نقدی بر PES2014 بر اساس تجربه شخصی
1) نقاط ضعف بازی:
1- تو یه صحنه وسط زمین مدافع راست تیم حریف فرار کرد،منم با هافبک چپم افتادم دنبالش و یاگرفتن دکمه پاس خواستم توپ رو بگیرم یا اگر هم خطا شد در حد یه هل دادن ساده باشه و کارت نگیرم اما در عین ناباوری بعد از خطا داور کارت قرمز داد !!!
یا تکل هایی که میزنم برای تصاحب توپ،با اینکه برخورد خیلی شدید نیست و موقعیت خوبی هم از حریف نگرفتم ولی حتما داور کارت زرد میده
بطور متوسط تو هربازی 1 اخراجی و 5تا کارت زرد می گیرم !!! کلا داور به هر برخوردی کارت میده و زیاد دست به جیب میشه
( ظاهرا داورای این بازی با مفهوم
کنترل بازی آشنا نیستن یه سر بیان لیگ برتر خودمون متخصص کنترل بازی ، نتیجه و ... میشن

)
* نظر من بر عکسه
.gif)
اتفاقا این یکی از چیزایی بود که باعث شد نظرم نسبت به Pes 14 عوض بشه بود
.gif)
به نظرم خیلی بهتر شده حتی شده هولایی که میده خیلی شدید بوده ولی به یه کارت زرد ختم شد..
* دقیقا با این موافقم :| باو خیلی شدید چیه
.gif)
نازش میکنه با تکل کارت زرد میده :|
2- خدا نکنه یه بازیکن با اورال 50 از تیم حریف،به بهترین بازیکن تیمم وقتی توپ رو داره نزدیک بشه !!! 3 متر مونده بازیکن حریف توپ رو گرفته و هرتلاشی هم برای پس گرفتن توپ کاملا بی فایده ست
این دقیقا همون مشکلی بود که گفتم نمیدونم برای منه یا کلا برا 14
ولی بیشتر موقع شوت زدن خِر منو میگیره :|
3- دروازه بان از زاویه بسته تقریبا هرطور شوت بزنی گل میخوره و عملکردش رو ضربات ایستگاهی که سانتر میشه رو دروازه خیلی بده
یه جورایی خیلی غیرطبیعی شیرجه خالی میره
به نظرم خیلی تو زاویه بسته بهتر کار میکنه :| حداقل جوری بود که 90% شوتای منو مشت کرد :|
4- وقتی مهاجمم حداقل 10متر از آخرین دفاع حریف جلوئه و با تمام سرعت داره به سمت دروازه حریف میدوئه،ناگهان مدافع حریف مثل یوزپلنگ میاد و میرسه به مهاجم و 90% مواقع توپ رو بدون خطا می گیره !!! این مورد خیلی فاجعه ست و اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
باز هم این مشکل به نظرم همون مشکل دومین نکته ای بود که گفتی
5- فک کنم کمی هم میشه به طراحی منوها و جلوه بصری این بازی ایراد گرفت،مخصوصا در قسمت Team managment یعنی من مُردم و زنده شدم تا تونستم جای چندتا بازیکن رو تغییر بدم و تعویض کنم و بخاطر سختی حرکت نشانگر از تغییر سیستم کلا منصرف شدم !!!
بیشتر شبیه PES 2009 کرد منو بازیو
6- جان چمپیون و مفسری با صدای زامبی سرماخورده

2) نقاط قوت بازی:
1- پاس در عمق عالی شده،من که خیلی خوب و راحت پاس در عمق میدم و خیلی وقتا بازیکنم تک به تک کامل میشه و گـــــــــــــــــل
ولی من مشکل دارم
تازه دارم راه میوفتم
2- سانتر از جناحین و کرنرها هم خیلی خوب و کارآمد طراحی شدن ، یادمه در PES2012 حتی 1گل هم از کرنر یا باضربه سر با سانتر از جناحین نتونستم بزنم !!! ( البته شاید این مورد به نداشتن بازیکن سرزن در تیمم مربوط باشه )
ضربات ایستگاهی هم به لطف نشانگر و ... زدنش خیلی راحت شده و با داشتن یه بازیکن کاشته زن خوب مثل پیرلو تقریبا تمام ضربات زیر
25متر گل میشه و ضربات از راه دور هم میتونن خطرناک باشن
کرنرا به نظرم سخت تر از 13 شده
13 تو فقط میخواستی بازیکن رو تکون بدی
خودش زحمت سانتر رو میکشید
ولی اینجا به نظرم سخت تر شده ولی سانترای بازی عالی کار شده
3- با وجود تعداد کم ورزشگاهها ولی چمن،نورپردازی و تماشاگرا نسبت به نسخه های قبل واقعی تر طراحی شدن و یه سری مواردمثل ایجاد
جو واقعی قبل از بازی و تشویق تماشاگرا مخصوصا در داربی ها خیلی جذاب و دیدنی شدن ( بازی بوکاجونیورز - ریورپلیت یا بارسا - رئال )
البته برای دیدن و درک واقعی این موارد نیاز به سخت افزارهای قوی برای اجرا در بهترین کیفیت هست
نورپردازی و تماشاگرا رو موافقم ولی شکل کلی ورزشگاها و چمن اصلا خوب کار نشده
من رو high بازی میکنم ولی با این حال زیاد چشم گیر نیست
4- بطور کلی با تغییراتی که در گیم پلی ایجاد شده و بهبود نحوه بازی میشه گفت گیم پلی بازی بزرگترین نقطه قوت اون هست ( صرفنظر از یکسری موارد ) کلا اگه بشه کمی آستانه تحمل رو بالا برد و به همین نسخه قانع بود،میشه از بازی نه زیاد ولی تاحدودی لذت برد
دقیقا
5- پس از مدتها امکان costume کردن دوربین هم بوجود اومده که میشه دوربین دلخواه رو تنظیم و باهاش بازی کرد
( این مورد برای من خیلی اهمیت داشت )
اگه فاصله بیشتر میشد بهتر بود
نه در حد blimb
6- در مورد سایر بخش ها مثل مسترلیگ و BAL و ... هم مثل هرسال تقریبا بدون نقص طراحی شدن و اگر ایرادی باشه در کل بازی وجود داره نه فقط در اون بخش و جذابیت اصلی سری PES هم تا حدود خیلی زیادی به این بخش ها ربط داره
7- شوت زنی و شیرجه زدن و دفع توپ دروازه بانها هم خوبه و منو تونسته راضی کنه
بیشتر دفع توپ دروازه بانها
درکل اگه بخوام به بازی از 10نمره بده با ارفاق و کمی هم پارتی بازی

نهایتا میتونم 7 بدم