با ارفاق و کمی هم پارتی بازی نهایتا میتونم 7 بدم
    با پارتی بازی 7 دادی بیشتر جا داشت برا امتیاز من 8 میدم به بازی (90% امتیاز به خاطر گیم پلی تازه بازی )

3. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اصلا خوشم نیومد ، PES نمیدونم چندسالیه چش شده . همون فیفا رو عشقه.
    انصافا اون زمونا PES 6 یه چیز دیگه بود ، فوق العاده بوده ، یادمه اونقدر مستر لیگ بازی کرده بودم که به سال 2048 رسیده بودم.
    از PES 11 به بعد دیگه PES به کل مزخرف شد.
    باید امید به اینده داشته که تو نسخه های بعدی بهتر شه.

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من گرافیک اصلیمو نمیشناسه . لپ تاپ Dell 5110 هست. کسی این مشکل داشته؟ تو بازی که میرم گیر داره

Cpu core i5
    ram 4
    vga gt 525 1gb

لطفا راهنمایی کنید. اخرین درایور نصب کدم
    دوست عزیز، اگه اشتباه نکنم، این مدل لپ تاب دوتا کارت گرافیگ داره، یکی واسه کارای سبک و اونیکی کارای سنگین.
    فکر از تنظیمات اولیه لپ تاب میشه، کلا تنظبم کرد که همه کارا رو با کارت گرافیکی اصلی انجام بده.
    یه سرچ کنی، راحت گیر میاد.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

6. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوست عزیز، اگه اشتباه نکنم، این مدل لپ تاب دوتا کارت گرافیگ داره، یکی واسه کارای سبک و اونیکی کارای سنگین.
    فکر از تنظیمات اولیه لپ تاب میشه، کلا تنظبم کرد که همه کارا رو با کارت گرافیکی اصلی انجام بده.
    یه سرچ کنی، راحت گیر میاد.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
    ممنون که جواب دادی. من Pes 2013 رو لپ تاپم نصبه اما اون گرافیک اصلی میشناسه ولی این یکی نمیشناسه و فقط گرافیک cpu که ضعیفه میشناسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکی هم به داد ما برسه
    کجای سیستممون مشکل داره که بازی پر لک هست
    cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 ‎(2.93Ghz)‎
    ram:4gb
    gpu:NVIDIA GeForce GT 220 ‎(PS4.0/VS4.0)‎

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

باز هم این مشکل به نظرم همون مشکل دومین نکته ای بود که گفتی
    نه این همون نیست مثلا بازیکنی مثل مسی 10 متر از دفاع آخر جلو باشه،با سرعت هم داره میدوئه سمت دروازه،یهو می بینی دفاع آخر با سرعتی مافوق بشری اومد رسید و بدبختانه توپ رو هم بدون خطا می گیره و ... !!! بیشتر تاکیدم روی سرعت دفاع و نحوه رسیدنش به مهاجم هست

مورد دوم به این موضوع اشاره کردم مثلا لب خط به دفاع راست پاس دادم وقتی دفاع حریف از پشت سرمیاد بازیکن من خشک میشه سرجاش و دفاع حریف خیلی راحت توپ رو می گیره و یه دور میزنه،2نفرم جا میذاره و یه پاس تروتمیز هم میده !!!

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه این همون نیست مثلا بازیکنی مثل مسی 10 متر از دفاع آخر جلو باشه،با سرعت هم داره میدوئه سمت دروازه،یهو می بینی دفاع آخر با سرعتی مافوق بشری اومد رسید و بدبختانه توپ رو هم بدون خطا می گیره و ... !!! بیشتر تاکیدم روی سرعت دفاع و نحوه رسیدنش به مهاجم هست

مورد دوم به این موضوع اشاره کردم مثلا لب خط به دفاع راست پاس دادم وقتی دفاع حریف از پشت سرمیاد بازیکن من خشک میشه سرجاش و دفاع حریف خیلی راحت توپ رو می گیره و یه دور میزنه،2نفرم جا میذاره و یه پاس تروتمیز هم میده !!!
    آ باریکلا :| حواسم به این یه مورد نبود ای شیطون

مورد دوم منم دقیقا همینو گفتم اینجا باید قدرت جا به جاییش رو درست میکردن :| ادم به فوتبال واقعی فکر میکنه میبینه راحت اون بازیکن میتونه جا خالی بده و بازیکن رو رد کنه اگه این مورد رو رعایت میکرد واقعا میشه گفت امتیاز بالایی میشد بهش داد

12. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من نسخه بلک باکسو دانلود کردم مشکلی که دارم با گیم پد مچ نیست و اصلا با دسته نمیشه بازی کردم همه چی رو هم کنترل کردم مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.

میخواستم بپرسم آپدیت های سایت pes edit

بروروی نسخه SKIDROW نصب میشوند یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •